וואלה יופי

יוֹאב

New member
וואלה יופי

לא מספיק להם שהם סוחטים את קופת המדינה ומתעשרים על חשבוננו, הם תופסים טרמפ נוסף ומנצלים אנשים מאמינים, בכדי להרוויח עוד כמה גרושים...

יוֹאב

New member
הם מרוויחים 3 פעמים

ואח"כ משחקים אותה מסכנים. פעם ראשונה כשהם קיבלו וילות בגוש קטיף תמורת מחיר שווה ערך למסטיק בזוקה לעוס. בפעם השנייה, כאשר הם משלמים פחות מיסים ממה שסטודנט כמוני נאלץ לשלם. בפעם השלישית, כי הם מקבלים עכשיו פיצויים בשווי של עד פי 10 מערך הרכוש שלהם!! ועוד הם בוכים... יורים, ובוכים...

kobik15

New member
שכחת עוד משהו

בג"ץ קבע בהחלטתו שהם יוכלו לתבוע בבית המשפט פיצויים מעבר לפיצויים שהם מקבלים מהמדינה. שישו ושימחו.. העיקר אבל שהבג"ץ הוא מאלני ועוכר ישראל. כמה כסף ההחלטה הזאת של הבג"ץ תיקח מתושבי ישראל בפריפריה וכו'... כמה נזק הסבתם לנו כבר... מספיק...

תגובה

הם קיבלו וילות במחיר זול - כי הם באו בשליחות המדינה, ושאתה שולח מישהו - אתה נותן לו תנאים נוחים.. קח את זה כטיפ לחיים, אנשים יותר יכבדו אותך. מיסים? - לא יודעת, אני לא יכולה לומר כלום. פיצויים - אעלק. הם מקבלים הרבה פחות. זה נשמע לך שווה פי 10 לעבור מוילה לדירה של כמה חדרים? לי זה נשמע קצת שונה.. והם בוכים. אכן - כי המצב שלהם הוא מצב לא נעים, ואני מאחלת לך שאף פעם לא תהיה במצב כזה.

יוֹאב

New member
בשליחות המדינה?

מה עם קצת יושר? הגינות? אף אחד לא שלח אותם לשבת שם. שיקום המתנחל שיגיד לי שהוא "נשלח" על ידי המדינה. שיקום האחד שיגיד שהוא לא עבר להתנחל שם על דעת עצמו. תודה על האיחולים. אל דאגה. לי זה לא יקרה. אני לא אלך להתקע לעם אחר בגרון.

כן. בשליחות המדינה.

תלך, תטייל בגוש קטיף - ותספור כמה שלטים שכתוב עליהם: "נבנה בסיוע משרד הבינוי והשיכון".. אתה רוצה להתווכח על עבודות? יישובי גוש קטיף נבנו בשליחות המדינה. אני מאמינה לך שלא תתקע לעם אחר בגרון, אני גם מקווה שלא תיתקע לעם שלך בגרון. אני לא מנסה לפגוע, אני מניחה שאתה מבין למה אני מתכוונת - אבל אני מוכנה גם להסביר.

יוֹאב

New member
יחי ההבדל הקטן

יש הבדל בין העובדה שהמדינה סייעה למתנחלים להתנחל, ובין ההזייה השקרית הגורסת כי המדינה "שלחה" את המתנחלים לשבת שם. המדינה לא שלחה אף אחד. היא פתחה פתח לא חוקי, ולא מוסרי, והמתנחלים זינקו על חלון ההזדמנויות הזה. והנה, הממשלה הבינה כי זו טעות, והיא מתקנת זאת. אבל כמו שהמתנחלים בחרו לגור שם, אני ועוד רבים אחרים בחרנו שלא לגור שם. אבל איזה מתנחל נשלח על ידי המדינה? אין כזה דבר. שקר וכזב!

nooshP

New member
על דו"ח ששון שמעת?

אני לא יודעת ולא זוכרת על אילו מההתנחלויות דובר, אבל הדו"ח הראה שהתנחלויות רבות נבנו באישור הממשלה ומשרד השיכון אבל בניגוד לחוק!!!!!! כלומר, אנשים דחפו את האג'נדה שלהם בלי לחכות לאישורים המתאימים וכמו שאסור לבנות מרפסת בלי רישיון, אסור להקים ישוב, התנחלות בלי רישיון, וזה מה שקרה פעמים רבות מידי. אבל על זה אני מניחה שלא תצאו להפגנות ולחסימת כבישים......

clevelandrocks

New member
אין פלא שאתה אוהד מכבי

זועק את זעקת הקוזאק הנגזל. אם החיים בגוש קטיף כל כך נוחים ומשתלמים, למה לא גרת שם בעצמך?

kobik15

New member
כי הוא לא מאמין בגזל אדמה מאחרים

זה הבדל בינו לבינכם. הוא מוסרי. אתם לא.

תגובה

רוב האנשים שאני מכירה מיישובי גוש קטיף הם כן מוסריים - עצם נוכחותם שם היא על בסיס אידיאל. "אתם לא" - אתה מתכוון גם אלי? במה אני לא מוסרית??

kobik15

New member
בזה שאת יושבת שלא שייך לך במובהק

לא מעניין אותי מה המניע שעומד מאחורי זה. עוול הוא עוול.

אז ככה

אני יושכת בירושלים. קודם כל זה כן משנה מה המניע - כמו שאמר פה אתמול או שלשום מישהו. וחוץ מזה - השטח שייך לי במובהק, כי הוא בארץ ישראל וזו ארץ ששייכת לי, ולך - אם בא לך להכיר בזה. וגם כי כבשנו אותו ולכן הוא שייך לנו, כמו שכבשנו חלקים אחרים בארץ ולכן הם שייכים לנו.

kobik15

New member
אז בואי נכבוש את כל העולם... למה לא

איזה נימוק ילדותי ואינפנטילי. "כי כבשנו אותו". בואי נכבש את על המזרח התיכון. ואז זה שלנו כי כבשנו אותו. יהדות משיחית.

תגובה

אבל אין לי ענין בכל העולם - יש לי ענין בארץ ישראל בלבד. ואם זו סיבה ילדותית ואינפנטילית - אז איזו זכות יש לנו בשאר הארץ? דיברו פה על לזרוק סיסמאות.. ולאו דווקא בצורה חיובית.

מעניין... היה מישהו שחשב על זה פעם.

אני חושב שקראו לו יוליוס קיסר. אח"כ הוא שינה את השם לנפוליאון, גידל שפם וקרא לעצמו אדולף ובסופו של דבר אימץ מבטא גרוזיני וקרא לעצמו "איש הברזל". די הרבה אינפנטילים, לא? מה זה עושה את כל האנשים שהלכו בעקבותיהם? יותר אינפנטילים? מאות שנים בני-אדם חשקו בשליטה בעולם. למה? אלוהים (או TheOrion) יודע... למה היום לא קם המטורף שמכריז "קדימה ללונדון" (בהנחה שהוא לא בריטי) - כפר גלובלי. העולם כבר נכבש. מאז הניצחון של ארה"ב במלחמה הקרה, היא הצליחה לכבוש את רוב העולם, והיא מתחילה גם לכבוש את העולם הערבי (לאט ובזהירות). אתה יודע מה עשו לגרמניה אחרי מלחמת העולם הראשונה? אחרי שהעיזה לתקוף את בעלות הברית? שיתקו אותה כלכלית וצבאית. לקחו לה שטחים. מה אנחנו עשינו אחרי מלחמת העצמאות? ששת הימים? יום-כיפור? ליטפנו את הפצעים של אותם בני-אדם שהיו יורים בך היום, לו הייתה להם ההזדמנות, בלי לבדוק אם אתה תומך או מתנגד לההתנתקות. למה לא לכבוש את העולם? כי אין לנו רצון בכל העולם - יש לנו רצון בארץ ישראל, מתוקף זכותנו בה, וכיוון שנקנתה בדם אבותיך ואבותיי (ואני לא מדבר על אברהם, אם אתה רוצה לקשר אותי לתנ"ך חלילה). אם אתה לא מתחבר לארץ ישראל במובן הזה, צא וכבוש את העולם או תעבור לליכטישטיין, שמעתי שנורא שקט שם בתקופה הזו של השנה... אין יותר מדי פיגועים... (או שמא זאת עצלנות שמונעת אותך מהמעבר?) מעניין אותי מה ילמד אותנו לקח? כבר 60 שנה, לסירוגין, אנחנו חוטפים מלחמות מכל העולם הערבי, ותאמין לי שלא בגלל המוסריות של מנהיגיו. הורים יהודים רבים נלחמו עם מקלות (!) מול טנקים מצריים, ולא בגלל שלמובראק אכפת מהפלסטינאים. קשה לי להאמין שהסקאדים של סדאם נפלו בתל-אביב (!) בגלל שלושים קראוונים, או כי הוא רצה וילה כמו של מתנחל. יש לי שאלה, באמת בכנות... בוא נניח, באופן היפוטטי, שהרוב בעולם הערבי לא בעד שלום, אלא רוצה באימפריה ערבית - על חשבון הנפש שלך ושלי, הבית שלך ושלי. יזיק להניח? במצב היפוטטי שכזה, איזה תקווה יש לנו במידה ונותקף? "הרוב השפוי" שבמדינות הערביות יחצוץ ביננו לבין הקאסמים? קשה לי להאמין... בוא נניח, שוב, רק לכמה דקות, כדי שלא יגרם נזק, שההתנתקות לא תצלח, והפלסטינאים יסמנו ליד ניסנית V, וישאירו את סימן השאלה ליד תל-אביב וירושלים. בוא נגיד והם ימשיכו בטרור. עוד כמה הרוגים נצטרך לספוג כדי שנוכל סוף-סוף להכריז עליהם כאויב? או שמא העם הפלסטינאי לעד ישאר פרטנר לשלום, ואנחנו תמיד נהיה אשמים איכשהו בפצצות שינחתו לנו על הבתים. "רגע? הורגים בנו? בטח עשינו משהו רע..." מעניין אותי איך מרגיש מחבל ממוצע, שמספיק לירות איזה קסאם בין ארוחת בוקר לצהריים, ככה, כדי להרגע קצת... זה בטח נורא כיף להסתובב כל היום בלי רגשות אשמה, בלי אחריות על חיים של אחרים... היהודי הרי אשם גם ככה, לא?

NimrodOZz

New member
הצחקת אותי...

במקרה, האדמות של גוש קטיף הם כולם שטח שנכבש על ידי ישראל, שטח שלא היה מאוכלס או שייך לאף אחד, שטח שהיה ונשאר בהגדרתו "אדמות מדינה" המוסר הזה הוא צבוע בהתחשב בעובדה שהמדינה שלנו כולה נכבשה במלחמה וישובים הוקמו על אדמות שהיו שייכות לערבים. אבל אל תתין לעובדות להרוס לך את הצביעות... עוז.

יוֹאב

New member
שטח שלא היה שייך לאף אחד?

קח הזדמנות נוספת, בדוק עצמך, ושוב אלינו עם התשובה הנכונה.

NimrodOZz

New member
"המוציא מחברו עליו הראיה"

אני עומד מאחורי מילותי, אתה מוזמן להוכיח שאני טועה... עוז.

למעלה