ילדותית?
דבר ראשון,היא ממש לא ילדותית,לא כשיש קללות ואצבעות משולשות כל דקה שלישית.ובכלל,אם היא נראית לך ילדותית,זה אומר שככה היא אמורה להיות,למרות שהיא לא.ובכלל עדיף שהסדרה תהיה ילדותית מאשר שהיא תתיחס אל הצופים שלה (AKA אתה) כמו לילדים מפגרים. מפגרת?תחשוב על המילה הזאת בעצמך בפעם הבאה שתשמע שמישהו "עבר למימד הבא" במקום פשוט "מת" או בפעם הבאה שתראה ערימת גופות מתות של נאמקים שנושמים בכבידות,או מישהו שהרגע ראו שירו בו,ממלמל לעצמו,הכל כדי לשמור על נפשך העדינה שלא תחשוב חס וחלילה שהוא מת.תחשוב על המילה הזאת בפעם הבאה שבמקום שיראו את גוהן חושב על עץ,אז ימחקו את העץ ויגרמו לו להגיד "אני לא רואה עץ",כי אף אחד כמובן לא יכול להבין מהבועה הקטנה של העץ שהוא לא יודע איפה העץ,וכמובן לא הצופים ה"חכמים" של הגרסא האמריקאית.תחשוב על המילה הזאת בפעם הבאה שתראה שמפוצצים מטוסים ומישהו אומר "אני רואה את המצנחים שלהם" כאשר רואים בבירור שהמטוס התפוצץ בשנייה בלי שום דרך לשרוד,או בפעם הבאה שתראה בניינים שהופצצו שבצורה מאוד נוחה היו ריקים באותו רגע,או שתראה את מסטר רושי שותה מים עם קצף למעלה (זה אמור להיות מים עם סבון או משהו?) במקום הפשטות שבזה שהוא פשוט שותה בירה,הכל בשביל לתת לך התשדיר החינוכי השבועי,ושתתחיל לשתות מים עם סבון.תחשוב על כל זה,ואז תחזור ותגיד לי שהגרסא היפנית מפגרת וילדותית.אבל,אם אתה מעדיף שיפנו אליך כמו ילד מפגר,אז בבקשה,תהנה לך.