וואו!

Goggle Girl

New member
לזה את קוראת המןו?!?!?! XD

תישאלי את מאיה ואת טלי כמה לי יש. אני יכולה למלא איצטדיון ^^() או עיר. לא עיר קטנה, עיר ^^;;;;;;;

Goggle Girl

New member
פירוט ../images/Emo23.gif

סיילור מארס מסיילור מון, אומי ממג´יק נייט רייארת´, כמעט כל האלה מדיג´ימון (חוץ מאלה שמאיה לקחה, אבל לי יש גם את הטיימרים), החברה מקארד קפטור סאקורה, דמויות מאוד מגוונות חחשחקי מחשב, פוקימון, טנצ´י מויו, הם, אני שוכחת מישהו... איזי: לא מספיק?!?!?! צפוף בראש שלך, את יודעת! יולי: כאילו שהוא לא נהנה מזה איזי: ^^()

Morphia

New member
ארר....

יש לי חמישה מוזות\אלטר אגו ושני אלטר אגו- ימאטו,טאיצ´י, טאקרו, קן ודיוויס (אני שונאת לנסות לכתוב את השם שלו בעברית) ומורפיה ומאי. הם דמויות מבוכים ודרקונים שהמצאתי והשתלטו עליי.. מורפיה היא אלפית מגית ומאי הוא הוביט גנב... ^^;;; מחלת נפש חולפת (או שלא) *מחבקת את כולם* טוב >מצונזר< אתה יכול לחזור להשתלט *מחייכת*

יאקומו

New member
מצטערת מורפיה!

*נותנת לעצמי סטירות* אמרת לי שאת אוהבת תמונות של מאט מאוהב... הנה אחת... סליחה שאני כל הזמן עושה לך את זה!

Morphia

New member
*מבט מוזר* ארר.. מאיה?

מאיה לא יכולה לענות כרגע, כי יש משחק שבו אני זה שכותב לה את ההודעות, נראה אם תנחשו מי אני! בכל מקרה, היא קצת מדוכאת כי גרטשן *בועט במחשב המסכן למראה* כל כך טיפשה, שאי אפשר לפתוח תפריטי קליק ימני... אז אף אחת מהתמונות שפרסמתם בשבילה, היא לא הצליחה לשמור... *מבט סימפטי לדמות שבוכה על המיטה* בכל מקרה, נדבר איתכם, ביי

Morphia

New member
נו באמת!

אם היא תגיד לכם, זה לא יהיה כיף, נכון? וג´ו ואיזי לא נמצאים כאן, רק כשעדי מביאה אותם הם כאן...

Goggle Girl

New member
התחלנו? מגניב לי ../images/Emo23.gif

היי לכולם! טוב, עדי קצת עסוקה בכתיבת פיקים ושירים לדמויות וכו´ אז אני אבדר אתכם ^.^ *מחפשת את איזי וג´ו* הם... לא ניראה לי הם כאן כרגע, רוצים להשאיר הודעה? ^.^ *שומעת אנחות* רק רגע... *בודקת בשתי המערות ובבריכה* לא, הם לא שם. *לא מעיזה לגשת לארון* טוב, אז יאללה. ודרך אגב, לא להאמין לשמועות! תסריטאים טיפשים...

למעלה