וואי...

L a L i

New member
וואי...

אתם פשוט קנאים ילדותיים ומפגרים! מה אתם בכלל מדברים על הילדים שנבחרו?! כל אחד ואחת ממכם\ן הייתם מתים להגיע למה שהם הגיעו! למה מי אתם שתשבו מאחורי המחשב ותקראו להם מכוערים,למה מי אתם חושבים שאתם?! באמת שעדיף שתסתמו את הפה,כי בינתיים הם אלה שהגשימו את החלום של כמעט כל ילד במדינה הזאת,רק חבל שיש ילדים חסרי חיים כמוכם שיושבים מאחורי מסך מזדיין ומעבירים ביקורת על אחרים! בעצם,אתם יכולים להמשיך לזיין את השכל... בזמן שהם הופכים למפורסמים ומבלים עם סלבריטאים שכל אחד ממכם היה מת לפגוש אפילו לשניה...

street Man

New member
זה נקרא

זכות הבעת דעה.... אבל אני אישית מזה מקנא בהם.... לא בגלל ההופעה... בגלל שהם יפגשו את המוrדים! :)

L a L i

New member
לא זה לא נקרא להביע דעה...

זה נקרא להיות קנאים מפגרים! להביע דעה זה להגיד שיכלו למצוא ילדים יותר יפים מהם ודברים בסגנון.. לא להגיד שהם מכוערים,דומים למפלצות ועושים בחילה! זו סתם היסחפות וכולכם יודעים שזה לא באמת נכון! אם הם נבחרו כנראה שיש סיבה מוצדקת לכך! אהההה ו... לא זכור לי ששאלתי אותך אם להגיב או לא! או שמא אני סנילית?

את יודעת לאן את יכולה להכנס לנו....

ואני מדברת בשם כולם (נראה לי) כשאני אומרת את זה...

פMפיטה

New member
מספיק לדבר על הלהקה הישראלית!

כולנו הסכמנו והבהרנו שהם מכוערים ומפגרים וLALI אל תשחקי אותה קדושה. הם מבחינתי יכולים להכנס לי לתחת ולצאת מצופים, ממש לא שמה עליהם! זה לא מתוך קנאה, להפך, אני מפרגנת להם, כל הכבוד שהם הגשימו את חלומם, אבל יפים- בעיני הם לא! חוצמזה, הם לא היו לוקחים ילדים לא מוכרים, אז ככה שלהמשיך לבכות על חלב שנשפך ממש ממש פאסה.

את יודעת, מתאים אנחנו מקנאים יופי!

רק מעצבן אותנו שכולם התקבלו בגלל פרוטקציות ולא בזכות עצמם חוץ מאיזה ילד אחד שמה, ובגלל זה אנחנו מקנאים

I S L

New member
ללי צודקת!!!!!

ברצינות עכשיו, משעמם לכם בחיים? סתם ככה אתם מחליטים שכולם שם נבחרו בפרוטקציות ואתם אפילו לא מכירים אותם?! חוץ מזה גם בתמונה רואים שהם לא מכוערים ואם הם באמת היום כל אחד מכן יודע שהם לא הוי נבחרים!!! חוץ מזה אם הם נבחרו הם מוכשרים... וגם אם כל אחד מכם רוצה לפגוש את המורדים אין מה לעשות, יש להם מזל, הם פוגשים אותם ואתם צריכים לשמוח קצת בשמחתם של אחרים...

L a L i

New member
../images/Emo45.gif אני שמחה לראות...

שיש עוד צדיק בסדום! ולא כולם אטומים! למה ניראה לכם שכולם נבחרו בפרוטקציות?! למה שיבחרו סתם אנשים לא מוכשרים?! מה ההגיון פה?!

diego girl

New member
תראו שאני חושבת על זה..

אז גם אני הייתי קודם בין כל אלה ששונאים את הילדים..אבל מה שבעצם קורה פה זה לא שאתם שונאים אותם..אתם שונאים את זה שבחרו אותם.. וזה מקנאה..ואני מודה..אז זה הכל

זה לא בהכרח קנאה -

זה כעס על המדינה המושחתת שלנו!!! הכל פרוטקציות. אני רוצה להיות שחקנית כשאני אהיה גדולה, איך לעזאזל אני מסוגלת להשיג תפקידים אם הכל פרוטקציות???? איך יש גם לי דרך להוכיח את עצמי????? הכל פרוטקציות! מדינה מסריחה...

diego girl

New member
גם אני..

אני כבר שנה מנסה להתפתח אבל אין...לא נותנים פשוט

patito ƒeo

New member
אמממ..../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

מי אמר שבחרו אותם מפרוטקציות? אולי הם ילדים באמת מוכשרים? את הדניאל והאנערף איך קוראים לו (עידו?!) לא שמעתי, אבל את מריאור ואת הילה שמעתי שהן שרות בפתוח.. ת'אמת שלא ממש אהבתי ת'קול של הילה (
) אבל של מריאורר ממש יפה.. ואולי השופטים אהבו אותם?! בעצם.. לא אולי, בטוח! קצת הגיון לא יזיק.. ואני לא רוצה לריב..

מושימוש

New member
את צודקת...

אבל מריאור לדוגמא, הכי שחצנים שם! היא משוויצה ברמה מוגזמצת, כאילו, סבבה, תתלהבי נבחרת להופיע עם המורדים!!!... אבל מה זה צריך להיות השחצנות הזאת? זה נקרא ג-ו-ע-ל נ-פ-ש... אבל סבבה לה העיקר שהיא תהנה... זה לא זה שהייתי רוצה להיות איתם על הבמה, זה זה שאני מקנא בהם שהם יהיו עם המורדים ידברו איתם וכל זה במשך שבוע וחצי!!! אפילו יותר אולי!!... זה שיא הכיף...

פMפיטה

New member
את צודקת, אבל מותר לנו לומר מה שבא

לנו... זכותנו המלאה להביע דעה, ולך אין זכות להטיף לנו ככה ולומר שאנחנו אטומים. הם נבחרו די בפרוטקציות והם לא נתנו צ'אנס לכשרונות צעירים וחדשים, בקושי הזמינו את כולם לאודישן. אבל מספיק לדבר על הלהקה זה הפך להיות "פורום נגד להקת המורדים הישראלית".

patito ƒeo

New member
*נאלצת להסכים*../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

תחשבו טוב.. למה הם נבחרו להיות בלהקת המורדים (הדבר המגוחך הזה- חייבת להגיד..)? אני אתן לכם לענות על השאלה הזאת..

למעלה