וואי אני פשוט בהלם!!!!!!

וואי אני פשוט בהלם!!!!!!

אני הרבה זמן הערצתי את הסידרה הזאת והיה לי פוסטרי (כבר לא) ויש לי עדיין את כל הפרקים של דוסון.. תאמת אני כבר לא מתרגשת כשיש פרק חדש..אבל אני עדיין מקליטה.... הקיצר אתמול בתוכנית של גיא פינס הוא דיבר על דוסון פתאום זה הצית אותי מחדש.. נפל לי האסימון שזהו נגמר!!!! הקטע הוא שפיספסתי בדיוק מה שהוא אמר כי בדיוק היה משהו על חברים לפני זה ורצתי לספר לאח שלי... אז היום אני בהיסטריה על אתרים לראות מה הולך שם ומה קורה בפרק האחרון.. אז אח שלי (הקטן ממני ד"א) עושה לי לכי לפורום בתפוז תראי שם גם.. ואני פשוט בהלם זה כזה יפה הפורום הזה פה!!!! אף פעם לא התלהבתי מתפוז זה ממש מגניב!!!! אז הקיצר מה נסגר עם גואי ופייסי???

../images/Emo58.gif מעלי..בערך..../images/Emo105.gif

קודם כל ברוכה הבאה!
יש אצלנו נוהג שאם כותבים משהו על פרקים שלא שודרו בארץ מסמנים
כדי לא להרוס למי שלא רוצה לדעת..
בקשר לג'ואי ופייסי..כן,בפרק האחרון הם ביחד...יותר מזה אני לא ממש יודעת...

shiray

New member
היה ביום שלישי

לפי מה שאמרו לי... גם אני לא ראיתי את זה כי ביום שלישי בערב ראיתי את התכנית הזאת על מוניקה לווינסקי ויום למחרת רציתי לראות כי אמרו לי שהיה על דוסון, אבל הלכתי לערב הקרנה של סרטי י"ב של המגמה שלנו.... פעם ראשונה מזה שנים שאני מפסידה תכנית של גיא פינס. זה כשרון אצלי

תודה..חחח בדיוק שניה וחצי הוא סיפר

במבזק שלו על הפרקים האחרונים של חברים ודוסון..הוא אמר על דוסון משהו כמו שהפרק האחרון יהיה כעבור 5 שנים וישים סוף למשולש של דוסון גואי ופייסי ותיהיה חתונה של אחד השחקנים... ואם זה מעניין אותכם על חברים הוא אמר שבעונה הבאה האחרונה הם רוצים שיהיה פרק שהקהל בבית יקבע את הסוף ועל זה השחקנים רוצים הרבה כסף כמו שמקבלים בסופרבול...

shiray

New member
תודה

כבר ממש התבאסתי מזה כי חשבתי שהיה משהו יותר רציני... ד"א אם כבר חברים- ידעתם שניקול קידמן וטום קרוז יהיו באיזה פרק בעונה הבאה?!?!?! זה יהיה ממש שווה! לפחות בשביל מישהי כמוני שמתה על ניקול קידמן

למעלה