וואי פתאום

v o d k a

New member
זה נכון! דקה אינטנסיבית של צחוק

מאריכה את החיים בשנה!

the freaky girl

New member
קיצר..

צחוק עם דמעות..
זה מה שקורה לי הרבה פעמים.. :]

bariska

New member
לבכות זה משחרר

מנקה תפנים:/ ולא אני מעדיף לבכות בפרטיות

the freaky girl

New member
כן..

אבל אחר כך התברר שאחי דרך עליי כשאני נפלתי מהרצפה וככה התעוררתי..
סתם, סתם.. :) עכשיו רציני.. כן, קרו לי הרבה מקרים כאלה.. :[

bariska

New member
חחחח גם לי יש אח

אבל בקושי מרגישים שהוא נמצא בבית :/ אבל לפעמים יש לו כזה יציאות והוא מתחיל להצחיק את עצמו וצוחק דרך האף:/ ממש בוגר:)

bariska

New member
../images/Emo45.gif

למי לא קרה שהוא יושב בנחת על התחת וצוחק ופתאום יוצא לו שוקו\קולה מה שאתם מעדיפים............

eMiFrEaK

New member
../images/Emo7.gif לצערי... קרה ולא פעם אחת...

בכי משחרר.... זה טוב... אבל לפעמים יש אנשים מאוד מיוחדים בסביבה...(אהמ אהמ.. שוריק..).. שלא נותנים לי לבכות... ומצליחים להעלות לי את המצב רוח....=)) למרות שלפעמים עדיף פשוט להיות לבד.. ולבכות...זה יעבור... ותמיד בסופו של דבר הכל מסתדר=)

bariska

New member
זה טופ שיש אנשים נחמדים

שאפשר לשפוך להם את כל מה שיש על הלב..לפעמים זה עוזר אבל לפעמים זה לא רצוי..אבל הכי חשוב שבסופו של דבר הכל מסתדר:)

AeroSlash

New member
נכון...

מה הייתי אני עושה ללא הדובי שנסטיה נתנה לי ליומולדת!? מה אני הייתי עושה אם לא היה לי את נסטיה להירדם עליה כשאתם מציפים את הצ'ט!? מה הייתי עושה אם לא היה לי את נסטיה להכניס לה מרפקים בעיניים כשאני נשארת אצלה לישון וצריך להידחס במיטה אחת?! מה אני הייתי עושה אם לא היה לי את נסטיה להתכרבל איתה ב"מיטה" ברוחב 40 ס"מ ולהתעטף בשמיכה דקה דקה כשמתים מקור בלילה בבית של ידיד עם עוד כמה אנשים ב-5 לפנות בוקר?! מה הייתי עושה אם לא היה לי את נסטיה שתעיר אותי היום ב-4 לפנות בוקר כדי להגיד שהיא מתכתבת עם פיקה?! מה הייתי עושה אם לא היה לי את נסטיה להפגין כלפיה אהבה (אני בדדניקית, אין לי כלפי מי להפין אהבה :(()!? מה הייתי עושה אם לא היה לי את נסטיה?! מה הייתי עושה אם סלאש לא היה קיים להרגיע אותי עם הסולואים שלו!? מה הייתי עושה אם מוזיקה איכותית לא הייתה קיימת!? מה הייתי עושה אם הייתי חכמה!? בטח לא הייתי כותבת את שטויות האלה פה =\

סתם ככה?1...לא זכור לי...

אבל אני בוכה בקלות..מכל מני דברים.. =/ גם סתם מעצבים..

למעלה