המממ....
אני בטוח שנתקלת בהרבה מתחילים שבאו ושאלו "קראתי כישוף באינטרנט, ביקשו להשתמש בו במוצר X, חיפשתי את מוצר X בכל החנויות הרלוונטיות באזור שלי ולא מצאתי אותו - האם אתם יודעים היכן למצוא אותו, אני ממש רוצה לעשות את הכישוף..." אני חושב שבקטעים כאלו חשוב שאדם יבין, שהוא צריך להפעיל את ההרגשה שלו בכישוף, ומה שהוא מרגיש לנכון - וזה אחד המרכיבים החשובים ביותר, אם לא החשוב ביותר. נוסף לכך ויותר חשוב מזה, אם מילות הכישוף רשומות בשפה שהמטיל אינו מרגיש איתה חופשי, הוא מוזמן לתרגם אותו לשפה אחרת - או להמציא לחש משל עצמו, או להוסיף מרכיבים מסויימים לכישוף שהם אישיים יותר וכו´ וכו´ וכו´... אני חושב שמתעסקים בכישוף חייבים להבין, הרבה לפני הכישוף הראשון, לעשות הפרדה ברמה הבסיסית ביותר בין הטפל והעיקר בכישוף, ולשנות דברים (או לא לשנות דברים) לפי מה שהם מרגישים לנכון... אני חושב שאנחנו חייבים ליצור תחושה שהלחשים שאנחנו מעלים לאינטרנט, או הקישורים שאנחנו נותנים, הם מקורות עיון - והמצב התקין ביותר זה שאדם יקבל רעיון משם וישב וירשום לעצמו כישוף... (אלא אם יש מישהו שבאמת לא מרגיש צורך כזה - אבל חשוב שיבין שהוא יכול לעשות את זה)