וודו ...

סבסטיאן

New member
וודו ...

האם יש באזור תל אביב (גוש דן) חנות שמוכרים בה בובות וודו ? או עזרים אחרים בנושא ? תודה

אתה לא מעדיף...

ליצור בובה בעצמך? כך תוכל להכניס בה מן האנרגיות שלך תוך כדי הכנתה. במאמרים יש פירוט כיצד להכין בובה כזו.

FireDragon

New member
עדיף להכין לבד....

הבובה תשפיע יותר ותהיה יותר חזקה (מבחינה מאגית) אם תכין אותה בעצמך... במאמרים יש דרך לעשות את זה....

L e s t a t

New member
עדיף להכין לבד כי..

אם הבובה לא תזכיר את האדם שעליו מעוניינים להטיל כישוף - היא פשוט לא תעבוד.

סבסטיאן

New member
שאלה נוספת

עיינתי בנושא באתר בית הרוחות האם אפשר להכין משהו על בסיס תמונה של האוביקט ? ולא ממש בובת וודו ב"רמה מקצוענית" ? אם כן, כיצד ? תודה

אההההה.....

זה לא חייב להיות בובה, והיא לא חייבת להזכיר ויזואלית את האדם שעליו מעוניינים להטיל כישוף - כל העניין במאגיה זה התכוונות ואמונה (ועוד כמה דברים מן הסתם) עם מטיל הכישוף מספיק מאמין ומתכוון למה שהוא עושה ועל מי הוא עושה - הכישוף "יעבוד" (גם כאן טרמינולוגיה רעה, אבל מילא)... ושוב עלי לשאול, למה וודו? למה לבזבז אנרגיות כדי לפגוע במישהו שלא מאיים בצורה ישירה על חייך?

L e s t a t

New member
בלה

"זה לא חייב להיות בובה" זה כן, כי זה מה שהאדם ששאל את השאלה על הבובה בחר. "והיא לא חייבת להזכיר ויזואלית את האדם שעליו מעוניינים להטיל כישוף" ...האמת שכן... "למה וודו? למה לבזבז אנרגיות כדי לפגוע במישהו שלא מאיים בצורה ישירה על חייך?" ככה

האמת שכן? ../images/Emo13.gif

ככה?
איזה תשובות מנומקות... כישוף עובד על אנרגיה ומה שצריך בכישוף זה מרכיבים אשר יגרו אותה ויתעלו אותה, עם פתק ועליו רשום השם של האדם עושה לך את זה - זה מה שישפיע, עם בובה המזכירה ויזואלית - זה מה שישפיע. אם לשבת ולהרגיש את מה שאתה רוצה שיקרה עושה לך את זה - זה מה שישפיע. כישוף, מעבר לכמה עקרונות בסיסיים הוא דבר מאוד, אבל מאוד פרסונאלי... הכישופים שאתם מורידים מהאינטרנט וכדו´, מטרתם היא אחת - לספק רעיונות לכתיבת הכישוף שלכם (אתם מוזמנים לאמץ גם את הכישופים שאתם מורידים במלואם - מה שנראה לכם), אבל אל תחשבו שאם חסר לכם איזה סוג מסויים של תבליו או שיש לכם נר שהוא לא בדיוק בצבע שרשום אז זה יפגע בכישוף (אלא במקרים נדירים במיוחד של מצרכים מיוחדים במיוחד... ) העניין החשוב הוא שאתם מרגישים בנוח אם זה, וזה נראה לכם נכון!

L e s t a t

New member
ואתה לא מחדש

אם תקרא קצת הודעות יותר ישנות בפורום אתה תראה שמה שכתבת כאן נכתב בעבר.

Rutterkin

New member
לפי מה שאתה אומר

אז הכל אותו דבר ואין הבדלים בכלל. וודו , כישופי נרות , גואטיה והכל הם אותו דבר. הכל יכול להיעשות בדיוק אותו דבר. זה נראה לך הגיוני ?

נסחפתי קצת אכן...

מן הסתם אם תשתמש באש בכישוף מסויים ולעומת זאת בבובות בכישוף אחר - ישנו הבדל מסויים... ייתכן וצריך לעשות הפרדה מסויימת (אני חושב שבאחד מדיוני הפורום מלפני שנה ג´אסטין עשה אותה) בין כישוף אשר אתה עושה בשימוש באנרגיות חיצוניות - כלומר של אלמנטים מסויימים, של יישויות מסויימות ואז אכן ישנו הבדל משמעותי בחומרים שאתה משתמש בהם לכישוף (וגם אז - אם תשתמש בנר בצבע ירוק בהיר ולא ירוק כהה, כל עוד אתה מרגיש שזה בסדר - זה יהיה בסדר), ולעומת זאת בכישוף אשר רוב האנרגיה בו היא שלך עצמך, אז הכישוף הוא רק תלוי מה אתה מרגיש וכדו´. תודה שהעמדת אותי במקום, באמת נסחפתי קצת עם דבריי... מה שניסיתי להבהיר זה שכאשר ניגשים לכישוף צריך להבין את המרכיבים שלו - ישנם מרכיבים שלו שמהווים את בסיס הכישוף (כמו למשל שימוש באלמנט האש ולא אלמנט המים נניח), וישנם מרכיבים שהם מרכיבי אווירה והם תלוי עצמך... והאמת-היא שקשה לשים את הגבול בצורה מדוייקת, על אלמנים אני משער שרוב באי הפורום יסיכמו איתי. אך האם נגיע לאותה הסכמה גם לגבי צבעים? יש שיטענו כי כל צבע מסמל אלמנט מסויים ולכן מהווה מרכיב בסיסי בכישוף, ויש שיטענו כי צבעים הם אמצעי אווירה אשר נותנים לכל אחד קונטציה שונה ולכן הצבע הוא לא עניין קריטי... שוב תודה שהעמדת אותי במקום.

Rutterkin

New member
חופשי ../images/Emo8.gif

העניין הוא שזה באמת עניין של קונוטציה פחות או יותר לדוגמא : בן אדם משתמש ביסוד האש אז הוא ישים נר שצבעו עוה לו קונוטציה לייסוד. כך שזה חצי האווירה וחצי עניין האלמנט עצמו. בסופו של דבר יש דברים כתובים מראש , העניין הוא לדעת איך לגשת אליהם. ולכן כאשר אדם לוקח כישוף מספר או מהאינטרנט הוא ישתמש בדיוק באותם מרכיבים ולא יחסוך שום פרט כדי שלא יהיה לו ספק שזה יעבוד (לפחות אצל מתחילים)

המממ....

אני בטוח שנתקלת בהרבה מתחילים שבאו ושאלו "קראתי כישוף באינטרנט, ביקשו להשתמש בו במוצר X, חיפשתי את מוצר X בכל החנויות הרלוונטיות באזור שלי ולא מצאתי אותו - האם אתם יודעים היכן למצוא אותו, אני ממש רוצה לעשות את הכישוף..." אני חושב שבקטעים כאלו חשוב שאדם יבין, שהוא צריך להפעיל את ההרגשה שלו בכישוף, ומה שהוא מרגיש לנכון - וזה אחד המרכיבים החשובים ביותר, אם לא החשוב ביותר. נוסף לכך ויותר חשוב מזה, אם מילות הכישוף רשומות בשפה שהמטיל אינו מרגיש איתה חופשי, הוא מוזמן לתרגם אותו לשפה אחרת - או להמציא לחש משל עצמו, או להוסיף מרכיבים מסויימים לכישוף שהם אישיים יותר וכו´ וכו´ וכו´... אני חושב שמתעסקים בכישוף חייבים להבין, הרבה לפני הכישוף הראשון, לעשות הפרדה ברמה הבסיסית ביותר בין הטפל והעיקר בכישוף, ולשנות דברים (או לא לשנות דברים) לפי מה שהם מרגישים לנכון... אני חושב שאנחנו חייבים ליצור תחושה שהלחשים שאנחנו מעלים לאינטרנט, או הקישורים שאנחנו נותנים, הם מקורות עיון - והמצב התקין ביותר זה שאדם יקבל רעיון משם וישב וירשום לעצמו כישוף... (אלא אם יש מישהו שבאמת לא מרגיש צורך כזה - אבל חשוב שיבין שהוא יכול לעשות את זה)

Rutterkin

New member
זאת בעיה אצל רבים

בני אדם רבים רגילים לעבוד כמו תוכים ולבצע צעד אחר צעד מה שאומרים להם מכייון שהם התרגלו שיש רק דרך אחת נכונה לכל דבר, רק דרך ישרה אחת. הם לא מבינים שאתה יכול ללכת מסביב או לצאת מנקודה שונה ועדיין ללכת ישר. נ.ב. באמת אין לנו משהו יותר טוב לעשות בשעה כזאת ?

שמח שהגענו לעמק השווה....

ויש דבר טוב יותר! לשקוע בשינה עמוקה! לילה טוב לך ידידי...

למעלה