וואו!

יאקומו

New member
אני מצטערת...

הייתי עונה לך על השאלה (אם הייתי יודעת את התשובה), אבל מה השאלה?

LILO digital

New member
זה לא קשור לשאלה

אני פשוט כתבתי פה כבר איזה חמש הודעות, רובן לא נענו בכלל עד שנמחקו אחרי כמה זמן (אני לא רוצה לדעת איך). אתם יודעים שאנלה להיכנס רק ערב כן ערב לא, והערב כן, אז למה דווקא כשאני באה אין אף אחד??? פתחתי את ההודעה הראשונה שלי בשיר: "שזיף מיובש כמו צימוק בדבש" ואף אחד לא הגיב!!!!

נכון.

כלומר לא כולם יכולים לגלוש בבוקר {כמוני,למה? למה?}. אז גולשים בלילה. ................. היא לא מזכירה לכם את קן?

LILO digital

New member
כי זה הוא

למרות שאף אחד לא יקרא ולא יגיב על ההודעה הזאת/או שהיא תימחק, אני רוצה לומר שלדעתי זה באמת קן, אלא פשוט תמונת פרודיה שלו.

star_female

New member
XD וואו... באמת חשבת שזה הוא?

הם דומים אבל... זאת דמות אמיתית, שינובו (Shinobu), מהסדרה לאב הינה (Love Hina)... ובקשר להודעות שלך... זה פורום, לא צ´אט, וממה שראיתי, ההודעות שנמחקו או שורשרו למקום אחר היו הודעות צ´אט... בעמוד יכולים להיות רק 20 הודעות ראשיות, והודעות צ´אט כאלה גורמות להודעות יותר חשובות ובעלות תוכן להיעלם ואז לא מגיבים עליהן... ואם את כותבת הודעה עם תוכן, אז יכולים להגיב עליה, והיא תישאר פה גם בפעם הבאה שתיכנסי... ואם תגיבי עליה, וזה לא יהיה יותר מ-3 ימים יותר מאוחר, היא אפילו תקפוץ להתחלה. אז לא צריך שיגיבו לך בדיוק כשאת כאן.. ואין סיבה שהודעות ימחקו לא אם כן הן פוגעות או מעליבות או או לגמרי אוף-טופיק. (אם פגעתי בך באיזושהי דרך אני מצטערת, רק ניסיתי להסביר למה לא צריך להתעצבן כשלא מגיבים לך ישר...)

LILO digital

New member
טוב, אני הולכת

הבנתי אתכם. ביי!

star_female

New member
אם את מתכוונת לתמונה של טאקאטו

וגילמון ואמא של טאקאטו, עם הלחם... לא, זה לא ספויילר. התמונה הזאת לא לקוחה מפרק מסויים, אלא מהשיר סיום הראשון של טיימרס ביפנית... מומלץ *_* דרך אגב... למישהו יש מושג מה השם של השיר סיום ה*שני* של טיימרס ביפנית? זה כזה שיר יפה ואין לי מושג אפילו איך קוראים לו! אני צריכה אותו... ;-;

למעלה