וואיי, איך אני מקנא . . .

וואיי, איך אני מקנא . . .

באלה שיודעים אנגלית ויש להם בגרות, אמנם אני מבין אנגלית אך ממש בסיסי ובצורה עילגת, מה שבטוח שבע``ה את הילדים שלי אני לא אשלח לבתי ספר דוסים שכל הזמן מלמדים שם כמעט קודש קודש קודש וקודש אלא אני אשלח אותם לבתי ספר חרדים/תורנים שמלמדים שם גם תורה וגם מקצועות חול כאנגלית וכמתמטיקה... שלא יצאו אהבלים כמוני בלי השכלה בכלל. לדעתכם... אתם תשלחו את ילדיכם למוסדות חרדים שמלמדים רק קודש או למוסדות חרדים שמלמדים שילוב של שני הדברים יחדיו??

שיואו...

אני לא מאמין שנפלתי.. בעיקרון אין לך מצב למצא אצלי טעויות בדקדוק שלא לדבר על שגיאות כתיב.. 1:0..

פפינס

New member
בתור אחד שלמד בביה`ס האלו

אמנם אני יודע מאיזה צד פותחים אנציקלופדיה אבל אני יודע עוד המון דברים.... שאני לא רוצה שידעו בכלל וכ`ש לא בכתה ג

ברור!

אני אשלח אותם בהחלט לבתי ספר שמלמדים גם לימודי חול מתקדמים בנוסף ללימודי קודש.

אני אשלח אותם גם לכנסיה

שידעו גם על הנצרות משהו , למה הם צריכים לדעת רק על היהדות כמוני , מה רע בעוד קצת ידיעות על העולם?

מישו20

New member
זה רק אני?

או שבאמת תמיד עם ההודעות הבדרניות מגיעה גם הנצרות? אני מתחיל לחשוב על קונפירציה.

תלוי

מה אתה מצפה מהילד שלך בעתיד אם אתה רוצה שיהיה בישיבה ואחרי הנשואים בכולל אז אין ספק שהוא יהיה בבית ספר דוס אבל אם אתה מצפה מימנו שיעבוד אז ברור שתשלח אותו לבית ספר תורני....מבין

אבל מה בחור ישיבה צריך לדעת אנגלית?

ההאאא למה?אני רואה את אחים שלי הם בחורי ישיבות ובכלל לא מזיז להם שהם לא יודעים אנגלית

זה נחמד ומגניב לדעת אנגלית...

השאלה עד כמה אתה מוכן להקריב בשביל זה. האם אתה מוכן להקריב בשביל זה מעט שעות לימוד אישי עם ילדיך או שאתה מוכן גם להקריב את חינוך ילדיך בשביל זה? תחליט בעצמך.

היום כמעט בכל התלמודי תורה

לומדים אנגלית ברמה גבוה. אני ארצה שהילדים שלי ילמדו בביה``ס חרדי שלומדים גם וגם חשוב לי שידעו אנגלית, חשבון...מדעים..

בעזרת ה`

אני רוצה שהילדים שלי ילמדו במוסדות תורה חרדים אבל הבנות לדעתי כן צריכות ללמוד מקצועות כמו אנגלית, מטמתיקה, מחשבים, עיצוב גרפי וכו` אבל הבנים רק בתלמוד תורה ובישיבה ר-ק תורה בעז``ה!!

לא כ``כ הבנתי...

קנאה? על מה? על זה שזכית להשקיע את הזמן שלך על יהלום ניצחי במקום על משהו חולף? כמה תורה כבר צומחת מאלו שאתה כ``כ רוצה להיות כמוהם? ידע כללי זה מעלה כשהוא בא כערך מוסף, לא על חשבון העיקר.

למעלה