וואי...

ללי....

דבר ראשון: גם ממך אף אחד לא ביקש הביע דעה על הדברים האלה. למה פתחת הודעה חדשה? דבר שני: הם התקבלו בגלל פרוטקיות כי כל הילדים האלה מוכרים בטלויזיה. איך שמכל האלף ילדים רק הם- שהם שחקנים מוכרים התקבלו איך..?!! ואישית יש עוד המון אבל המון ילדים כישרונים בעולם שהגיעו לאודישינים ולא התקבלו למה כי מישו "תפס" את מקוממם (!!"תפס"!!)

ללי....

דבר ראשון: גם ממך אף אחד לא ביקש הביע דעה על הדברים האלה. למה פתחת הודעה חדשה? דבר שני: הם התקבלו בגלל פרוטקיות כי כל הילדים האלה מוכרים בטלויזיה. איך שמכל האלף ילדים רק הם- שהם שחקנים מוכרים התקבלו איך..?!! ואישית יש עוד המון אבל המון ילדים כישרונים בעולם שהגיעו לאודישינים ולא התקבלו למה כי מישו "תפס" את מקוממם (!!"תפס"!!)

ללי...

סתמי את דפוקהההההההההה כלבהההההההה.. אל תקללי אותי מובן? (זה לא יגמר טוב!!) מטומטמת!

ל - ללי כנסי !

תגידי נכון את הילה אבידן??????.... הרי קוראים לך הילה ולא היית מגינה עליהם ככה ! ת'אמת שאם זאת את את נראית הכי חמודה ונורמלית אבל אחרי זה את לא נראית לי כל כך! חשתבי שאת שונה קצת מהמריאור הזאתי!

שעטנז

New member
חחחח את יודעת כמה הגנתי עליהם

בכמה ימים האלו... לפי ההגיון שלך אני בטח כל הלהקה ביחד... LOL

בלונדהה

New member
יאלללללה מה את משחקת לנו אותה?!?!

יאללה עופי יא סתומה.. מריאור הכלבהההההה ואם יש לך בעיות אם זה את יכולה לקפוץ לי טיפשה כל המורדים הישראליים וכל הבולשיט הזה..כולם נכנסו עם פרוטקציות!! במקרהההה מריאור והילה המזדיינות גם היו בפתוח? ובמקרההה הדניאל הייצור הזה שיחק במחזמר? הכל פרוטקציות בחיים האלה ילדה..תלמדי את זה!! כל הזין הזה..הכל זה כדי לעשות תחרות בין כל המעריצים של המורדים.. סתם הכל פאק אחד גדול..כבר ייצא לי כל החשק מכל החרטה הזה..

בלונדהה

New member
וד"א זה הכי לא בא מקנאה בעולםםםם!!!

אני אפילו לא הלכתי לאודישנים..מילא הייתי הולכת לאודישנים ולא מצליחה.. אבל לא הלכתי..בגלל זה אני לא מקנאה.. שיילכו להזדיין כל המורדים הישראלים..מריאור הסוסה שלא מחליפה בגדים והילה הטיפשה..כולם משחקות לי אותה.. מה שהכי מרגיז אותי..זה שעכשיו כל הזמן הזה שהמורדים יהיו בארץ..יידחפו את כל הפרוטקציוניסטים לכל חור שהם יהיו..במיוחד ת'"מורדים הישראלים"!כמו שעשו עם קמילה ופליפה שהם היו בארץ..שדחפו ת'ילדים של המחזמר לכל מקום שהם היו בו..ובטח גם כל החיים יהיה מפוצץ בילדים קטנים ומושתנים.. חה חההה נרמוס אותםםםםםם

נכון נמאס מפרוטקציותתתת

זה לא פיירררר למה הם הפגשו את האנשים שאנחנו אוהבים והם אפילו פרק לא ראו אוףףףףףףףףף זה כזה מעצבןןןןן למה מישו עם פרוטקציות *שיעול* יאיר דורי *שיעול* לא יכול לשים עלינו????. זה לא פייר ובגלל זה אנחנו מקללים כי לא מגיע להם לזכות בחלום שלנו חוץ מזה אין להם כישרון טוב אולי טיפה לא יותר

שעטנז

New member
את מדברת אלי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif או שאת פשוט לא

יודעת לשרשר

בלונדהה

New member
אם התכוונת אלי..אז לא..

לא התכוונתי אליך..התכוונתי ל-ללי האבלה הזאתי..שמגינה על היצורים האלה..!!!!! יואו כ"כ אין לי מה לקנאות בהםםם..איך רואים שהיא ילדה בת 8..

שעטנז

New member
אה אוקי... כנסי...

להבא, במידה ואת רוצה להגיב להודעה של לללי, או לכל הודעה שהי, כשאת קוראת את ההועדה שעליה את רוצה להגיב פשוט תלחצי על כפתור הלבן הגדול (+הוסף תגובה) ואז לא יהיו התבלבלויות כאלה.

אני ממש לא מקנאה בהם!!!

כאילו ברצינות יופי להם הם יפגשו את המורדים בדיוק כמו מלא ילדים במדינה הזאת... יופי להם שיגשימו תחלום לי יש תדרכים שלי לרות אותם, וחוץ מזה א הייתי מקנאה הייתינ נרשמת ואני ההיתי הולכת לאודינים אבלל לאאא כי הם באמת יצורים... חוץ מזה זה כזה וואנבי ללכת לנסות להופיע שם... ויאק הם דויחם אותי כולם חלק מהם אפילו לא אוהבים תמורדים והם סתם שםץ..... כמו מריאור שלא יודעת הגיד מריצה...

L a L i

New member
לא אני לא הילה אבידן...

אני אפילו לא רואה בכלל המורדים,אין לי שמץ של מושג על מה זה.. פשוט מעצבנת אותי הבורות של האנשים פה.. שמרוב קינאה הם מתחילים לדבר שטויות.. מאיפה אתם בכלל יודעים שבחרו אותם בפרוטקציות?! עידו שביט הוא באמת ילד מוכשר והיה מגיע לו להיבחר!

איכס הוא סתם פוזל מכוער

שחושב שהוא חתיך תגידי את מריאור? ימיפלצת תדברי בשם עצמיךם ולא בשם כולם ימסריחה אל תזהמי לי ת'מסך

עידו באמת חמוד!!!

אין לי מושג מי רשם את ההודעה הזאת אבל מי שזה לא יהיה או תיהיה צודק\ת!!! עידו הוא ילד ממש אבל ממש חמוד מתוך הכרות אישית!!!! הוא אחלה של בן-אדם! ובפעם האלף הוא ממש אבל ממש לא התקשבל בגלל פרוטקציות!!!

לללי

אם את לא רואה המורדים ואת לא יודעת מה זה אז מה לעזאזל את עושה פה לא מספיק שאת מעצבנת את כולם?!?

פMפיטה

New member
בעיני הילה היא היחידה שחמודה שם

איכס.. עידו הזה כזה הומו מכוער!!!

למעלה