וואי

tailka

New member
וואי

אתמול ראיתי את הסידרה שתולים בטלויזיה - הם שתלו אדם ברחוב בנו לו סיפור שהוא איבד את הבית והנאדם חודש גר ברחוב והראו איך פשוט אפחד לא עוזר - כולם מתנהגים אליו סופר מגעיל ויש לנו חתולה בבנין שהגורים שלה איך שהוא הגיעו למקלט - והיא מיילת את הילילות הכי עצובות ששמעתי .. ולא משנה איפה אני נמצאת בבית אני שומעת את הילילות העצובות שלה .. ירדתי להביא לגורים שלה קוטג למקלט .. וכאילו יש לאנשים כזה קטע עם חתולים - אפחד לא אוהב שמאכילים חתולים- כאילו לחתולים אין זכות לאכול?! - לא יודעת זה עשה לי משהו בלב .. התחולה הזאת הצליחה לעשות משהו הרבה אנשים בתקופה ניסו ולא הצליחו .... ממש מבולבלות לי המחשבות..... שיגמר כבר החג הזה באמת דיי

הם לא אוהבים את זה בגלל

שאת נותנת לחתול אחד לאכול הוא קורא לכל החבר'ה ואז הבלוק מפוצץ בחתולים....3.שהייתי בסדיר הייתה לנו חתולה בחצר שכל הלילה יללה יללות ולא נתנה לי לעצום עין לרגע....למרות שהייתי עייף וסחוט בשבת הבודדה הזאת שהייתי בבית (כל 3 חודשים הייתי יוצר לשבת) את חושבת שלא דרכתי על החתולה הזאת את ה"גליל"? יריתי לעברה אבל לא במטרה לפגוע.....ומאז היה לי שקט בבית כל פעם שבאתי לא שמעתי אותה....את גם לא יכולה לדעת איזה מחלות יש לחתולי רחוב האלו.... הייתה לי גם כן תקופה שהייתי קר כקרח ואף אחד לא הצליח להיכנס לי ללב אבל שפעם אחת שמעתי את הבת של בן דוד שלי בוכה כי היא נפלה מהאופניים. הבכי שלה נתן לי מכת פטיש ללב....ילדה בת 4 וחצי

tailka

New member
אבל איך אפשר לעמוד

בפני היללות שלה ולתת לה לרעוב ? ומילא היא גורים קטנים? חוצמזה שאם הבלוק מלא בחתולים הוא פחות מלא בג'וקים עכברים ועוד כל מיני .... לא? אבל אני מבינה מאיפה אתה בא ... לדרוך עליה את הגליל .. גדול...

Fun Fair

New member
פה נמחקה הודעה

מכיוון שהתוכן שבה היווה עבירה על חוק צער בעלי חיים.

Fun Fair

New member
ופה *שוב* נמחקה הודעה. אנשים, אני בטוחה

שאתם מכירים צורה יותר הולמת להתבטא, נכון? צורה שלא הופכת אתכם למפירי חוק או מעודדים פגיעה באנשים או בעלי חיים... זה לא הופך אותנו לצמחונים, אלא להומאניים ושומרי חוק. אני, אגב, מעדיפה את הסטייקים שלי מדיום רייר.

פאן פייר יקירתי../images/Emo140.gif

למרות שאני בעד חופש ביטוי אבל בגבול מסוים אני מגדלת בכייף את סימבה שלי ויש בשכונה שלי הרבה חתולים אז הם מרעישים אז מה לא היה עולה על דעתי לחשוב כמו הגולש שכתב כך ושמחה שהודעה הוסרה אגב ביקרתי בפורמים שלך ונראה מאוד נחמד ופעיל שם והרבה פירגונים לך

הגולש שכתב פה הוא לא צבוע והוא אמיתי

זה שנמחקה ההודעה זה רק מראה על שיקול דעת דפוק אני אומנם יצור חורני ומבחיל כמו שאמרת....אבל זה ה"אני" האמיתי וזה הנפש והנשמה שניתנה לי מלמעלה..... אני הולך עם הדעה שלי ועם האמת ומה שאני רוצה לומר בלי צביעות ובלי יפיופים.... ולא איכפת לי שfun fair מחקה לי את ההודעה.... כי אני הולך עם דעתי.... אני לא אדם הומאני....ולא רוצה להיות בגלל אנשים "הומניים" האוייבים סביבינו תפסו עלינו תחת פעם חייל היה נכנס ללבנון או עזה הם היו משקשקים מפחד למראה חייל ישראלי ושלא לדבר על גדוד.... אבא שלי היה סמג"ד גדוד 12 של גולני עד שנת 90 והוא אמר לי שפעם הלבנונים והעזתים היו מפחדים מחיילים והיום בגלל כל ה"הומניים" האלו הם התחילו לתפוס מעצמם מה שהם לא..... ופעם אם היה אפשר להכניס גדוד לעזה ולהשתיק את החמורים היום צריך להכניס אוגדה.... בגלל אנשים "הומניים".... אז תעשי לי טובה.....אולי אני חורני מגעיל ודוחה עם ריח של סולר מהגוף אבל זה עדיף מאשר להיות מתייפיף הומאני

הכל טוב ויפה אבל

יש תקנון ןהמחליפה של פרפרית נהלה כפי שהתקנון דרש גם אני יוצאת יחידה קרבית ואני לא חושבת שכך צריך לנהוג שמדובר בהתעללות בע"ח זו עבירה פלילית לשמה תהיי בטוח שעם אראה מי שמתעלל בע"ח חתולים, כלבים או כל יצור חי חורץ את דינו כי הייתי רוצה שתרגיש אתה מה שבע"ח מרגיש שיורים בו או מתעללים בו

Fun Fair

New member
אם ישנה איזושהי בעיה עם שיקול הדעת שלי

אתה יותר ממוזמן לפנות אל פורום משוב או אל ניק "הנהלת הפורומים". ההודעות שלך נמחקו בלי שום קשר לרקע שלך, לאופי שלך או לדעותיך האישיות. בתקנון תפוז מוגדר בפירוש כי הנך מתחייב " לא להעלות כל תוכן שהוא או פרסומו אינם חוקיים או מהווים (או עלולים להוות) הפרה של דין כלשהו או חומר המעודד, תומך, מסייע, מספק הוראות לביצוע או מנחה בביצוע מעשה המהווה עבירה פלילית לפי דיני מדינת ישראל" (ציטוט מתקנון תפוז, סעיף 20 http://www.tapuz.co.il/general/takanon.asp). בין אם זה מוצא חן בעיניך ובעיני ה"נפש והנשמה" שלך או לא, הפעולה שתיארת שעשית הינה *עבירה* על חוק צער בעלי חיים (שהוא חוק לכל דבר) ולכן, המשמעות היא שעברת על תקנון תפוז ובהתאם ההודעה נמחקה. ככה פשוט. אין פה בכלל עניין של שיקול דעת.

EdisonGirl

New member
אני מסכימה עם הדעה שלך לגבי

התנהגות הומאנית כלפי האוייבים סביבנו, והאמת שאני גם מחזיקה בדעה הזו, אבל לא רואה קשר בין זה לבין התעללות בבע"ח. אסור לתת יחס הומאני למי שרוצה להרוג אותנו- זה לא הומאניות, זו התאבדות
אבל כלפי חסרי האונים חובה לתת יחס הומאני! בעלי החיים לא רוצים להזיק לך, וגם אם הקולות שלהם או הלכלוך שלהם מפריעים לשלוותך, אין לך שום זכות להזיק להם! אתה יודע מה? יותר מזה! גם אם חתול שרט אותך, אין לך זכות להזיק לו! אתה רשאי להתרחק מבע"ח שהטבע שלהם לא מוצא חן בעיניך, זכותך לא להאכיל אותם אם הנוכחות שלהם מפריע לך, זכותך להרחיק אותם מהחצר שלך אם היא שלך (= בית פרטי) אבל אסור לך להפריע להם לחיות, כי הם לא אויבים. חיה ותן לחיות. אתה אומר "אולי אני חורני מגעיל ודוחה עם ריח של סולר מהגוף אבל זה עדיף מאשר להיות מתייפיף הומאני" מה דעתך על לא זה ולא זה? להיות הומאני איפה שצריך וחורני איפה שצריך.

Fun Fair

New member
כל הכבוד לך

שאת מפגינה כזו אכפתיות
ממליצה לך לפנות אל צער בעלי חיים במקום מגורייך (אלא אם את גרה בת"א, ואז ממליצה לפנות אל "תנו לחיות לחיות") כדי לדווח על הגורים. אולי יוכלו לעזור לך. אופציה נוספת, היא לפנות אל פורום חתולים, כאן בפרדס. אולי אחד מהנוכחים יוכל לעזור או לכל הפחות- להדריך אותך מה לעשות. הכרת ביניים: הרחקת חתולים ממקום מחייתם מהווה עבירה על חוק צער בעלי חיים (שלא לדבר על הסבל שיגרם לחתולים) ולכן, לא הייתי מזיזה אותם בשלב זה. אם אלו גורים, האמא תוציא אותם לבד בעוד כמה ימים, אחרי שיתחילו להתסגל לסביבתם.

היללה ובכי החתולה

שנים אצלי בחצר האכילו חתולות ,, היו אילו אנשים שיצאו מהשואה וכל עוד האכילו חתולות לא היו מכרסמים בסביבת הבנין שלנו התחלף דור הזקנים פרשו להם ל"בית החיים" ויש דור חדש בבנין עדיין יש מאכלי חתולים , אומנם לא בבית אלא רק בחצר, ויצאה תקנה של העיריה בעירי האוסרת על האכלת חתולים שהתרבו מאד ובאמת לאחרונה רואים פחות חתולים בחצר , הם מסתובבות בחצר ובלילה נשמע קולם ובזמן החיזור זה הופך לסיוט , לא נותנים לישון , אבל אצלנו תמיד מאכילים את החתולות לא תשמעי חתולה מיילת מבקשת אוכל לגורים לפי צבע החתולים אפשר לדעת מי מהם המליטה , מאחר ויש ק זכר אחד בחצר הגורים דומים אני לא אוהבת את החיות קרוב אלי אבל יש חתול אחד שמלווה אותי לכל אורך השביל גישה לבית כמעין קבלת פנים , הוא כולות לבן ורק כמה כתמים שחורים בפנים ובזנב היתה תקופה שחתול גינגי עמד ליד הדלת שלי לא נתן לאף אחד להתקרב פעם כמעט תקף את האחיינית הקטנה , מזל שאבא שלה הרים אותה לידיים שלו , הורדתי את השטיחון ושילחתי אותו משם , פחדתי שלא יפגע בקטנטנה או באנשים שעולים במדרגות מאז היא מפחדת מחתולים בגלל החתול ששמר על הדלת שלי ניסה לתקוף אותה וימים רבים עבדתי איתה שתפסיק לפחד מהחתולים של החצר

tailka

New member
לגבי הסיוט

אצלנו בשכונה בתקופה של פורים יש פה ילדים שמשחקים בקפצונים וזה ממש נשמע כאילו נוחתים פה טילים וזה סיוט אמיתי בעיניי דפקא היללות של החתולים נשמעות כמו חלק מהמוזיקה של הסביבה בה אני חייה ראבל אני מניחה שכל אחד רגיש לקול מסויים איך אפשר לדעת לפי הצבע איזה חתולה המליטה? תסבירי בבקשה

תורשה

הגורים מקבלים את הצבע של החתול והחתולה אז יש חתולה שחורה אפורה וגינגית , אז לפי צבע הגורים ניתן לדעת איזה מהן המליטה

למעלה