וואלה משעמם

Aisha

New member
וואלה משעמם

שמתם לב בוודאי לפרסום החדש של
פה וברדיו. אני אישית תוהה למה לנסות להעדיר את תפוז על וואלה דווקה שמזמן כבר לא נחשב לפורטל ברמה. למה למשל לא לנסות להתחרות עם נענע? זה כמו שספורטיא אולימפי ינסה להתחרות עם ספורטאי ליגה ג' כאשא ספורטאי צריך להתחרות עם אחרים שבאותו רמה שלו.

articulate

New member
פרסום שמעורר אנטגוניזם. פוי.

אני בכלל לא מבינה למה בפרסום לפורטל אחד חייבים 'להכניס' לפורטל אחר. זה מעורר אצלי רק אנטגוניזם, ואני גם לא חושבת שזה מוציא לאתר מוניטין חיובי: האם אני אמורה להסיק מזה שאני צריכה לגלוש בתפוז רק כי פורטלים אחרים הם לא להיט? תפוז הם ברירת מחדל? או שאולי אני אמורה להבין שתפוז כל כך מפחדים מתחרות, שהם חייבים לקטול אחרים? בכל מקרה, כמו בתחומים אחרים בחיים, אני לא אוהבת כשמרגישים גדולים רק כשמקטינים אחרים. זה נכון לגבי בני אדם, וזה כנראה נכון גם לגבי פורטלים.

Aisha

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

ואולי יש משהו במה שאת כותבת (הם מ-פ-ח-ד-י-ם
) מזכיר משהו

קא זו או

New member
אני בכלל לא שמעתי את הפרסומת

אבל אני זוכר את וואלה נגד יוא"ל בשלהי חייו של יוא"ל.

Aisha

New member
../images/Emo35.gif לא שצועקים לך וואלה משעמם

כל שניה שאתה גולש או שאתה נוסע ברכב ושומע את זה ברדיו

קא זו או

New member
תודה לך. אני דווקא שמח שטרם נתקלתי

בפרסומת, זה מצביע על כך שרדיו שמנגן רק מוזיקה בלי פרסומות שווה את 25 השקלים שהשקעתי בו ובאוזניות.

מסכימה עם כל מילה.

אם כי, ל- IOL היה, בזמנם, בכל זאת סלוגן מוצלח שכלל קטילה של המתחרים: "מתחילים ב-וואלה ומתקדמים ל- IOL".

ailag

New member
מסכימה

זה רק מאדיר את שמה של וואלה, כי כשאנחנו מנסים להתחרות בה אנחנו רומזים שהיא ברמה שלנו. אחרת סתם היינו רומסים אותה. אני מסכימה מאוד גם עם ההערה על האיכות של מי שמלכלך על אחרים.

אז זהו,

שמטופשת התחרות עם "וואלה!", אבל מטופשת גם התחרות עם נענע. היום, שלוש שנים אחרי חורבן IOL - אין לתפוז מתחרים בכלל. הפרסומות האלה התאימו לתקופת ה"מיזוג", לא לעכשיו.

Aisha

New member
לדעתי דווקה יש מתחרים לתפוז

אני יודעת שיש למשל הרבה שגולשים גם בתפוז וגם בנענע . במיוחד בפורמים מסויימים. התחרות היא לא על טכנולוגיה או עיצוב אלה בשורה התחתונה התחרות היא על גולשים.

צלליתה

New member
יש מתחרים, וטוב שיש מתחרים

ווינט למשל... וכל פעם שאני שומעת את הפרסומת המטופשת הזאת אני נכנסת לרגע לואללה. (חתרני כל העולם התאחדו)

למעלה