וואי
305

reasonsforall

New member
וואי ../images/Emo58.gif 305

איזה פרק ענקקקקקקקק מאיה חזרה יופי. מת'יו הזה ניראה ממש בן אדם רע. ניראה לי שהוא זה ששיבש את התוכניות של אלה שחטפו את ה-4400. דבר אחד לא ניראה לי הגיוני. למה לעזאזל רוצים להרוג את איזבל? לילי חזרה בהריון, בלי ידיעה איך נכנסה וממי. אז לפי מה שנראה ההריון היה מתוכנן. אז מי תיכנן אותו? ובטח התכנון היה כדי שהילד שיוולד יסייע במשהו? אז למה שירצו להרוג אותו?

dino_din

New member
../images/Emo58.gif איזבל תמות!

סתם, סתם... מאיפה לי לדעת ? :) אני לא חשוב שהיא הולכת למות, גם שון לא. התאוריה שהועלתה פה על אלנה דווקא נשמעת הכי הגיוני (וחבל כי היא ממש יפה P-) ). דבר אחד עדיין לא הבנתי: מי זה לעזאזל המתי'ו הזה? אגב, הוא נתן לאיזבל מזרק דומה למה שתום קיבל בפרק האחרון, מאיפה הוא השיג אותו? ולמה ג'רדון לא חוזר?
אני מתגעגע אליו, נראה לי שהוא יעשה קצת סדר בכל הבלאגן . אגב, כולם פה מאמינים שהשרה הזו (הזקנה מהעתיד) היא באמת מהטובים שרוצים לעזור לאנושות? דווקא לא נראית לי הכי טובה שבעולם... 'קיצר - היה פרק סביר, לא אהבתי את כל הטיולים הלו בזמן, היו יותר מידי. זה הופך את הסידרה לקצת מגוחכת...

reasonsforall

New member
../images/Emo58.gif

לא ממש איכפת לי מג'ורדן. לא יהיה איכפת לי שריצ'ארד ימות, והאמת גם לא ממש איכפת לי ששון..הוא קצת מעצבן אותי. אם דיאנה, תום, או אלנה ימותו, ממש בעסה. אז יהיה באמת איכפת לי. ואם מאיה תמות? אי אפשר לדעת. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא

liraz z

New member
../images/Emo58.gifשום דבר לא בטוח

לא לגבי טום או שון או איזבל הכל תיאוריה כמובן אי אפשר לחזות מה יהיה אולי רוצים להרוג את איזבל כי היא מפריע לתהליך השתלטות קבוצת נובה על הקבוצת 4400 רוצים לנטרל את איזבל כי היא הרי יש לה יכולות מדהימות .ופוחדים שהיא תפריע להם נשמע יותר הגיוני אולי כן זאת התאוריה שלי ,בכל אופן.

axnholic

New member
אני רק רוצה לציין (ללא ספוילר)

שהכותרת של ההודעה מעליי נכתבה בצחוק. זאת לא עובדה. כותרות כאלו יכולות להבהיל אנשים שצופים בסדרה בקצב הארץ. אני מבקש להמנע מכאלו כותרות.

dino_din

New member
להבהיל?

הם ייכנסו להודעה ויקראו את התוכן בדיוק שניה וחצי אחרי הכותרת! לא נראה לי שמישנו יקבל התקף לב ונזק בלתי הפיך מזה...

axnholic

New member
אני מדבר על מי שלא מוריד את הסדרה.

הוא יקלוט את הכותרת, יחשוב שבכותרת יש ספוילר וסתם יתאכזב.

Freemee

New member
בדיוק

איזבל תמות הוא קרא וחושב שזה ספויילר. הוא לא יכנס עוד להודעה כי הוא לא ירצה עוד ספויילרים אחרים שהוא חושב שיש שם..

pyr0

New member
תיאורה לגבי מת'יו:

כמו שאמרת, מת'יו עושה דברים ממש מוזרים, עוזר לאיזבל, נותן לה מזרקים מוזרים וכו'. יכול להיות שמת'יו מהעתיד, בצד של הרעים. והם גרמו להפרייה וליצירת איזבל, וה"טובים" מנסים לעצור את זה, זה נשמע ממש הגיוני. לכן מת'יו עוזר לאיזבל להתחזק כדי שהיא תהרוס את כל התוכניות.

LemonLimeLilach

New member
305 ../images/Emo58.gif

פרק מדהים כל הרגשות האלה בין דיאנה למאיה פשוט מדהימים, ממש גרמו לי לבכות לקראת הסוף כשדיאנה לא רוצה לחזור מהעולם השני, כשטום מציל את מאיה וכשמאיה גורמת לדיאנה להתעורר עכשיו רק נשאר לראות מה טום יעשה... משום מה לא נראה לי בשיט שיהרגו את איזבל, לא סתם טרחו לגרום לה לגדול ב 20 שנה ולעשות אותה דמות מבוגרת יענו דמות אמיתית רק כדי להרוג אותה אחרי זה
טריילר ל 306 אמרו שמישהו ימות אבל לא מי שאנחנו חושבים, אז זה נראה אפילו ברור מאליו שאיזבל מחוץ להשערות... אפשר להוציא את טום ודיאנה ולדעתי גם את מאיה, אם היו רוצים להיפטר מהדמות היו עושים את זה ב 304 ולא מחזירים אותה בחזרה ל 305 המסקנה היא שרוצים להשאיר אותה בסיפור... אלנה? הימור הגיוני, נראה לי מאוד. מתחילת הסדרה טום סובל וסובל ועכשיו הוא פתאום מאושר כי הוא מצא לו את אלנה אז אולי רוצים להחזיר לו את מוטיב הסבל חבל אם זאת תהיה אלנה מבחינתי ריצ'ארד יכול למות ואני אגיד תודה לאל. קודם נפטרנו מלילי, עכשיו תורו.

למעלה