וואריז ואצבעון.

amberos

New member
וואריז לא היה

זונה ממין זכר. איך הוא יכול להיות זונה אם הוא סריס? האיש שקנה בו השתמש בו במין קורבן.

nathaliesh

New member
הוא מספר לטיריון

שכשקנו אותו הוא חשש שקונים אותו לשם כך, אבל בסוף מסתבר שמה שהקונה רצה ממנו היה את זכרותו ולא... משהו אחר.

quoll

New member
ספויילר

זה היה מכשף שקנה את זכרותו על מנת להטיל כישוף.

לאחר שנכרתה זכרותו והושלך לרחוב

וואריז קיבץ נדבות, גנב ומכר את שאר חלקי גופו על מנת להוסיף ולהתקיים. כך הוא מספר לטיריון.

אז איך את מסבירה את מה שהוא אמר

שמכר את חלקי גופו הנותרים? אני בטוח שהוא לא מכר את אצבעות ידיו לקצב בתור נקניקיות...

nathaliesh

New member
מתי הוא אומר את זה?

כשהוא מספר לטיריון את הסיפור שלו? לא זכרתי את זה. אצטרך לבדוק שוב בבית.

אני לא מייחל לשיבתו.

על פי דעתי שהצגתי אותה פה כמה וכמה פעמים, בית טארגריין הם זרים, פליטים ממקום אחר, זרים שאינם קשורים לווסטרוז, שיחזרו לוואליריה או למצער לדרגונסטון. זכות חוקית למלוכה בווסטרוז, על ממלכה אחת או על שבע כאחת, יכולה להיות רק לנציגות מקומית מושרשת עמוק, אחת שמייצגת את עם הארץ כבר שנים, נציגות שעלתה מתוך העם. לא ליסטים שקנה את המקום כממלכתו באמצעות כוח הזרוע (או דרקונים)...

הרגעת אותי

לרגע חשבתי שכדברי איליריו, את תופרת בחשאי דגלי דרקון בביצרונים ובבקתות הרועים, בציפיה לשובו של וויסרייז או משהו כזה...

amberos

New member
מי באמת האדם הכי שפל בווסטרוז?

יש איזה רמז בספרים למה וואריז התכוון? אם אצבעון הוא האדם השני הכי שפל, אז מי הראשון?

ellendili

New member
אני חושבת

שואריז מתייחס לעצמו. בחצי ציניות- חצי רצינות. זה מתאים לו. לדעתי (בלי קשר לואריז) האדם הכי שפל ודוחה הוא וולדר פריי. בולטון גם מועמד ראוי לתפקיד. לגבי טיווין לאניסטר- השם שלו עלה כאן, אז נדמה לי שזו טעות לנקות אותו מכל אשמה. הוא לא רק "מתמרן בין הנסיבות ומנווט את ספינתו". הוא פקד על רצח ילדיו של ריאגר- שפלות. אפשר לטעון שלא הייתה לו ברירה אבל זו שטות. תמיד אפשר למצוא פתרון הומאני יותר מלהטיח תינוקות בקיר. למשל היה אפשר לשלוח אותם לגדול אצל אחד הלורדים הנאמנים למרד (אותו נד סטארק, או ארין) הם היו מאוד קטנים, היה אפשר לעצב את האישיות והאמונות שלהם ככה שלא יהוו איום. ודבר שני- בל נשכח מה הוא עשה לטיריון ולאשתו הקטנה. שיא השפלות. וחוץ מזה, גם לא לתפוס צד ואז להצטרף למנצחים ברגע שזה בטוח, זו שפלות. בעיקר אם נשבעת אמונים לאחד מהצדדים האלה. וזה שאאריז עשה עוול לבית לאניסטר (וללא ספק נעשה עוול), זו לא הצדקה. אם טיווין רצה לנקום באאריז הוא היה צריך להרים מרד שמטרתו להפיל את הזקן ולהמליך את ריאגר. ולא לתת לכולם לעשות את העבודה המלוכלכת בשבילו ואז לבוא בדמות האביר בשיריון הנוצץ שהציל את כולם. זו ה-הגדרה לשפלות. (זו דעתי, שוב, בלי קשר לואריז. ואריז דווקא לא היה רואה בדברים האלה שום דבר שפל. הוא היה קורא לזה חוכמת חיים או משהו...)

למעלה