שמלת תחרה1
Well-known member
יש לכם קבוצה ב וואטסאפ לדיירי הבניין?
אצלנו ישיש לכם קבוצה ב וואטסאפ לדיירי הבניין?
אי אפשר לצאת?אצלנו יש
רק בלבולי מוח ותלונות
ברור שאפשראי אפשר לצאת?
שווה להתנתק.ברור שאפשר![]()
כאב ראשיש לכם קבוצה ב וואטסאפ לדיירי הבניין?
לא רלוונטי עבורי.יש לכם קבוצה ב וואטסאפ לדיירי הבניין?
תשתיקי את כל מי שלא רלוונטי לך לשמוע באופן מיידי את כניסת ההודעה.לא רלוונטי עבורי.
אבל קבוצות ווטסאפ יכולות להיות מאד מועילות, ועם זאת להיות מכה. יש מי שמתעורר ב 5 לפנות בוקר, ואז מהגגים בווטסאפ. הנייד שלי ליד המיטה (יש לי סיבות שרלוונטיות עבורי) והצליל של הודעה נכנסת מיותר בשעה זו. לא פייר, אני הולכת לישון מאוחר אבל נמנעת מכתיבת הודעות אחרי עשר בלילה. למה לא משיבים לי במטבע דומה?
עשיתי את זה לרוב הקבוצותתשתיקי את כל מי שלא רלוונטי לך לשמוע באופן מיידי את כניסת ההודעה.
הטלפון פתוח גם בלילה בגלל האפשרות לשיחות חירוםבמכשיר שלי (שיואמי) יש אפשרות להגדיר משהו שנקרא DND (Do Not Disturb). אני הגדרתי את זה כך שברגע שאני מפעילה את זה (מפעילים את זה כמו שמפעילים סטטוס "שקט", בלחיצת כפתור) הפלאפון לא ישמיע אף צליל, למעט שיחות מכמה אנשים ספציפיים, שידוע לי שהם יתקשרו בשעות כאלו רק אם זה עניין של חיים ומוות. מאוד נוח. אם הולכים לישון בד"כ באותה שעה וקמים באותה שעה, אפשר גם להגדיר הפעלה אוטומטית של ה-DND בטווח שעות מסוים. אולי שווה לך לבדוק את זה...
לא ייעצתי לך לכבות את הטלפון. גם אצלי הוא פתוח. אבל רק לשיחות מאנשים מסוימים. בדיוק כמו שאמרת - למקרי חירום.הטלפון פתוח גם בלילה בגלל האפשרות לשיחות חירום
תודהלא ייעצתי לך לכבות את הטלפון. גם אצלי הוא פתוח. אבל רק לשיחות מאנשים מסוימים. בדיוק כמו שאמרת - למקרי חירום.
אפשר גם להגדיר את מצב ה-dnd כך שיצלצל לכל השיחות אבל התראות של ווטסאפ, סמסים, רשתות חברתיות למיניהם יושתקו.
רק מציעה לך אופציה להתמודד עם התראות באמצע הלילה שלא יעירו.
סיוט הדבר הזה. בתור מי שבמשך הרבה מאוד (עשרות) שנים נאלץ להיות זמין להודעות נכנסות גם באמצע הלילה, בשבתות וחגים ובכל שעה של היממה וכל יום בשנה, הודעות סתמיות שמישהו שולח באיזו קבוצה באמצע הלילה חרפנו אותי. ותמיד כשאתה מעיר 'אבל אתה יכול להשתיק'. אז זהו, שלא יכולתי כמובן (גם השיטות שהועלו פה אינן רלוונטיות במצבים כאלה). אז אמנם לא נהגתי להתנתק מקבוצות כאלו כדי לפתור את הבעיה, אבל זה תסכל אותי כל פעם מחדש (במיוחד בשבת, כשאתה נאלץ לצפות בהודעה חסרת כל דחיפות שאיזה מישהו הרגיש צורך להעלות דווקא באותו רגע על אף שיש שומרי שבת בקבוצה, מתוך חוסר התחשבות מופגנת, אך כאמור גם בלילות זה לא תענוג גדול.הטלפון פתוח גם בלילה בגלל האפשרות לשיחות חירום
אפשר לכבות את המכשיר, זה מה שאני עושה.לא רלוונטי עבורי.
אבל קבוצות ווטסאפ יכולות להיות מאד מועילות, ועם זאת להיות מכה. יש מי שמתעורר ב 5 לפנות בוקר, ואז מהגגים בווטסאפ. הנייד שלי ליד המיטה (יש לי סיבות שרלוונטיות עבורי) והצליל של הודעה נכנסת מיותר בשעה זו. לא פייר, אני הולכת לישון מאוחר אבל נמנעת מכתיבת הודעות אחרי עשר בלילה. למה לא משיבים לי במטבע דומה?
יש קבוצת ווטסאפ אצלנו בבניןיש לכם קבוצה ב וואטסאפ לדיירי הבניין?
כן, אפילו יותר מאחת. אבל אהה.. זה במקרה גם הקבוצה המשפחתית במקרה שלנויש לכם קבוצה ב וואטסאפ לדיירי הבניין?
רק זה חסר לי,יש לכם קבוצה ב וואטסאפ לדיירי הבניין?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.