וואי פתאום כלכך בא לי לבכות,כאילו שהיתפוצץ לי שלפוחית השטן בראש:( קרה לכם פעם
B bariska New member 16/9/04 #1 וואי פתאום כלכך בא לי לבכות,כאילו שהיתפוצץ לי שלפוחית השטן בראש קרה לכם פעם
V vk3 New member 16/9/04 #3 אוי מוכר... ../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif לפעמים זה קורה לי באמצע הלילה או סרט כול שהוא או שיר שאני שומע... סתם כך זה משחרר... רוצה נבכה יחד
אוי מוכר... ../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif לפעמים זה קורה לי באמצע הלילה או סרט כול שהוא או שיר שאני שומע... סתם כך זה משחרר... רוצה נבכה יחד
ת תפוחית מעלפת New member 16/9/04 #5 ../images/Emo10.gif לבכות זה לא בריא... זה מדכא עוד יותר.... להפך צריך לצחוק
B bariska New member 16/9/04 #12 ../images/Emo45.gifהיה איזה מחקר או סתם בולשיט שצחוק מעריך את החיים..
B bariska New member 16/9/04 #18 ברצינות../images/Emo35.gifלא ידעתי לגיטימי.. יאלה לכל המעשנים למינהם חלס עם הסיגריות תארזו את כל הסיגריות בארגז אחד ותשלחו אותו אליי אני כבר ימצא מה לעשות איתם
ברצינות../images/Emo35.gifלא ידעתי לגיטימי.. יאלה לכל המעשנים למינהם חלס עם הסיגריות תארזו את כל הסיגריות בארגז אחד ותשלחו אותו אליי אני כבר ימצא מה לעשות איתם
ת תפוחית מעלפת New member 16/9/04 #22 בוריסקה אתה מעשן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif
B bariska New member 17/9/04 #34 ../images/Emo9.gif אל תאמינו לי אני לא מסמיק בחיים אבל בחיים לא הולך לי להסמיק סעמק