וואו.

snift

New member
אתה דרשת (בצדק) שיוקצו כספים

לאבטחת המצעד מתוקף זה שלפי החוק מותר לערוך אותו ואסור להרשות שהוא לא יתקיים בגלל הפעלת לחץ פיזי מצד גורמים עויינים. מאחר ואתה מספיק איטיליגנטי על מנת לקרוא, לא חידשתי לך כלום בהודעה הזו, עד עכשיו פשוט בחרת להבין דברים לא קשורים בכלל למה שכתבתי. אותו ספר חוקים שמתיר לערוך עצרות והפגנות הינו זה שמתיר לאזרחי ישראל לגור בשטחים, לפיכך, כל הנסיון שלך לנסות למצוא הבדלים מתבסס על העובדה שאתה פשוט לא רוצה שהם יהיו שם ואין לו שום קשר לטענות שאתה מעלה.

vinney

Well-known member
אני עדיין לא מבין למה אבטחת מצעד

הגאווה גוררת בהכרח הצדקת אבטחת מתנחלים מחוץ לגבולות המדינה?

snift

New member
לא בהכרח..

אפשר להמשיך להיות צבוע.. כםפי שכבר כתבתי הרבה יותר מידי פעמים. לא משנה כמה תשקר לכצמך ולאחרים, זה לא משנה עמה פעמים תטען שמדובל על "מחוץ לגבולות המדינה" זה לא יהפוך למציאות עד שלא תתקבל החלטה כזו בכנסת. עד אז - אין שום הבדל בין השניים.

vinney

Well-known member
אז הקיצור סניפט צודק כי ככה הוא אמר

וכל מי שלא מסכים איתו צבוע, וזה בכלל לא משנה אם אין שום בסיס לטענות ההזויות של סניפט. הכנסת לא קיבלה החלטה שהשטחים הם בתוך גבולות המדינה, לכן הם בחוץ. כמו שהודו בחוץ, קמבודיה בחוץ ובולגריה בחוץ. גם לגביהן הכנסת לא קיבלה שום החלטה, להזכירך.

snift

New member
כמובן, הרי החוק הישראלי

חל בהודו, קמבודיה ובולגריה,לא? או שאולי רק חלמת א זה... להזכירך, אם אני בבהודו, קמבודיה או בולגריה, אז לשטור ישראלי אין שום סמכות לגבי, עד שאני אחזור לארץ והמדינה בטח לא יכולה לגנוב ממני כספים או לשנע אותי. אז או שתעזוב אותי בשקט או שתפנים שאם היא מחילה עלי את החוק שלה, היא מחילה עלי את *כל* החוק שלה וזה כולל את הגנתה. זה באמת פשוט מאוד וזה לא משנה כמה תנסה לסובב את זה. הוכחת כבר כל כך הרבה עליבות בשרשור הזה שזה כבר פתטי.

vinney

Well-known member
אז שוב, איזה חוק?

כבר פעם רביעית שאני מתחנן שתגלה לי את הסוד.

snift

New member
כולם !!!

אין חוק ספציפי. כל החוקים של מדינת ישראל חלים שם.. אני מבין שקשה לך, אבל יותר פשוט מזה אני באמת לא יכול לכתוב. מגבלות השפה לא מאפשרות שידור ישיר של רעיונות. מאחר וכל (!) חוקי מדינת ישראל חלים על השטח, הרי שהם חלים עליו, זה באמת מאוד מאוד פשוט. מה שאתה מציע הוא מצב שבו יחולו על השטח רק החוקים שויני רוצה שיחולו, זאת אומרת שאזרחי המדינה יהיו חייבים למדינה הכל אבל המדינה לא תהיה חייבת להם כלום. אני בהחלט מבין את הרצון שלך, ביחוד כשהגישה שלך הלחוקים יוצאת מנקות הנחה שמטרתו של הפרט היא למקסם את תועלתו האישית גם אם זה אומר לעבור על החוקים ולכן מטרת העונשים היא להציג תועלות שליליות כך שמקסום התועלת יהיה שמירה על החוק, אבל מה לעשות שהרצון שלך הוא צבוע, אנוכי ולא ישים.

vinney

Well-known member
אז אין חוק.

אתה טוען "כולם", אבל אין חוק ספציפי שאומר את זה, זה רק בראש שלך.

עבריינז

New member
להזכירך

היו כאלה שהיו מוכנים להשאר שם בלי צה"ל ותאמין לי עם התרומות מחו"ל הם היו מקימים מערכת הגנה יותר יעילה מצה"ל (נכון ל14 לינואר 2007).

vinney

Well-known member
שיותרו על האזרחות, שיכנסו דרך רפיח

וישארו שם כמה שהם רק רוצים.

vinney

Well-known member
לא

אבל כל ישראלי שרוצה לגור איפה שהמדינה אסרה על אזרחיה לגור - כנראה שיצטרך.

עבריינז

New member
ומי אתה

שתקבע מה יצטרך אזרח כזה לעשות? העניין הוא שלא ניתנה להם האפשרות להשאר שם... וחלקם רצו בכך.

vinney

Well-known member
בטח שניתנה.

כמו שאמרתי - יותרו על האזרחות, יכנסו במעבר דרך מצרים - וסבבה, שישארו כמה שהם רוצים. אני לא קובע מה אזרח יכול לעשות. הכנסת קובעת. והיא קבעה שבעזה אסור להמצא לאזרחים ישראלים. קשה להתמודד עם זה שיש חוקים? אני יודע, ראינו את כל הכתומים מטילים עלינו טרור כבר. אבל מה לעשות, בסוף יש חוקים, והמדינה צריכה לאכוף אותם.

snift

New member
שכחת רק לציין שיש חוקים

שאתה אישית לא אוהב ולכן אתה פשוט מגדיר אותם כ"לא חוקיים" וקורה לאחרים להתעלם מהם ולהפר אותם..

vinney

Well-known member
לאיזה חוק קראתי "לא חוקי"?

תפנה למקור בבקשה. אין שום בעיה עקרונית להפר חוקים. חובתה של המדינה לאכוף חוקים, וזכותו של אזרח להפר חוקים, כל עוד הוא מודע להשלכות מעשיו. מערכת חוקים מתבססת על הרתעה וענישה, לא על רצון הטוב של האזרחים. אם לא היה סיכון שאכנס לכלא, נראה לך שהייתי משלם 50% מס?

תמיר1991

New member
אוי נו, באמת.

די עם אוויליות ימנית, "טרנספר" ו"גירוש"... בחייאת. אני אכן "חוטא" בשימוש בחלק מהביטויים האלה, אבל הפושעים האלה נגד האנושות הרוויחו אותם ביושר. מה הבעיה עם "תעיפו אותם משם כבר"? זה בכלל ביטוי לגיטימי לחלוטין. תמיר.

snift

New member
כפי שכתבתי, אני מאוד מסכים עם מה

שהבאת, הביקורת שלי היא על כל מיני שמלאנים שמנצלים כל ביקורת לגיטימית כדי לדחוף לנו בפרצוף את הדיעות האישיות שלהם. העובדה שלשינוי היה תירוץ טוב להעברת הכסף אינה רלוונטית כלל, גם לכספים שהולכים להתנחלויות יש תירוץ מצויין, ביחוד לאלו שהולכים לבטחון. הטענות של אנשים כמו ויני הן שעצם העובדה שהמתנחלים שם גורמת להוצאות הללו, בהקבלה, עצם העובדה שיש תאטרון גרמה לכך שהיה לו גרעון ולכך שאנשים לא קיבלו משכורות. השמאל לוקח את הדיעה האישית שלו שיהודים לא צריכים להיות שם, מציג את זה כסוג של אמת אבסולוטית (אמונה דתית קיצונית..) ומשם ממשיך, לפיכך הוצאת מליארדים על שדרות (שצריכה להיות ולא מתבצעת) היא תקינה ואילו הוצאה מקבילה על התנחלות היא לא. השיטה הזו היא בדיוק חלק מאותו מצב שאת מתארת, אני לא חושב שהחברה עוברת תהליך של התבהמות, אני חושב שאנחנו עוברים תהליך של אינדיוידואליות קיצונית שבה כל דבר שלא עומד עם תפיסת העולם האישית שלנו הוא בהגדרה לא שווה התיחסות. במצב כזה, לא פלא ששהאלימות גוברת. ויני טוען שהמצב הוא בגלל הצבא שבו מלמדים כל מיני דברים, רק שאני הייתי באותו צבא ומשום מה אני לא למדתי את הדברים הללו, להפך, הערכים שאני ספגתי בביתי הספר ובצבא היו שונים מאוד. בדיוק כמו עם כל אלו מ"שוברים שתיקה" שפתאום נזכרים בכל מיני דברים רעים שהם עשו ומנסים להצדיק את הפשעים שלהם ומאשימים את החברה/צבא. מי שאלו הערכים שהוא יצא איתם מהצבא הבעיה היא בו ולא בצבא.

vinney

Well-known member
כמה שנאה נוטפת ממך לכל מי שלא

חושב כמוך... כמה מליארדי שקלים בוזבזו לצרכי תיאטראות בישראל? תעשה השוואה קטנה ותחזור לשנוא.

למעלה