וואי

אסורררררררררררררר

זה איסור חמור מאוד! יש חוק כזה אפילו..
מתי המתכונת שלך? שלי מחר

חחח... מצחיקולה! ../images/Emo9.gif

המתכונת שלי היתה היום. היה לי דווקא די בסדר. כאילו, לא טוב מדי, לא רע מדי. אבל זה בדיוק העניין: לא רע מדי! [מה שבדרך כלל קורה לי עם המתמטיקה
] איך היה לך, בובעעע?

היה טוףףףףףףףףףףף

וטוף שהיה
ורגע, מה, לא ידעת שאסור להגיד את שמי לשווא?
חחחחח עזבי, החום משפיע עליי!

נעמה ע.

New member
מממ..

אני נעמה, בת 17 ו-7 וחצי חודשים (יומולדת בספטמבר.. ואם זה נשמע לכם לא הגיוני, זה כי אני הולכת לפי השנה העברית שהיתה מעוברת השנה). אני אוהבת לכתוב- בעיקר שירים, ומפרסמת דברים שכתבתי באתר "צורה" (www.tzura.co.il) תחת השם *מתקרבת*, מציירת, ולומדת כבר 5 שנים משחק וממש ממש אוהבת את זה (ומצטערת מאוד שאני לא ממש אוכל להמשיך עם זה בעתיד). אחרי י"ב אני אצא לשנה שרות-לאומי, ואחריה- עדיין לא ברור, אולי אעשה עוד שנת שרות, אולי (מי יודע..) אתחתן.. וזה מוביל אותי גם לנסיך שלי, שאנחנו יחד 9 וחצי חודשים (ובשאיפה, על פי כל כללי ההלכה..). וב"ה ממש טוב לנו
. אני גרה ביישוב קטן ומקסים בשומרון, והנוף הכי אהוב עלי זה הנוף שנשקף מהבית- כל שפלת החוף, מחדרה עד אשקלון, וזה מדהים, במיוחד בלילה. בעתיד אני ארצה ללמוד בע"ה עיצוב גרפי, אני די טובה בזה ומקווה להצליח בזה- עוד אין לי מושג אם במכללה או באוניברסיטה, נראה. אני במגמת תקשורת ונהנית מכל רגע, הייתי הבמאית בסרט-גמר שעשיתי עם עוד 4 בנות, שעסק במשלחת לפולין שמקבל ידיעה על פיגוע באמצע המסע. אני אוהבת מאוד ללמוד דברים שקשורים ביהדות- אבל בפן הרוחני-נשמתי יותר, לא ההלכתי. אני בנאדם רומנטי בנשמה, מהסוג שגיבורת ילדותו היתה אן-שרלי. ירושלים זה המקום הכי מדהים בעולם לדעתי. אחרי הבית, כמובן... אני לומדת נהיגה כבר שנה +, נמרחת עם זה כמו לא-יודעת-מה, נכשלתי בטסט פנימי אחד ושבוע הבא יהיה לי שוב, ובע"ה אני אעבור...
אני לומדת באולפנה, שזה תיכון דתי-לאומי לבנות בלבד. כתבתי סתם באסוציאציות, אם יעלו לי עוד דברים אני אכתוב. <מתלבטת אם לצרף תמונה שלי ושל הנסיך
>

נעמה ע.

New member
טווווב...

תמונה חמודה לדעתי
.. הוא עם חולצה לבנה כי זה היה חול המועד, בד"כ הוא עם טריקו..

דיתוּש

New member
איזה יופייייייי ../images/Emo99.gif

שניכם כאלה חמודים!
פעם הבאה שתבקרי בירושלים, תבואי אליי, מה יש, לא מגיע גם לי לראות אותך קצת?
רק אושר לשניכם... והרבה אהבה

נעמה ע.

New member
אה, כמובן...

מאז כיתה ד' הייתי חניכה בבנ"ע, ובי'-י"א הדרכתי את מי שהיום שבט עמיצור (כיתה י' היום).

המממ... רעיון טוב, טלוש.

אני? נעים מאוד, אני עדי. בת [כמעט] 17. אוהבת לקרוא, לכתוב, להיות על המחשב, לדבר בטלפון, לצאת לבתי קפה, לסרטים... אוהבת יציאות שקטות, מאוד לא אוהבת מועדונים, דיסקוטקים וכדומה. עוד מעט מסיימת י"א, ודי פוחדת מזה, כי יש לי את 'תסמין הפיטר פן', מה שנקרא, כלומר: נורא לא רוצה לגדול, ונורא מפחדת מהזמן שנוזל לי וחומק לי מבין האצבעות מבלי שאין לי שליטה עליו. אין לי נסיך משלי, עדיין, אבל אני מקווה למצוא אחד
כי אני מודה שאני מרגישה באופן כללי, ובתקופה זו בפרט, שאני צריכה את זה, צריכה חיבוק של מישהו וצריכה קשר של אהבה הדדית. פלצני ככל שישמע. אני מאוד אוהבת לכתוב, כפי שכבר ציינתי, ואני מוצאת את הכתיבה בתור דבר מאוד משחרר שעושה לי טוב בנשמה, מן דרך להוציא ת'מועקה שאני מרגישה הרבה פעמים. בזמן האחרון אני קוראת הרבה על השואה, רואה הרבה סרטים בנושא, ומתעניינת. אני מחכה בקוצר רוח לנסיעה שלי לפולין שתהיה ממש עוד מעט, קצת מפחדת ממנה, אבל חושבת שזו חוויה שחייבים לעבור, בתור יהודים ובתור בני אדם. המממ... מה עוד יש לי לספר על עצמי? זהו, נדמה לי, "והשאר יסופר בתולדות ישראל"
אני לא מאמינה שאפשר להכיר בנאדם דרך כמה שורות. אבל אחלה רעיון לשירשור, טלוש. ואת והנסיך הזה שלך, אתם כ"כ מקסימים ביחד. לאכול אתכם
. יאללה יאללה, אני צריכה כבר ללכת. אוהבת מלאן. }{ עדי

עדידוש ../images/Emo13.gif

נהנתי לדבר איתך... התגעגעתי לזה, אני מודה.
ותורידי את השיר don't you cry של kamelot כמו שאמרתי לך!
אלעד כל הזמן מקדיש לי את השיר הזה (כי אני בכיינית, ספרתי לך
) והוא קצת כמו השיר שלנו. ובכלל, הוא יפה. רק חבל שהוא כל כך מרגש שלפעמים השיר גורם לי לבכות עוד יותר. מאד מאד מומלץ! אוהבת אותך!

מורידה את השיר

ברגעים אלו ממש. תגובות בהמשך
וד"א, זה בסדר, לי יש הרבה שירים שעושים לי לבכות... ריגשיות קיטשיות <יה! חרוז!> שכמותנו!

אויש... הורדתי... איזה שיר מדהים!

באמת עושה דמעות בעיניים וצביטה ענקית בלב... תודה על ההמלצה.

עוד שירים מומלצים מאד

.... השירים שגורמים לי לבכות, או לצחוק. הנסיך אמר לי לשמוע את זה היום בערב, אם אני אהיה לבד (הוא לא יודע שאני יוצאת) כי מוסיקה תעודד אותי. אבל.... בלעדיו, אפילו המוסיקה הכי יפה ומשמחת היא עצובה בשבילי...... אוף. מה יהיה? הנה רשימת שירים מדהימים לדעתי: window to the sky- dreams of sanity ever dream- nightwish draw me- sonata arctica זה בנתיים, שתעמדי בעומס. ותורידי ותגידי לי מה דעתך, אוקיי?... אוהבת אותך, ואת תשכחי there are days like these... יהיה בסדר, הא?
בתמונה- אני וחברות שלי. היי, עדי, זוכרת אותי? נפגש בקרוב....

דיתוּש

New member
גם אני יכולה?../images/Emo39.gif

ברור שאני יכולה, כאילו, מי שואל כזה?! חחח, סתם סתם
. בכל מקרה... אני יהודית, כתבתי כאן הרבה דברים תחת השם משתמש "ס מ ד י" שהוחלף אח"כ לשם האמיתי שלי... אני אוהבת לכתוב, שירים וסיפורים קצרים בעיקר, אוהבת לטייל סתם ככה בשכונה ולאסוף חברים מהבתים שלהם כדי שיבואו איתי... לא כיף לבד!
אני אוהבת להתכתב עם מבוגרים ממני,,, מה אני אגיד, יש לי הזדהות יותר טובה איתם... מבוגרים זה בני 30 וכו'... אני עצמי בת 14 [עוד כמה ימים! ייפי יי, שמחו בשמחתי], לא לומדת בשום מגמה [משום מה
] בינתיים, והתקבלתי להצגה בתור תפקיד מזערי ביותר כי לא באמת נבחנתי, סתם עזרתי לבנות אחרות לקרוא טקסטים. למעשה המורה לדרמה אמרה שאם הייתי נבחנת היא הייתה נותנת לי תפקיד ראשי... היא הייתה נותנת לי לשחק את הרפּגוֹן [כן זה בן] במחזה "הקמצן" שהשכבה מעלה עכשיו... אבל נו, לא נבחנתי, הפסדתי... פעם הבאה
גם אני מאוד רוצה להמשיך עם משחק, אבל אני מוצאת בזה מקצוע קשה ומאוד תלותי באחרים, ואני לא אוהבת להיות תלויה באהבה של אחרים... כך שלא אמשיך עם זה... אבל מי יודע...
לי [לצערי] עוד אין פרינצ'יפס, אבל אל חשש, עוד אמצא אותו מתישהו...
וחוצמזה, אני שונאת סוכריות וניל. פעם אכלתי את זה וחטפתי מזה בחילה שנמשכה שבועיים וקצת. הכאבים של החיים שלי... זה היה זוועה... ויש עוד, אבל די, אני מתחילה לעצבן את עצמי עם כל הפטפוטים האלה עליי, למרות שזה נחמד

QuEeN oF mE

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

טוב,לספר על עצמי? ננסה..אני מזהירה מראש שלא נולדתי עם כישרון לספר על דברים,
אבל ננסה..
אוקיי,אני ויקי,בת 15..והרבה..גם אני לא רוצה לגדול! כמו עדי! מהרצליה,לומדת פה בתיכון,נו יש ברירה?
אוהבת,ספורט רק שהעכשיו הרגל שלי שבורה,קצת מבאס
לשמוע מוזיקה,לצאת,חברים,חברות,נו,הדברים הרגילים..
וזהו..אמרתי שאין לי הרבה לספר לא?
אה,וכן-יש לי פלאפון חדש!
עם מספר חדש,אז למי שיש את הקודם,תשאלו אותי

שלומצי

New member
טלטולית ברוכה הבאה לפורום.

וכמה מילים עלי? טוב, כמה את רוצה? 100,000 מילים מספיק?

למעלה