וואצ'ר

וואצ'ר

אני חיילת משוחררת ורוצה להירשם לקורס כנראה באנקורי.. עכשיו מישהו יכול להסביר לי איך אני מגישה בקשה להשתמש בוואצ'ר הזה? אני צריכה לפנות לבנק או לסניף בו אני רוצה ללמוד?

אם השתחררת אז כבר אי אפשר

ממה שאני יודעת את הבקשה צריך לאשר כשאת עוד בצבא.. תיצרי קשר עם הקצנת ת"ש/חינוך/שלישות (מי שמטפל בזה אצלך בבסיס) ואולי יביאו לך

אוקי תודה..

אני יכולה להרשם גם מהכסף של המענק לימודים? ואם כן אז איך בדיוק אני עושה את זה

כן את יכולה מהמענק

בלחמן בדכ בלי ואוצ'ר זה עולה 1500 גם באנקורי לפעמים יש מבצעים את יכולה לברר גם דרך הלשכה להכוונת חיילים משוחרירם

לא בדיוק

1500 ש"ח זה מחיר של חייל [הם דורשים שבשיעור הראשון תהיי חיילת] אם יש לך וואוצ'ר אז הבסיסי ביותר נותן לך את המחיר הזה לעוד 6 חודשים. אז אם את חיילת בלי וואצ'ר זה המחיר שתשלמי - אבל לא דרך הפיקדון כי את לא משוחררת ואין לך פיקדון. אם את משוחררת המחיר יותר גבוה ויש לך פיקדון אז את יכולה להשתמש בו. [פשוט הולכים לבנק הם כותבים צ'ק לפקודת מכון מסוים].

זה לא נכון

יש לי חברות שהשתחררו בפברואר אבל התוקף על החוגר הוא אפריל והן מתחילות חד"ש באפריל במחיר הזה יש לי חברה שהשתחררה בסוף ינואר והקורס התחיל כמה ימים אחרי, בתחילת פבר' אם את סתם משוחררת לא נראה לי תשלמי 1500

חלק מהבסיסים

בחלק מהבסיסים זה תחת השלישות אז מהקצין קורסים או מהשליש [תלוי בגודל הבסיס] ובחלק מהבסיסים זה דרך המשרד חינוך.

רק לב

New member
היי..

את פשוט נותנת את הוואוצ'ר לסניף בו את נרשמת...

למעלה