ווואוו... ראיתם את זה ???

stkachov

New member
ווואוו... ראיתם את זה ???

שמעתי כבר סיפורים על אנשים מגמגמים שהופיעו בטלויזיה והכל, אבל זה פשוט הדהים אותי, מילא אותי בגאווה עצומה! בערוץ 2 בימי ראשון משודרת התכנית "בולדוזר". היום ראיתי את התכנית בפעם הראשונה. בתכנית מופיע עורך הדין רונאל פישר ונותן את פרשנותו לחוק. בתכנית שהיא שיא הרייטינג, בערוץ 2! והבנתי שהוא פרשן קבוע שם. לפני 10 דקות ראיתי את זה וזה היה ממש מדהים. הבן אדם מגמגם ברמה בינונית(כל כמה מילים בערך) ויש לו גם עיוותים ותנועות בפנים במהלך הדיבור... ולמרות זאת הוא לא נרתע, לא מפחד, ומופיע ככה בשיא הרייטינג מול כל עם ישראל ומגמגם. לכל מי שחושש מלדבר מול אנשים, חושש מלגמגם מול זרים... חובה עליו לראות את התכנית. זה יכול לתת חומר למחשבה. אני רואה את זה בפעם הראשונה רק הערב, מישהו עוד ראה את התכנית?

younatan15

New member
אני ראיתי את התוכנית

ראיתי את התוכנית כבר כמה פעמים וגם נדהמתי כמוך לגלות את פישר מגמגם בתוכנית לעיני כל עם ישראל. הבן אדם הזה הוא לא מפחד ושרק יצליח!! יונתן

RobinhooDw

New member
וואלה, אני אצפה ביום ראשון הבא

ראיתי אותו בפרסומות של התוכנית שהייתה לפניו, וראיתי משהו שהזכיר לי גמגום אצלו :} מעניין איך יש לו את האומץ.

stkachov

New member
לא מדובר

במנחה עצמו, אלא בפרשן המשפטי של התכנית, הוא מופיע פעם ב...

אני עוקבת כבר מהתכנית הראשונה

וממש ממש גאה ומתענגת עליו! מה שטוב אצלו זה שהוא נתקע לשברירי שניה אבל בסה"כ מדבר בשטף, כלומר לא אומר אההההה שעה, הוא לא מבזבז זמן על מילים פרזיטיות ובאמת כל הכבוד לו כי זמנו מוגבל והוא חייב להספיק לסיים את הרעיון והוא עושה את זה על הצד הטוב ביותר. נורא בא לי לאתר אותו ולהגיד לו מילה טובה. שוקי מה אתה אומר, אולי ננסה להביא אותו לפורום לאיזה אירוח חד פעמי?

stkachov

New member
אני כבר ניסיתי

להשיג את המייל, טלפון שלו... בנתיים ללא הצלחה.

shuky63

New member
הנה הפרטים.למתי אתה מזמין אותו?

רונאל פישר רחוב מנחם בגין 7 רמת גן 52681 ישראל פקס: 03 - 6114407 טלפון: 03 - 6114406 נייד: 050 - 216010

stkachov

New member
וואו

כל הכבוד שוקי. לא חשבתי דווקא להזמין אותו. חשבתי סתם לכתוב לו שזה היה לי מאוד נעים לראות מגמגם מופיע ככה בטלויזיה, בשיא הרייטניג. אולי אתה, תפנה אליו כמנהל הפורום ותציע לו להתארח אצלנו מתיישהו...(מה גם שאתם שכנים

shoshyyy

New member
למה הוא לא ירצה לגבר עם מגמגמים ?

למה אתה מתייחס ל "מגמגמים" כמשהו כל כך שלילי , שהואלא ירצה ???

hanhan003

New member
לא כדאי

להזמין אותו לפורום .יתכן והוא מצליח להתמודד עם הגימגום בדרך של הדחקה. אולי השתתפות בפורום תגרום לו לנזק. גם אני ראיתי את התוכנית לפי דעתי הדיבור שלו השתפר. בתוכנית הקודמת שלו שהיתה תוכנית תרבות בערוץ 8 (היומן) הוא דיבר פחות טוב.

הוא לא יבוא אפילו שתזמין אותו

אם הייתם מציעים לו כסף עבור הופעה הוא היה בא בכייף אפילו היה מגמגם לכם כמה שתרצו ואתם הייתם מוחים לו כפיים 24 שעות,אבל הוא לא יבוא בחיים לפגישות שלנו כי קודם כל אנחנו נוריד לו את המורל ואת השתף שצבר אולי אצל קלינאית תקשורת.ואם היה בא אצלנו מה הייתם שואלים אותו?לכן תעזבו בשלום כל הכבוד שהוא מופיע בתוכנית ואתם תראו אותו מגמגם שוב,אם אתם צריכים עורך דין תתקשרו למישהו אחר.

shoshyyy

New member
למה אתה ממעיט בערכינו ?

"הוא לא יבוא ... נוריד לו את מורל ... מה נשאל אותו ?" מה המשפטים האלו. אני רוצה שהוא יבוא , כי אני חושבת שהוא יתרום לי ואני אתרום לו. אל תפחית בערי. אם אתה רוצה להגיד משהו תגיד "אני" "אין לי מה לשאול" "אני אוריד לו את הפרופיל" את תכלול אותי בהחלטות שלך והשערות שלך . ולמה שאני לא אתשקר אליו ? אם הוא מצוין? אני לא רואה בגמגום מעצור.

shuky63

New member
אני מצרף לינק לשתי קטעים של רונאל

בהם הוא מדבר על נושאים משפטיים.באחד מהם המנחה כשמציג אותו אומר שהוא מגמגם מעט אבל שווה להקשיב לו בסבלנות

light blue

New member
אני יודע שכבר הזמינו אותו לאמב"י

אבל הוא סירב לבוא; לא יודע למה. אבל רצונו של אדם כבודו. יפה שלאנשים כאן כבר יש מידע מבוסס למה הוא לא בא

shuky63

New member
כנראה שלמגמגמים מפורסמים יש

בעיה להחשף.גם יהודה פוליקר סרב להשתתף בפעילות אמ"בי.אני בכל אופן מבטיח לשלוח לו מכתב ולהציע לו לבקר בפורום.אני מעדיף מכתב כי פקס יהיה גלוי לעיני כל במשרד שלו ואני לא יודע אם הוא רוצה בזה.וזה בטח לו עניין לשיחת טלפון,ואת האימייל שלו אין לי.

לא התכוונתי להזמין אותו לאמב"י

כי ככל הנראה הוא לא מתחבר לארגון בדיוק כמו שאני לא מתחברת ואני רחוקה מלהיות מפורסמת. אני לא חושבת שהוא לא מגיע לאמב"י בגלל בושה, אם הוא היה מתבייש בעצמו ובגמגום שלו הוא לא היה נחשף כך בטלויזיה. התכוונתי להזמין אותו לאירוח בפורום, שיכנס לפורום מביתו בזמנו הפנוי ויענה על כמה שאלות שנשאל אותו, זה הכל.

הצרות שלנו ??

לפני שעה וארבעים דקות התפוצצה המחבלת בירושליים. ואני חושב על כל האנשים שנפגעו שם פיסית, והמשפחות שנפגעו נפשית, ובעצם הבעיה שלנו נראית קטנה פתאום, לא כזאת קטסטרופית ומפחידה, אז יש לי עצה לכולכם, תחיו את החיים כמו שהם, אל תפחדו מדברים חדשים ואתגרים כי סך הכל החיים קצרים.!!! דרך אגב כל הכבוד למגבניק ש'הקטין' את הפיגוע, כמובן בגלל שזה גם החייל שלי אז נראה אותכם ביום ראשון (ב"ה) !!!!

למעלה