וואי

וואי ../images/Emo39.gif

אחלה פורום, אבל הוא לא זז... יאללה, תעשו שירשור הכרות בשבילי...? אז.. אני טל, בת 18 (באוגוסט..) מרעות. אני אוהבת לצייר, לשיר, לנגן (כבר שבע שנים בגיטרה), לשחק (מגמת תאטרון ופליטת נוער "הבימה"), לכתוב, ולאהוב (יאמי
). יש לי כבר איזה שנה וחצי את הנסיך שלי, שאני הכי אוהבת אותו בעולם (5 חודשים שיחקתי אותה קשה להשגה, אבל יצאנו טכנית). הוא מתוק ומקסים ומפרגן ואוהב...ו.... אני לא יכולה בלעדיו (גובל באובססיביות, אבל אין מה לעשות). וזהו. הוא מאד משמעותי בחיים שלי (אני לא יכולה לספר על עצמי בלי לציין אותו...). חוץ מזה אני עוד מעט מסיימת י"ב, ומחכה לחופש שאחרי, שהלוואי שימשך לנצח (אוי אוי אוי... הצבא. פאק). מקווה לסיים מהר עם הצבא ולהתחיל ללמוד אמנות ב"בצלאל" או עיצוב אופנה ב"שנקר". עוד נראה. אני אוהבת תאטרון, לשחק (עם הפרינצ'יפס), מוסיקה (בעיקר מטאל... אבל מהסוג היפה, אני לא שומעת רעש, לא לדאוג).... ועוד הרבה. הא, ואני אוהבת גם פרחצ'ות. מין משיכה בלתי מוסברת.
סתם. אני סוגדת לאמנות ולתולדותיה...(נושא מרתק לדעתי) ונבחנת לבגרות על אמנות מודרנית ותולדות האמנות. חוץ מזה, מחר יש לי בגרות עיונית בתאטרון (אוף, אני לא מוכנה ואין לי כוח ללמוד)...
יאללה, ספרו לי עליכם.

תמונה

של הצגה שהשתתפתי בה. סתם, שתכירו אותי. קראו לה "ציפורי כלוב". אני זאת עם השמלה החומה, עם החבל. זו היתה הדמות הראשית. זה היה כל כך כיף!

עמיתוש

New member
היי.

ביי. סתאאם... ברוכה הבאה
. הפורום מתחיל להיות יותר מדי קיטשי...
. עפתי מכאן
.

עמית, יא מגעיל ../images/Emo3.gif

הפורום הוא קיטשי מעצם היותו פורום מלא בבנות. אנחנו, הבנות, מעצם היותנו בנות, בד"כ קיטשיות יותר, נוטות להתפלספויות חוזרות ונישנות ולקיטשיות בלתי נדלית. יוחזרו גומא, יוד יוד ויובל לאלתר! אבל מה שלא יהיה, עמיתוש, אתה הגבר של הפורום! oh yeah! לילה נפלא שיהיה לך :)

דיתוּש

New member
מה רע בקיטשיות?

קיטשיות זה דבר נהדר [לפעמים]. ככה "לעוף" מכאן? שנתיים בילית לך כאן, ועכשיו אתה עף? נעלבתי קשות...

עמיתוש

New member
לא, זה לא ../images/Emo4.gif.

לפחות מבחינתי. 2) אני כאן כבר יותר משנתיים
, ואני עף מכאן לא לגמרי, פשוט אין לי מה לכתוב יותר. הפורום יותר מדי קיטשי בשבילי.. סורי
. "פרינצ'יפסה", "נסיך"... הממ.. לא מתאים לי
.

אויששש, נו, עמית...

אני יודעת שיש לך את הקטע הזה שאתה שונא קיטשיות, אבל יש הבדל בין קיטשיות לבין אהבה. ונכון, המשפט שרשום בדיוק שורה למעלה הוא משפט קיטשי בפני עצמו, אבל גאד דאמט, למה לעזוב בגלל זה?! ולמה לעשות עניין כזה גדול? עד עכשיו לא ראיתי שהיה לך איכפת לרשום כל הזמן, בשירשור של מפגש הפורום, למשל, לכל אחת שהיא יפה וחמודה ומתוקה. וזה לא דבר קיטשי בפני עצמו, תגיד לי? מה לעשות, עמית, ככה זה, ולפעמים כשרוצים להפגין אהבה זה יוצא בסיגנון קיטש כזה. ביג פאקינג דיל. אתמול אמרת לי שאתה לא חושב שהשירשור שלי ושל טל היה במקום. כלומר, שהיינו צריכות לעשות את זה במסרים או משו. ואתה יודע מה?, אולי אתה צודק, אבל לעזוב בגלל זה?! לעזוב בגלל זה פורום שאתה כותב בו כבר... לא 'דעת כמה זמן, אבל כמעט שלוש שנים? אתה לא חושב שזה מגוחך? הייתי יכולה לכתוב לך תגובה חמודה כמו: "אל תעזוב, תישאר איתנו" ולשלוח לך את החיבוק הוירטואלי המחייך הזה, אבל חשבתי שתגיד שזה קיטשי. ומה, עמית, כאילו, נו באמת, אני צריכה 'לפחד' מזה שתחשוב שזה תו מאץ' קיטשי? אני מבינה שאתה לא אוהב את זה. אבל בין לא לאהוב, לבין לעזוב, יש הבדל. אתה יודע הרי שאני אוהבת אותך [ולא, לא במובן הקיטשי של המילה]. אל תתעצבן סתם, ואל תעזוב לפני שאתה חושב פעמיים. וזהו.

יאללה חבר'ה

פרשתי. היה טוב וטוב שהיה. עמית. תתמודד עם קיטש. תתקל בעוד הרבה בחיים וחבל שתהיה ממורמר מכל הפגנת אהבה. ואם השרשור לא היה במקום לדעתך...... חבל. אני השגתי את מה שרציתי. סליחה שאני לא נחמדה במיוחד, פשוט קצת מאוכזבת. ביי, עפתי

עמיתוש

New member
הממ... מה את יודעת עליי?

מזה שקראת 3 שורות שכתבתי את מסיקה שאני אהיה ממורמר בחיים? אז חבל גם לך
.

עמיתוש

New member
טוב מצטער...

את צודקת שזה באמת לא היה פייר מצידי לקבל אותך ככה. זה לא את שעודדת אותי לכתוב מה שאני חושב על הפורום בזמן האחרון, אני לא רוצה שתעזבי
, את נשמעת (יותר נכון נקראת
) חמודה מאוד
. נ.ב - כנראה שלא הבנתם נכון, אני לא עוזב את הפורום, גם אין בדיוק מצב שאני אעזוב אותו אחרי שאני מכור אליו 3 שנים בערך, אבל אני מעדיף שלא לכתוב הרבה במיוחד. זה הכל. לא כזה ביג דיל. ועכשיו מהתחלה - ברוכה הבאה טל!
. לי אין נסיכה, וכנראה גם לא תהיה אי פעם. אף אחת לא רצתה/רוצה/תרצה אותי
.

בסדר...

תודה. ותהיה לך נסיכה שמאד תרצה אותך. אני הצהרתי הצהרות כאלה אפילו שעה לפני שפגשתי פעם ראשונה את החבר שלי (רואה, אני לא אומרת נסיך, בשבילך), אז מנסיוני העשיר- אל תדאג.
ודרך אגב, אתה גם ראית אותי (אז אני לא רק "נקראת" חמודה בעיניך), אני לא יודעת אם אתה זוכר, אבל הייתי אצלכם פעם, כי אני חברה של עדי. בכל מקרה, אני זוכרת אותך. ועדי---- כן, ידעתי מי זה.....
יאללה, ביי.

יההה, עשיתם שולם! ../images/Emo9.gif

*עדי מרוגשת* אוהבת אתכם! את שניכם! ואת אתי! ואת כל הפורום הזה! [מי קורא לי קיטשית, הא?!
]

LOVE YA BABY

מה נשמע? מה את עושה היום? אני הולכת לקרוע את העיר!
לא, סתם.. אני נוסעת עם חברים לת"א.... איזה פאב "קולמוביה" לכבוד יומהולדת 18 של חברה שלי. חבר שלי לא בא איתנו. אנחנו דיי... לקחנו הפסקה מסיבות שונות. רק שזה יחזיק עד מחר. למזלי. עזבו, יש בעיות. אבל זה לא קשור אלינו ישירות. יותר להורים שלו, וללימודים. אבל הקשר שלנו חזק מדי בשביל לההרס ככה... בכל מקרה... אני מקווה שיהיה כיף היום. יוצאים רק בעשר ומי יודע עד מתי. נראה לי אני הולכת לשכר את עצמי. היה לי יום דיי מגעיל, ואני בדר"כ לא בגישה הזו, אבל רוצה להשתחרר קצת.. כי קשה לי. שיהיה שבת שלום...

מה הקשר ללקנא?

אסור לי להזכיר ת'שם שלך, תגידי?
[יאללה, אני עפתי להמשיך להתכונן למתכונת במתמטיכסה! בעעע!
]

שלומצי

New member
עמיתוש סור ללשכתי מיד!

מה זה הקטע הזה עם הקיטשיות? אני חייבת להבין מה זה הסלידה הפתאומית מרגשות? תסביר לי? ואם לא תסביר אני אתחיל למלא אותך בנשיקות ובלבבות עד שלא תוכל יותר!
הבנת את הרעיון?

עמיתוש

New member
../images/Emo6.gif, אוקיי. נכנע. *מרים ידיים

גבוה לשמיים, תני לי בכבוד, תני לי גם ב 'קלאפ קלאפ'*
.

למעלה