Princess of Tides
New member
וואי ../images/Emo39.gif
אחלה פורום, אבל הוא לא זז... יאללה, תעשו שירשור הכרות בשבילי...? אז.. אני טל, בת 18 (באוגוסט..) מרעות. אני אוהבת לצייר, לשיר, לנגן (כבר שבע שנים בגיטרה), לשחק (מגמת תאטרון ופליטת נוער "הבימה"), לכתוב, ולאהוב (יאמי
). יש לי כבר איזה שנה וחצי את הנסיך שלי, שאני הכי אוהבת אותו בעולם (5 חודשים שיחקתי אותה קשה להשגה, אבל יצאנו טכנית). הוא מתוק ומקסים ומפרגן ואוהב...ו.... אני לא יכולה בלעדיו (גובל באובססיביות, אבל אין מה לעשות). וזהו. הוא מאד משמעותי בחיים שלי (אני לא יכולה לספר על עצמי בלי לציין אותו...). חוץ מזה אני עוד מעט מסיימת י"ב, ומחכה לחופש שאחרי, שהלוואי שימשך לנצח (אוי אוי אוי... הצבא. פאק). מקווה לסיים מהר עם הצבא ולהתחיל ללמוד אמנות ב"בצלאל" או עיצוב אופנה ב"שנקר". עוד נראה. אני אוהבת תאטרון, לשחק (עם הפרינצ'יפס), מוסיקה (בעיקר מטאל... אבל מהסוג היפה, אני לא שומעת רעש, לא לדאוג).... ועוד הרבה. הא, ואני אוהבת גם פרחצ'ות. מין משיכה בלתי מוסברת.
סתם. אני סוגדת לאמנות ולתולדותיה...(נושא מרתק לדעתי) ונבחנת לבגרות על אמנות מודרנית ותולדות האמנות. חוץ מזה, מחר יש לי בגרות עיונית בתאטרון (אוף, אני לא מוכנה ואין לי כוח ללמוד)...
יאללה, ספרו לי עליכם.
אחלה פורום, אבל הוא לא זז... יאללה, תעשו שירשור הכרות בשבילי...? אז.. אני טל, בת 18 (באוגוסט..) מרעות. אני אוהבת לצייר, לשיר, לנגן (כבר שבע שנים בגיטרה), לשחק (מגמת תאטרון ופליטת נוער "הבימה"), לכתוב, ולאהוב (יאמי