וואלה סתם סקר נחמד

חחח...

קודם כל צחקתי!!.. דבר שני, בטח שאם אני ארצה לנהל פורום אז אני ארצה פורום שהנושא באמת מעניין אותי, וממש לא בשביל הקטע!! אני יודעת שלנהל פורום יכול להיות מאוד קשה, אבל גם כייף :]] אז.. זה ממש לא בשביל "הקטע" או בשביל הכחול.. ואם מתישהו אני אנהל [עדיין לא בת 16
] אז ברור שאני אשקיע בו.. אחרת אין שום סיבה לנהל אותו.

ailag

New member
קודם נסגור את הפורומים המיותרים

ואז נדבר על חדשים. בינתיים יש המון פורומים בתפוז וחלקם בתת-פעילות.

MineraL

New member
פורום עזרה נפשית אישית

לכותב הודעות חסרות טעם כמו זאת.

Mr Gerber

New member
אני דווקא לא חושב שהיא חסרת טעם

ודווקא אם היא הייתה שולחת את ההודעה הזו ב"פורום עזרה נפשית אישית" היא הייתה חסרת טעם.

ל א ק י

New member
../images/Emo45.gif

[אבל אני בכל זאת חושבת ש"איכס הוא אמר פעמיים דווקא"]

blck angel1

New member
@@ בתור ראש ממשלה אתה חוצפן

מושחט!!! ^^; סתם.. נאמ.. כתבתי את ההודעה הזאת שלמעלה הראשית רק כדי לבדוק סקר.. וזה דווקא הפורום הכי מתאים..

אני הצעתי לתפוז כבר 2.

פורום עולמות , להיתכתב על העולמות . לא הסכימו , פתחתי קומונה . פורום מונדיאל 2006 , אמרו שבינתיים אין צורך , והפנו אותי לפורום כדורגל . אז כתבתי הודעה אחת שם , שידעו שאם יבוא יום , אני הייתי הראשון שהעלה את הרעיון . ומה 7 לינואר , רציתי לנהל את פורום ניסויים לגולשים ( ע"פי רעיון שהיה לאחד הגולשים בתפוז ) כבר עברו 13 ימי עבודה , ולא נתנו לי תשובה , אך טרם הספיקותי לכתוב משהו במשוב . יש לי עוד המון רעיונות לפורומים חדשים . אבל אני אכתוב על הרעיונות , אחרי שאמלא את הטפסים המתאימים , כדי שתיהיה לי בליעדיות קודם .

מי זה נימ? להציל את נמו? ../images/Emo19.gif ?

אה , ובקשר לפורום אחים ואחיות , אני מיצטער . אבל היתרסקו לי כל העשרה חלונות של אקספלורר . עכשיו יש לי 7 . ויש חשש מהיתרסקות נוספת .

למעלה