וואלה משעמם

e-magine

New member
נניח שהיו 3

כבודו של כל אחד מהם במקומו מונח, אני לא מצליח לראות ביסוס לטענת ההתאבדות של הפורטל.

melancholy man

New member
../images/Emo45.gif

ואפילו היו 10 זו ממש לא התאבדות. מבחינה תוכנית עדיין יש לי המון ביקורת, אבל אני נשאר לויאלי למערכת ומעביר אותה במקום המתאים.

Aisha

New member
שוב לא לירוק מהבאר שממנו אתה שותה

אותי מפליא כל פעם מחדש איך שאנשים מעבירים ביקורת על מקום מסויים אבל ברגע שהם נכנסים למערכת שאותה הם מבקרים הם שוקלים כל מילה שלהם. אבל מצד שני אני גם מבינה את זה.

melancholy man

New member
ממש לא

לפחות לא במקרה שלי. אני פשוט מעביר את הביקורת שלי (אם יש לי) בפני מי שיכול לשנות משהו, אני חושב שכשאתה חלק מאירגון או מערכת מסוימת אתה חייב להפגין לויאליות כל עוד אתה חלק מהמערכת וכל עוד מקשיבים לך דרך הערוצים הפנימיים של המערכת. כשאחשוב שלא מקשיבים לי או שלמה שאני אומר אין השפעה אעזוב את המערכת.

אני לא מבינה איך את מגיעה למסקנות

שלך. משתתפים בדיון הזה כמה וכמה מנהלי פורומים בתפוז. כולם הביעו את דעתם באופן גלוי לגמרי. לדעתי, את לא יודעת להבדיל בין ביקורת שהיא הבעת דעה במסגרת דיון עיוני-תיאורטי, לבין ביקורת שנועדה להביא לשינוי במערכת - וסוג הביקורת הזה - צריך שייעשה במקומות שנועדו לכך.

Aisha

New member
אני חושבת שאני כן מבינה

גם אני שאני חלק ממערכות מסויימות מעדיפה להעביר ביקורות מאחורי הקלעים לגורמים הרלבנטים ולא בפומבי. אבל משום מה כאן זה נראה לי יותר מזה(יעני חשש) אולי אני טועה

יעני כלום.

כמה וכמה מנהלי פורומים בתפוז הביעו פה את דעתם לגמרי בגלוי. למה את מתעקשת למצוא דברים (חשש) שכלל אינם קיימים? אני מבטיחה לך באופן חגיגי: אפשר להגיד הרבה דברים על תפוז, אבל אי אפשר להגיד ששולט פה איזה משטר אופל שמשתיק פיות.

מה ההבדל

בין: "משתיק פיות" ל- "יכול להעיף מנהלים"? ועל סמך מה את אומרת שבתפוז מעיפים מנהלים עם ביקורת? הדיון הזה מתקיים פה, בפורום גלוי, כבר כמעט שבוע. את רואה שהעיפו מישהו? את רואה שהדיון הזה הושתק? מישהו אמר לי או ל- e-magine לדומם מנועים?

e-magine

New member
ונראה לך שהאנשים

שכאן מתבטאים (לדעתך) בחשש או בזהירות, במקומות אחרים איפה שלא מנהלים, מנופפים בסכינים שלופות?

Aisha

New member
לא סכינים שלופים

אבל כן יותר נותנים לעצמם חופש לאמר מה שיש להם לאמר.

e-magine

New member
לדעתי מה שנראה כמו חחש

זה שכל פעם את מספרת שאת מנהלת איזה פורום אבל את לא מוכנה להגיד איזה.

Aisha

New member
כפי שאני כבר כתבתי

אני מעדיפה לא לפרסם את עצמי בפורטלים מתחרים. ז'א לעשות הפרדה טוטאלית. אפילו לא לכתוב בכרטיס האישי(לעשות פרסומת דרך הדלת האחורית).

אבל אנחנו, e-magine ואני,

כן רוצים שתפרסמי את הפורום שלך. אנחנו תמיד מזמינים את הגולשים הקבועים של הפורום לפרסם את הבלוגים שלהם (כן, כולל הבלוגים בישראבלוג, שהם עכשיו חלק מנענע) ואת הפורומים שלהם. ואנחנו גם רוצים לסדר דף קבוע בלוחות הפורום עם כל הקישורים האלה. אז בבקשה - תני קישור לפורום שלך.

Aisha

New member
אני מעדיפה שלא - זכותי

כמו שאני גם לא אוהבת במיוחד שמנהלי פורמים מפרסמים את עצמם בפורמים בפורטלים אחרים. אני מעולם לא עשיתי את זה ואני גם לא אעשה מה לעשות אלה הסטנדרטים שלי אפילו אם יש לי אישור של מנהלי הפורום.

כמובן שזו זכותך.

אבל לי זה נראה כאילו את פוחדת מאוד להראות לנו את הפורום שלך. מעניין למה.

Aisha

New member
לא פוחדת . זה עיניין של מוסר פנימי

אישי שלי. בRL אין לי בעייה לספר לחברים שלי ועובדה שחלקן אפילו עזרו לי בזה. רק שלא אוהבת לפרסת את עצמי הפורמים .

melancholy man

New member
והתגובה שלי או של Lady ann

לא נראית לך תוצר של מוסר פנימי?, באמת קשה להבין כיצד הגעת למסקנה הזו. אגב, אמרתי ואומר שוב, הייתה לי ביקורת על בלוגTV ועדיין יש לי ביקורת כזו, אני מביע אותה במקום שמיועד לכך עבור מנהלים בתפוז, כחלק מהמערכת התפוזית אינני מוצא לנכון להוציא אותה החוצה.

למעלה