וואלה סתם סקר נחמד

De Panthera

New member
וואלה סתם סקר נחמד

איזה פורום חסר בתפוז? איזה פורום הייתם רוצים שיהיה?

De Panthera

New member
אני הייתי רוצה פורום

פורום ערוץ e וערוץ הבדיור..ופורום ערוץ אקסטרה הוט...או פורום לסידרה csi MIAMI

O r c h i d

New member
בלי שמץ של ספק...

פורום דאגלס אדמס
אוף זה כלכך חסר. ודווקא היו כאלה שניסו לפתוח אבל תפוז לא רצו

De Panthera

New member
ולמעלה יהיו קישוריות לפורומים שכנים

פורום חנונים ופורום פאקצות

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

ailag

New member
אני לא מבינה אתכם אנשים

למה אנשים רוצים לנהל רק לשם הניהול? כדי שיהיו אנשים שהם יכולים למחוק את התגובות שלהם? כדי ללמוד את רזי דף הוספת המאמרים? (לאקי, שקט, חוץ ממה שאת הולכת להגיד) אני ממש לא מבינה את זה. כשהציעו לי ניהול בפורומים אחרים סירבתי כי הנושאים לא היו קרובים אליי מספיק. כשנכנסתי לניהול זה היה ל"פורום הבית" שלי, והמוטיבציה היתה שצריך תגבור והוא היה צריך שיקום. אבל את מדברת פה על פורום שלא קיים, לא נושא שקרוב לליבך ולא פורום שאת קשורה אליו ורוצה לתרום אליו.. אז למה? בשביל להצבע בכחול? ניהול אמיתי גם כולל כאבי ראש ואובר מחויבות. יוצא לי למשל ללמוד פחות למבחנים בגלל מקרי חירום בפורום. אז או שאתם (אנשים שמנהלים רק כדי לנהל) לא משקיעים ככה בפורום, מקרי חירום לא מטופלים והכל מדרדר.. או שאתם משקיעים בסתם פורום שאתם לא קרובים לנושא שלו. למה?

תחושת הכוח... ../images/Emo8.gif

זה מושך אנשים שיש להם השפעה רבה על הצורה ועל האווירה של קהילה כך יש להם אפשרות לעשות דברים כמו שהם חושבים שהם צריכים להיות... אנשים אוהבים שליטה גם אני כזה אין בזה שום רע...

ailag

New member
אבל קהילה שלא מבוססת על

שום דבר מעניין? הרי יש מספיק סיכויים שבקהילה כזאת רוב האנשים לא יתאימו לאופי של המנהל, ולמשל בנאדם בוגר שמנהל פורום של פקצות.. זה לא כזה כיף למרות ההשפעה שיש לו. הוא גם לא ישפיע על האווירה ככה כי עיקר האווירה והפעילות באה מחברי הפורום. הרצון הזה לכוח בידיים ולא משנה איזה, הדחף הזה לחסום אנשים משגע אותי. אנשים לא חושבים בכלל מה הם רוצים מהפורום, רק על זה שהם רוצים למחוק ולחסום ורואים את זה לפעמים בפורומים.

O r c h i d

New member
הממ

למרות שהתחושה הזאת נחמדה- אם אי פעם אני אנהל, זה לא בגללה
ניהול פורום נראה דבר עם המון המון אחריות, דבר שדי חסר לי

למעלה