וואלה, 14.8 ה"י.

BowDarkManT

New member
התקדמות יומית(ה"י) 14.8.09../images/Emo191.gif

היי זה הנושא התקדמות יומים שלי להיום... עליית רמה: עליתי ברמה 60 מ0% ל 40% כל היום.. אבל סיימתי 3 קווסטים והשגתי את הכיסא הכחול: http://eliad.org/viewer.php?id=1250325021.bmp וקיבלתי פעם אחת +50% דרופ ועוד פעם 2X דרופ.. ויצא לי 3 שוטים אדומים כאלו..כפפה לקוסם בגדים לקוסם/אביר GUN אבל לא יצא לי כאוס סקרול ועכשיו פתחתי חנות מקווה למכירה טובה..

D amaged R oses

New member
מכירים את זה שנמאס לכם קצת מהמשחק?

ואז חוזר לכם החשק, בחזקת 32840932840932890?
<---- דמעות של אושר
ועכשיו אני עושה איפריט. אני רק צריכה להכנס לחדר. איזה בחורצ'יק מאוד נחמד הסכים לעזור לי
בימים האחרונים אני חולה על האנשים במשחק הזה.

בשעה טובה../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif רותם../images/Emo24.gif

תהני ותרוויחי עם ליצ'ים

deisy

New member
מזל טוב רותם!! ../images/Emo6.gif

שמחה בשבילך!!!! ושמחה שחזר לך החשק לשחק

yonVata

New member
רמה 54!!!

הלכתי קצת לארנבים... השלמתי את המשימה של הסקיל שמאפשר לסקרל חפצים שאתה לא לובש... אחריזה הלכתי לשחק בLMPQ בשביל ה9 אחוזים האחרונים של רמה 53... ואז.. עליתי רמה והגעתי ל31%!!! בונא, אחרי רמה 51 הרמות ממש עפות לי! זה לא יאמן!

../images/Emo49.gif יונתן../images/Emo24.gif

אני שמחה שרץ לך ככה, אני מתעצלת ללכת לLMPQ, מעדיפה להתאמן, אז אולי זה זז קצת יותר לאט וקצת פחות רווחי גם
אבל לפחות אני נהנית

yonVata

New member
תאכלס..

עד אתמול עשיתי אולי איזה 2 LMPQ... כי תמיד זרקו אותי אחרי איזה 1-2... וזה סתם היה מעצבן אותי... אתמול פשוט נפלתי על פארטי מוצלח
וחוצמזה -העיקר שאת נהנת לא?

yonVata

New member
רב"ת (כןכן... רב-תודות! ../images/Emo3.gif)

אגב... ישלי מספר חפצים שעשויים להיות שווי ערך וכל פעם שאני שואל מישהו פה בנוגע למחירים מפנים אותי אליך... תהיה לי אפשרות בסופ"ש (כשאחזור הביתה) להציק לך קצת בנוגע למחירים של דברים?...

yonVata

New member
ראי את הנושא כסגור :)

יום חמישי בערב אני אמור להגיע הביתה... את אשלח לך... מקסימום בשישי במהלך הבוקר :)

icy woman

New member
איזה יופי../images/Emo9.gif

מזל טוב יונתן
תמשיך לעוף אתה שותה במקרה גם רד בול בזמן המשחק?

yonVata

New member
תודה תודה!

אני שותה לפעמים בירה, אבל זה כבר סיפור אחר... :p

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עם הבירה בטח כולם אוהבים פרטי איתך
יללה, עבודה שלישית בקרוב!

למעלה