וואלה משעמם

Aisha

New member
אז מה שהם משיגים זה את ההפך

הרי תפוז רצו לאנשים יעברו אלהם . הפרמומת גורמת לתוצאה הפוחה.

e-magine

New member
השאלה מה זה בדיוק מתחרים

כלומר, האם למשל, בית האופרה, תיאטרון מסויים, מועדון כדורגל ובית קולנוע הם מתחרים? במובן מסויים כן, כי כולם מציעים בילוי ומתחרים על הזמן ועל הכסף הפנוי. לדעתי, הפרסומות האלה פונות לקהל אינטרנט מתחיל או שאין לו העדפות מגובשות. מי שמחפש דואר אלקטרוני בחינם וחדשות, אין לו מה לחפש בתפוז. מי שמחפש קהילות פעילות ומגוונות, אין לו (הרבה) מה לחפש בוואלה ולעניות דעתי גם בנענע ומי שממש ממש חתרני
, אם הוא רוצה פורומים צריך לחפש באתרים קטנים בכל מיני פינות אפלות.

Aisha

New member
אני דווקה כן חושבת

יש תחרות (על גולשים) בין נענע לתפוז. לדעתי

Ynet הוא אתר חדשות ואתר תוכן.

תפוז הם אתר קהילות בלבד, ולא מתחרים באתרי תוכן. "וואלה!" - זה בטוח לא אתר חתרני...
מילא אם היית אומרת הייד-פארק, בלה-בלה, או אפילו רוטר...

ולמה, בעינייך, העובדה שאנשים גולשים

בכל מיני מקומות במקביל מצביעה על כך שנענע מהווה תחרות לתפוז? הגולשים יגיעו לאן שטוב להם ומעניין להם, והרבה פעמים זה יכול להיות גם לפה וגם לשם. אם גולשים גם בנענע וגם בתפוז - איפה התחרות? באינטרנט אפשר לגלוש גם בנענע וגם בתפוז, באותה עלות כספית. זה לא כמו תחרות בין תלמה לאוסם, או בין מעריב לידיעות, כאשר הצרכן צריך לבחור על איזה מוצר הוא יוציא את כספו. לטכנולוגיה יש משמעות במובן זה שהיא מציעה פלטפורמה נוחה ומושכת, מציעה אפשרויות ייחודיות, וכן הלאה. הדברים האלה כן מושכים גולשים. לדוגמא: נענע לא היו רוכשים את ישראבלוג, אלמלא מערכת הבלוגים של תפוז, שמשכה גולשים להגיע לתפוז. אין ספק, שכיום, לתפוז יש עליונות טכנולוגית, ואין אף פורטל שמתקרב לאפשרויות שיש בתפוז. הטכנולוגיה לא יכולה להשאיר גולשים במקום שלא נעים להיות בו משום בחינה אחרת. אבל זה כבר משהו אחר.

Aisha

New member
אממ. אני חשבתי

שהפורטלים שואפים שהגולשים יגלשו אצלם בלעדית (רק אצלם) כי אם לא אז למה בכלל לפרסם? הרי אני יכולה לגלוש גם בוואלה וגם פה באותו מחיר? לגבי טכנולוגיה זה ללא ספק חשוב אבל לא פחות חשוב הוא רמת הדיונים ורמת הניהול בפורום. אם הדיונים בפורום מסויים רדודים והניהול גם לא משהו אולי אני אתחיל את הגלישה שלי בפורטל שהכי מתקדם טכנולוגית ומעוצב יפה אבל אני לא אשאר שם. לגבי טכנולוגיה , הערת אגב . אני כבר שעה (בערך) מנסה להגיב להודעות גם כאן וגם בפורום אחר ללא הצלחה. כך שטכנולוגיה מתקדמת לא תמיד מביתיחה לי גלישה ללא תקלות.

e-magine

New member
יש תחרות במובן מסויים

במובן שאם אני מנהל פורטל, ואני רוצה לשווק שטח פרסום למפרסם מסויים, אני רוצה להראות לו שיש אצלי תעבורה גדולה, הרבה גולשים ושהם נמצאים אצלי באתר הרבה זמן. כל זה בהנחה שהמפרסם שלי רוצה לבחור פורטל אחד ולפרסם בו. אנחנו עדים לכך שמפרסמים גדולים, מפרסמים במקביל ביותר מפורטל אחד. אולי אפשר לחשוב שאם הפורטלים היו נלחמים והיו מצליחים לחסל אחד את השני, היו זוכים מן הסתם במפרסמים, אבל אני לא חושב שיש דבר כזה: פורטל שמסוגל לחסל פורטל אחר. מה שבהחלט קיים זה פורטל שמסוגל לאבד עצמו לדעת.

Aisha

New member
לא ממש הבנתי את המשפט

"לאבד עצמו לדעת" אפשר הסבר? תודה

Aisha

New member
אממ לא כלכך נכון

החלטה נהולים לקוייה הלא הייתה גורמת לזה. אישית אני בקושי נכנסת לוואלה (אולי רק לדואר ולפורום אחד או שניים).

e-magine

New member
לא, זה מה שIOL עשו

לדעתי
מתנהל בתבונה רבה ואני מקווה שימשיכו ככה.

Aisha

New member
לא כלכך בטוחה בזה

לדעתי פתיחת הבלוג TV לא הייתה החלטה נבונה כלכך(עובדה שהיו כמה מנהלי פורמים שעזבו בעיקבות זה). לדעתי תפוז רצים מהר מידי לפתח קלים חדשים בלי לחשוב לעומק על הבעיות שהם עלולים לגרום.

e-magine

New member
בואי נדבר בצורה קצת יותר מדוייקת

לאחר פתיחת בלוג TV לפי דברייך עזבו כמה מנהלים. כמה? (לא בדקתי אך לדעתי, פחות מ 5. לפי דבריי, מאות מנהלים לא עזבו והצטרפו עוד כמה מאות. איפה ההתאבדות?

melancholy man

New member
היו 2

אני הייתי אחד מהם ואחרי כמה חודשים חזרתי
אני לא יודע מה לגבי השניה.

למעלה