וואי

קודם כל, ברוכה הבאה טל! ../images/Emo39.gif

אז אני אממ לה לה...כמעט כולם יודעים את השם שלי אבל יותר נוח לי לכתוב פה בפורום עצמו באלמוניות.. אממ..אני בת 16 ושבועיים מרחובות, ויש לנו 110,000 תושבים, סתם ציינתי עובדה..
אני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת לקרוא, תנו לי ספר טוב ואני אהיה מרוצה. אני אוהבת לצייר ואני הולכת אממ..7 חודשים לחוג ציור, מציירת ה-מון טבע דומם והציור הבא שלי כבר יהיה ציור "דמיון", יי לי! אני אוהבת מאוד מוסיקה, בזמן האחרון זה בעיקר רוק ישראלי, והביאו לי ליומולדת את החדש של מוניקה סקס! וקניתי גם דיסק של כוורת!!! ((((((((:) אני די מכורה לאינטרנט, אוהבת מאוווווד לדבר בטלפון (וזה לוקח הרבה זמן) ולהיות עם החברות..:) כמו רוב האנשים בעצם, לא? אני מאוד מקווה שהשבוע כבר ייצא לי לפתח את התמנוות מפורים ומהמפגש, ואז יהיה מגניב לי..עברתי בשלום את השבוע האחרון שהיו בו 4 מבחנים...והיה די מעייף... ועוד פחות מחודשיים יש לי את הבגרות האחרונה וחופש!! שוב סתם ציינתי עובדה...:) יש לי גיטרה כבר שנה והנגינה שלי היא אממ...מאוד עלובה...ופעם ידעתי לנגן גם בחלילית ואפילו הייתי בתזמורת ביצפר....כבודדדדד ואני מתה על אוכל, על כל דבר משמין ולא בריא בערך..ואני שונאת מסטיקים ועגבניות..וזהו, נראה לי שמספיק לבינתיים...:)

למעלה