וודו..

וודו..

שלום כולם, רציתי לדעת אם לדעתכם וודו זה טאבּוּ או אוקיי? אני מאוד מעוניינת לעשות איזשהו כישוף או בובות וודו בשביל לנקום במישהו, אני מניחה שבעיניכם זה לא נועד לנקמה אבל הסיבה שלי מאוד מאוד מאוד מוצדקת ואני לא יכולה לפרט אותה.. בבקשה תענו לי! תודה רבה.

אחרי

שקראתי כמה דברים שהיו בפורום הבנתי שאין בובות וודו.. אז אני אשנה את השאלה שלי.. איך אני יכולה לגרום למישהו נזק פיזי אבל לא רציני מידיי..? זה ממש חשוב לי! תודה!. אה וגם ראיתי אחת שרשמה שהיא עשתה כישוף כדי שהמצב הכלכלי שלה יזרום בצורה יותר טובה.. כמובן שהיא לא הפכה לביל גייטס או משהו כזה אבל זה השפיע עליה מבחינה כלכלית לטובה.. אתם יכולים להסביר לי איך אפשר לעשות את זה? תודה רבהה

אם כבר קראת מאמר אחד...

תקראי את כולם.. ובאיזה מאמר כתוב שאין דבר כזה "בובת וודו"? חביב הקסם

THE gray

New member
עזבי...

אם את רוצה להסב למישהו נזק קל וחד פעמי לכי תגנבי לו את התיק (ותשאי בתוצאות בהתאם).. אין לך סיבה להיכנס לתחום הזה.

עזרת לי מאוד.. תודה!

ורק אני אוסיף עוד דבר אחד.. אם היה קורה לך מה שקרה לי בחיים לא היית פוטרת את השאלה שלי כל כך מהר!

לא מאמר!

הודעות בפורום שכללו את המילה וודו! המנהלת אמרה שאין בובות וודו והרחיבה בנושא..

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

את לא יכוהל לבוא ולבקש שנעזור לך ולהגיד שאת צריכה תא זה אבל אל יכולה להסביר למה, זה לא פייר כלפינו. מעבר לזה, אנחנו האנשים המנוסים יותר, רוב הסיכויים שאם אנחנו מזהירים יש לנו סיבה מבוססת להגיד את זה. קראת מאמרים? אני די בטוחה שלא, כי אחרת היית ידועת שמאגיה זה תהליך ארוך, יש אנשים שילמדו שנים ולא יצליחו להגיע לתוצאות, זה לא הארי פוטר וזה אל כמו בסרטים. בת כמה את בכלל?

למעלה