וואו!

star_female

New member
לא, זה השיר פתיחה

ושר אותו Wada Kouji את השיר סיום הראשון- My Tomorrow, שרה Maeda Ai / AiM *-* אני די בטוחה שהיא שרה גם את השיר סיום השני, כי היא שרה את כל הסיומות עד אז (לא את של העונה הרביעית ;-;)...

יאקומו

New member
מה המצב שלי?

אני יודעת שלא התכוונת לעכשיו, אבל בכל זאת אני אגיד לך... אני בסדר! חוץ מזה שלא ישנתי כל הלילה והלכתי לחדר של ההורים שלי שהיה קריר והיה ריק כי ההורים שלי ישנו בסלון עם המזגן (אל תשאלו למה אני לא...) ולא נרדמתי כמה זמן בגלל הכלבלב הטיפשון שלי (נו טוב קוראים לו בומבה, אבל לא הוא חטף בומבה אלא אנחנו... בגללו) וכשסוף סוף הוא הועיל בטובו לישון היה 2 וחצי, אני יודעת שזה לא שעה מאוחרת, אבל הייתי ע-י-י-פ-ה!!! ויחד עם החום והיללות (למזלי הוא לא יילל כל כך הרבה זמן) אני אומרת לכם: יכולתי להרוג מישהו!

יאקומו

New member
מה המצב שלי?

אני יודעת שלא התכוונת לעכשיו, אבל בכל זאת אני אגיד לך... אני בסדר! חוץ מזה שלא ישנתי כל הלילה והלכתי לחדר של ההורים שלי שהיה קריר והיה ריק כי ההורים שלי ישנו בסלון עם המזגן (אל תשאלו למה אני לא...) ולא נרדמתי כמה זמן בגלל הכלבלב הטיפשון שלי (נו טוב קוראים לו בומבה, אבל לא הוא חטף בומבה אלא אנחנו... בגללו) וכשסוף סוף הוא הועיל בטובו לישון היה 2 וחצי, אני יודעת שזה לא שעה מאוחרת, אבל הייתי ע-י-י-פ-ה!!! ויחד עם החום והיללות (למזלי הוא לא יילל כל כך הרבה זמן) אני אומרת לכם: יכולתי להרוג מישהו! אבל חוץ מזה אני בסדר

star_female

New member
שינובו-צ´אן!! *-*

שמתי כבר תמונה, כשהיו התמונות של יום האהבה, שהיא פרודייה של דיג´ימון על לאב הינה... היא באמת דומה לו באופן מפחיד X.x

pokegirl

New member
מאיה כבר אישרה את זה

שגילמון זה שרון... מה השם משפחה שלו?

LILO digital

New member
ברררררר

יא אללה עם ההודעות צ´אט-פורום האלה... אני בכלל רגילה עדיין לפורום הפשוט של יויו, שם היינו מדברים עד השעות הקטנות. בפורום הזה אני לא מוצאת ידיים ורגליים, מרוב שאני מסתבכת פה עם ההודעות! וחוץ מזה אני כן רוצה שיגיבו באותו הרגע, כי רק ככה אפשר לשוחח, אחרת מה יהיה? כל הרעיון בשעות העומס הוא שאפשר פשוט לשוחח בפורום... וזה מה שגם אתן עושות אפילו בלי לשים לב (וככה צריך) טוב לא חשוב (באמת) פשוט אני רואה שאין פה המון אנשים בשעה הזאת כמו שחשבתי שיהיה, למרות שגם אתכן כמובן נחמד לדבר (אם, מישהו יואיל לדבר אליי) אם אני נשמעת ממורמרת סליחה, פשוט זה ממש מתסכל שכשסוף סוף תורי באינטרנט אני נכנסת ובקושי מתייחסים אליי... טוב אני שמה תמונה (של אהובי האחד והיחיד)

star_female

New member
הפורום הזה לא מסובך...

לדעתי הוא ממש פשוט... אם את רוצה להגיב על הודעה, את פותחת אותה ולוחצת על "הוספת תגובה", ואם את רוצה לפתוח טופיק חדש אז את לוחצת על "הוספת הודעה חדשה" למעלה (או למטה)... בפורום מדברים... על נושאים עם תוכן. אם את רוצה לדבר עם אנשים, את יכולה בצ´אט או דרך תוכנות מסרים (הצ´אט משום מה לא עובד לי... ~_~ ). ואם את ממש רוצה לדבר בפורום באותו רגע, תשרשרי את זה להודעה אחרת במקום לפתוח שרשור חדש ^_^

Digi Lista

New member
לגביי הצ´אט...

טוב ממה שהבנתי תפוז עכשיו עושים מלא שינויים ועיצובים חדשים לצ´אט ולפורומים(חכו, כשהעיצובים לפורומים יעלו, זה משגע!)והםיצרו צ´אט חדש בו המנהלים אמורים להיות כחולים כמו בפורום(לפחות ככה הבנתי), מכיוון שהמחשב שלי לא דוגמא כי אף צ´אט באף אתר לא עולה לי בו בזמן האחרון, אבל יש בתפוז צ´אט חדש(ניסיתי אצל חברה, זה לוקח קצת זמן עד שזה נטען אבל בסוף זה עולה)אישית הוא נורא מזכיר לי את נענע החדש(שאני לא משתגעת עליו ואם כבר הצ´אטים עולים לי אני מעדיפה את נענע הישן), דרך msn אפשר להעלות את הצ´אט הישן של תפוז בקלות ובמהירות(לפחות זה מה שהבנתי ממנהלים שונים), אני מניחה שבקרוב הכול יסתדר עם הצ´אטים לכולם...

star_female

New member
אני מקווה...

כי אני הורדתי מה שזה ביקש להוריד וזה אומר לי ש"היו שגיאות". אז אני אפילו לא יודעת מה לא בסדר X.x

LILO digital

New member
סטטה מתי הגעת?!

ולמה לא כתבת לי כלום?? אני עוד מעט צריכה להתנתק ובקושי יצא לי לדבר עם מישהו! אוףףף!!!

Digi Lista

New member
מתי הגעתי?...

קודם...קראתי את כול ההודעות שהיו היום ואז התחלתי להגיב(ולהכניס את הדברים למאמרים, אם כי יש עוד המון דברים שלא הכנסתי...)

niiko

New member
אוי זאת הגירסה הנשית של קן?

או אולי נתחיל לקרוא לו ´קנה´ או ´קניה´

Morphia

New member
ההודעה היא כדי להצחיק, לא להעלב

אתה שומע קן? הם אומרים שאתה בחורה *ציחקוק מרושע מזויף* קן: אני לא בחורה!!!! די!!! לא מספיק שעדי כל הזמן אמרה שאני בחורה??? מאיה: היהי.. זה היה משעשע איך השתגעת שם... טוב די, לא צריך לזבל לאנשים את השכל יותר ממה שחייבים *חיוך מדהים* מאיה: אתם בטח תוהים למה אני לא זו שכותבת את ההודעה. טוב תראו, התחיל המשחק, נתתי לדמות להיות זה שכותב ^^. נראה אם תנחשו (חוץ ממכם עדי וטלי!)

niiko

New member
גם לך יש פיצולים?!

גם לי יש!! יש לי הרבה... גם לי יש קן... קן: נכון... אבל בלי סיבה היא קוראת לי קנת´... טוב... נתתי לי רשות לדבר?! קן: לא... יופי, אז תיסתום ותהיה יפה יותר ממה שאתה... יש לי עוד פיצולים: מאט, נינה, קן, ריקה, טי.קיי., פיית´מון (אני יצרתי), גאבומון, פלורמון ורמון רנאמון פאטמון, פייג´ ופיית´ (לא מון...) די הרבה מה...

למעלה