וואי...

אממ

זאת פעם ראשונה שבאמת יש לי כוח להגיב על כל השרשור המעצבן הזה:\ זה שמריאור (אני לוקחת אותה כדוגמה דיברה עליה הכי הרבה) השתתפה בפתוח ובבראבו אומר שיש לה ניסיון. בד"כ מעדיפים לקחת אנשים עם ניסיון. היא כנראה מספיק טובה אם היא התקבלה לכל הדברים האלו! אתם לא מכירים אותה ולא יכולים ללכלך עליה מאחורי הגב. גם אם היא נראית לכם סנובית מתנשאת יכול להיות שהיא לא כזו. עד שלא תכירו (וגם אז, זה לא יפה לרדת על אנשים) אותה אתם לא יכולים להגיד עליה כלום! אתם אומרים הכל מתוך קנאה! תעזבו אותה ואותם כבר. מה הם עשו לכם?! התקבלו לשם? זה שאתם רציתם ולא הצלחתם והם רצו וכן רצו לא אומר שהם התקבלו בפרוטקציות. יש להם ניסיון והם הוכיחו את עצמם לאלו שבחרו בהם. ותפסיקו כבר להגיד שהם מכוערים כי זה ממש תינוקי:\ גם אם הם יפים וגם אם הם מכוערים אין לכם זכות לדבר על אנשים שאתם לכ מכירים! זהו (נראה לי), יעל

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

את ממש צודקת יעל. תרדו מהם! פרוטקציות= ניסיון (טוב לא בהכרח אבל מבקרה שלהם כן). כמו שאומרים "על טעם על ריח אין להתווכח"? אז לדעתכם מריאור לא שרה יפה. לדעתכם עידו נראה מכוער אבל הלפא ופלא! יש כאלה שחושבים שעידו נראה יפה ומריאור שרה טוב! מה זה "גנבו את החלום של עזרות אלפי בני נוער"? זה לא הם בחרו את עצמם זה הבמאי בחר אותם. הוא חשב שיש להם ניסיון, והם מתאימים אז למה לא? תלמדו לפרגן! זה שלא בחרו בכם לא אומר שהמורדים הישראלים, מכוערים ולא מוכשרים! דמט, אתם כ"כ חושבים רק על עצמכם. אה ובקשר לזה שמריאור אמרה שהם להקה בפני עצמה, אז זה נכון. אפילו בגיא פינס אמרו ששם הלהקה עדיין לא נקבע. זה מה שהבמאי וכל החברה האלה קבעו וזה מה שאמרו למורדים הישראלים וזה מה שהם אומרים לגיא פינס. כתבתי פה עוד משהו כבר פעמיים אבל המנהלים שלכם מוחקים את זה כל פעם. למה? אין לי מושג... שלחתי מסר והם לא ענו...

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

מבקרה = במקרה הלפא = הפלא עזרות = עשרות

חתום

New member
ל-lali

יחתיכת שרמוטה תפסיקי כבר לכתוב שטויות..והם לא מוכשירים אפילו לא קצת מה שראיתי עד עכשיו! שלא נדבר על זה שהם ניראים כמו כלבים מזדיינים כל אחד מהם!!!!!!!! וזה קצת שקוף שהם נכנסו בפרוטקציות.. והם אפילו לא אוהבים את המורדים סתם ילדים בניי 15 וחצי שנדבקו לי למסך..אז תירגעי עם הפה שלך ימזדיינת בתחת

I S L

New member
אידיוטטטטטטט

מה זה הקללות האלה?! בן כמה אתה 10?? אתה מתנהג כמו ילד בן חמש... שמעת פעם על המילה לפרגן?! דבר ראשון ראית אותם בדיוק 5 דקות בגיא פינס וכבר החלטת שהם לא מוכשרים??? דבר שני, לא כולם שם נכנסו בפרוטקציו ותפסיקו לקנא יא ילדים משועממים שמעתם פעם על המילה פירגון?!?!?!? כל אחד מאיתנו רוצה לפגוש את המורדים נכון, אבל הם אלה שיעשו את זה ואין מה לעשות!!! חוץ מזה מאיפה אתה יודע שהם לא אוהבים את המורדים? אתה מכיר אותם? הם אמרו לך? אז תדע לך שהם כן אוהבים!! ושעידו שביט הוא באמת מוכשר והוא גם נראה טוב ככה שהגיע לא להיבחר וכל מה שאתם יכולים לעשות זה לשבת בבית מול הטלוויזיה ולראות איך הם מגשימים את החלום שלהם... כי מגיע להם! ואם זה עוזר לך כל כך אז שב כמו ילד מטומטם תינוק ותקלל את המסך!

חתום

New member
הם אמרו שהם לא אוהבים! בהצלחה להם

חבל שאתה לא בעיניינים..חוץ מזה...הכול מכור מראש...יכול להיות שיש להם כישרון מי יודע...תודה שזה מוזר שבידיוק אותם ראיינו מכל ה-4000!!!!! ואחת מהם בת של זמרת..תשאל אותי? זה ממש מוזר.. טוב נמאס לי כבר לכתוב עליהם..הגישה שלי השתנתה מאתול..שיהיה להם בהצלחה מכל הלב!! מה שבטוח שאני לא יילך להופעות שלהם.. מצטער אם מישהו נפגע פה..:).

Snitch

New member
../images/Emo41.gif לא מסכימה. בכלל לא. ../images/Emo41.gif

מה הקשר לקנאה? המפרסמים של התחרות הבטיחו הזדמנות שווה לכולם, "הגשמת חלום" לילדים אנונימיים, והזדמנות ראשונה להגיע לעולם הבידור. זה קרה? לא. כמעט כל הנבחרים הופיעו כבר והם מוכרים בציבור, כך שמארגני התחרות שיקרו בשביל להעלות לתודעת הציבור את הלהקה הזו, שסביר להניח שמלכתחילה היה ברור שהם ייבחרו (אחרת לא היו כותבים "במקריות" על שניים מהנבחרים בגיא פינס, והיה איזה ציטוט מהדוברים ששכחתי כרגע שהיה מאוד חשוד
). אני לא נגד אף אחד מהנבחרים. אני לא מכירה אותם אפילו. אבל אני מתעבת את הלהקה הממוסחרת הזאת, שלמעשה הגיעה ל"תהילתה" בעקבות שקרים כוזבים וקשר כלשהו למורדים (למרות שלמעשה אין שום קשר, אלו סתם יחסי ציבור). ואין לך זכות להעיר לאנשים על הטעם שלהם.. אם מישהו חושב שמריאור לא מתאימה למשל, מותר לו ועוד איך להגיד את זה. אני לא אומרת שאף אחד מהם מכוער כי אני יודעת שאני הרבה יותר מכוערת, אז אני שותקת בעניין הזה. אבל מותר לכל אחד להביע את דעתו כל עוד זה לא מלווה בקללות "רציניות" יותר. מכוער זו לא קללה.. והם באמת "הגשימו חלום כי הם יפגשו את המורדים" לדעתך? נראה לך שאכפת להם בכלל?? כל העניין פה זה פרסום. המארגנים החכמים הטעו את המעריצים לחשוב שמטרת הלהקה היא לפגוש את המורדים, וזה ממש לא.. הכל שיקול כספי. תחשבי מה שאת רוצה, זו דעתי. יום טוב.

ל-ללי ולסניץ'

אני מסכימה עם שתיכן. קודם כל עם ללי - אני אישית לא אמרתי עליהם כלום, וגם לדעתי כל הדיבורים על "הם דומים לקופים" וכו' הם דיבורים מגעילים שבאו מקנאה וזהו. ובכלל, לשפוט מישהו ולבוא ולומר שלא הגיע לו להיבחר כי הוא מכוער זה הדבר הכי מגעיל שאפשר לעשות. לא נראה לי שהגולשים בפורום הזה הם מלכי יופי, נכון ? אני מודה, גם אני הייתי רוצה להיות במקומם, גם אני הייתי רוצה להיבחר ללהקה כזו (למרות שאמרו לי שהיה לי סיכוי, אם לא הייתי ביישנית מוות) אבל (ופה באה ההסכמה שלי עם סניץ') הם אולי כישרוניים, אבל לא נראה לי שזה מה שהם נבחרו בזכותו א. האודישנים היו אמורים לתת אפשרות לילדים אנונימיים, לא כאלו שכבר השתתפו בתוכניות וכו' ב. נכון, יש להם ניסיון. אבל אם לא ייתנו הזדמנות לעוד ילדים הם יהיו היחידים עם הניסיון. גם לחלקם לא היה ניסיון לפני שהם השתתפו במחזמר/פתוח/וכו' ג. במקרה הזה זה פשוט שקוף שהרוב עניין של פרוטקציות וזה מה שמרגיז
קודם כל, לא הגיוני ש"במקרה" ראיינו שניים לגיא פינס ו"במקרה" אותם שניים נבחרו מתוך 4000 לא ? אני אישית מכירה כמה שלדעתי יש להם הרבה יותר כישרון והיה מגיע להם להיבחר. חוץ מזה, המטרה הייתה לתת למעריצים כשרוניים ואנונימיים של המורדים הזדמנות. הם גם לא מעריצים והם גם לא אנונימיים... (מה לעשות שאני חוזרת על עצמי
זו נקודה חשובה) ולסיכום, כמו שסניץ' אומרת (מצטערת אני פשוט לא יודעת את השם שלך), זה ברור שהרוב מקנאים בהם, ולקנא זה לא דבר רע אז אל תתקיפו אותי שמה פתאום בחיים לא הייתם מקנאים בהם, כי גם אני מקנאה וזה דבר לגיטימי לחלוטין וזכותכם להגיד שאין להם כישרון אם זה מה שאתם באמת חושבים אבל אל תגידו שלא מגיע להם להתקבל כי הם מכוערים או משהו כזה לדעתי לא הגיע להם להתקבל כי הם כבר מוכרים והשתתפו בדברים ומגיע גם לאחרים לנסות...

patito ƒeo

New member
אבל שניץ..../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

אם בחרו אותם, סימן שהשופטים האלה חשבו שהם מוכשרים! אף אחד לא אמר שזה מתוך פרוטקציות.. וגמני חושבת שהרעיון הזה דפוקקק

Snitch

New member
מי אמר לך? ../images/Emo88.gif

ברצינות, שאלת את השופטים? מאיפה את יודעת מה היו השיקולים שלהם? ומי אמר לך שבחרו אותם בכלל? מי אמר לך שהלהקה הזו לא מתוכננת? את מאמינה לכל השמאלץ שהמארגנים האלה מוכרים לך? וזה בכלל לא משנה, יש כישרון או אין כישרון- עצם העובדה שהמארגנים פרסמו הודעה שהתחרות מיועדת לאנונימיים שיכולים להגשים חלום בפעם הראשונה ולהופיע לראשונה מול קהל, ובחרו 3 "סלבריטאים צעירים" ועוד אחד-זו חוצפה. מה גם שמי שראה אתמול גיא פינס יודע כבר- הם בכלל לא קשורים למורדים ולא אמורים להיות המורדים הישראליים אלא סתם להקת חימום. משמע- המארגנים החליטו לעשות קצת יחסי ציבור דרך "המורדים" ודרך ההיסטריה של מעריצים שאפתניים. כך הלהקה הגיעה לתודעה. אם זו היתה "סתם עוד להקה" שמחממת אותם, לאף אחד זה לא היה אכפת. לכן אני כל כך מתעבת את הלהקה הזאת. להקה שמבוססת על יחסי ציבור שקריים?! מה גם שלפי מה שראיתי הם לא יודעים לרקוד כל כך (מריאור לא יודעת לעשות שאסה. צעד מאוד בסיסי בריקודים..) וגם לא הכי לשיר.. בכלל לא נראה לי שהיו להם בחינות רציניות. היה עוד ציטוט ש"עורר את חשדי", וגם- העובדה שבגיא פינס ראיינו "במקריות" שניים מהמועמדים עוד לפני בחירתם לא נראית לך תמוהה? כל הסיפור הזה ממש מסריח. או שאני פרנואידית- או שהמארגנים גאוניים. אני חושבת שזו האפשרות השנייה.

patito ƒeo

New member
אף אחד לא אמר לי, ../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

ולא שאלתי את השופטים, אבל אני הולכת לפי ההגיון, שאני חושבת שהוא ה-נכון.. אני (!) לא חושבת שהם בחרו אותם בגלל מה שאמרת ושהם תיכננו את זה כבר, אני (!) חושבת שהם ילדים שיש להם כישרון- ובגלל זה בחרו אותם. ואם אין להם כישרון, השופטים טעו, מה לעשות.. o_O

Snitch

New member
אני לא חושבת ככה,

חוץ מזה, זאת בכלל לא הנקודה- הלהקה הזאת מבוססת על יחסי ציבור שקריים, וזאת עובדה.. המודעות פנו לאנונימיים עם הבטחות כוזבות להופעה הראשונה בחיים, וגילוי תגליות חדשות. זה לא קרה. זה שלדעתי הלהקה מתוכננת עוד מההתחלה זו כבר הדעה שלי בלבד. (עם הוכחות, אבל עדיין הדעה שלי
) (זה מה זה מצחיק לריב איתך
)

patito ƒeo

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

אני לא רבה איתך!
ופ'סדר, נשארתי בלי מילים..
נו, אז מה אם אני סתומהה..

ל-lali

סתמי ת'פה שלך בחיים לא הייתי רוצה להיות אחת מהם כי אם זה היה קורה לא הייתי אפילו יוצאת מהבית הם עושים לעצמם בושות הם לא יודעים לשחק בכלל והם נבחרו בגלל פרוצקציות!

כנסו...

זה לא בקשר לנושא הזה אבל אם אתם רוצים לפגוש אותם אז תעשו את זה בלי פרוטקציות (ואני רומזת שאני מגשימה חלום לא בזכות פרוטקציה!!!) ומין הסתם אם אני יכולה לפגוש אותם בלי פרוטקציות אז כולם יכולים:)

ועוד משו לכולם!

אני מבטיחה לכם שלא הייתם רוצים להיות ב"להקה" הישראלית הזאתי כי תאמינו לי שלא ישימו עליהם ועל אף אחד מאיתנו לא היו סמים אלה על המורדים ומי שרצה ללכת לשם כדי לעשות דברים שהוא אוהב (לשיר, לרקוד) ממש יתאכזב אבל אם אתם רוצים ללכת לשם כדי לפגוש אותם אז לא יהיה להם 2 שניות:S תחשבו אל זה...חזרה, הופעה, מעריצים:S, פרוטקציונים שבאים...

למעלה