גם אני יכולה?../images/Emo39.gif
ברור שאני יכולה, כאילו, מי שואל כזה?! חחח, סתם סתם
. בכל מקרה... אני יהודית, כתבתי כאן הרבה דברים תחת השם משתמש "ס מ ד י" שהוחלף אח"כ לשם האמיתי שלי... אני אוהבת לכתוב, שירים וסיפורים קצרים בעיקר, אוהבת לטייל סתם ככה בשכונה ולאסוף חברים מהבתים שלהם כדי שיבואו איתי... לא כיף לבד!
אני אוהבת להתכתב עם מבוגרים ממני,,, מה אני אגיד, יש לי הזדהות יותר טובה איתם... מבוגרים זה בני 30 וכו'... אני עצמי בת 14 [עוד כמה ימים! ייפי יי, שמחו בשמחתי], לא לומדת בשום מגמה [משום מה
] בינתיים, והתקבלתי להצגה בתור תפקיד מזערי ביותר כי לא באמת נבחנתי, סתם עזרתי לבנות אחרות לקרוא טקסטים. למעשה המורה לדרמה אמרה שאם הייתי נבחנת היא הייתה נותנת לי תפקיד ראשי... היא הייתה נותנת לי לשחק את הרפּגוֹן [כן זה בן] במחזה "הקמצן" שהשכבה מעלה עכשיו... אבל נו, לא נבחנתי, הפסדתי... פעם הבאה
גם אני מאוד רוצה להמשיך עם משחק, אבל אני מוצאת בזה מקצוע קשה ומאוד תלותי באחרים, ואני לא אוהבת להיות תלויה באהבה של אחרים... כך שלא אמשיך עם זה... אבל מי יודע...
לי [לצערי] עוד אין פרינצ'יפס, אבל אל חשש, עוד אמצא אותו מתישהו...
וחוצמזה, אני שונאת סוכריות וניל. פעם אכלתי את זה וחטפתי מזה בחילה שנמשכה שבועיים וקצת. הכאבים של החיים שלי... זה היה זוועה... ויש עוד, אבל די, אני מתחילה לעצבן את עצמי עם כל הפטפוטים האלה עליי, למרות שזה נחמד