וואו

וואו

אהבתי את ההודעה של הטיול, זה כל כך יפה לראות איך מארגנים משהו וכולם מתאגדים אבל חבר`ה אני מבין שמי שבארון אין לו מצב להגיע, לא נראה לי שיש מקום לארון ברכב של מצפה לגאולה... גם סתם ככה הארון שלי הוא מעץ מלא מאוד מלא אז זה כבד, בקיצור אני לא יכול להגיע... אוף!

Naor2x

New member
אל תדבר שטויות...

אף אחד לא הציב תנאים להשתתפות בטיול הזה! כולם מוזמנים להגיע. זה ש"מי שבארון אין לו מצב להגיע" - זה אתה החלטת על דעת עצמך...

eliorby

New member
אני מסכים עם נאור

זה ממש לא נכון. ארונות זה טוב מאוד, אנחנו גם ככה צריכים עצים חושבים על לעשות מדורה
עכשיו ברצינות. אופטימי- זה בדיוק להיפך! דווקא בטיול הזה, בתוך הסביבה המוגנת, ליד המון אנשים דומים לך, אתה יכול להרשות לעצמך להיחשף ולהיפתח. לאף אחד כאן אין את הרצון לפגוע בך. זו הזדמנות מושלמת להציץ, ולנשום אוויר צח. אחרי הכל, קצת חנוק בתוך הארון. אני יודע איך זה מרגיש... וזה לא כיף להרגיש לבד. אליאור

avitano

New member
בארון של עצמך

זה מרגיש כאילו אצלך הארון הוא עצמי אתה לא מתחבא מהסביבה אלא מעצמך מההכרה שלך הרי מה זה בארון? בן אדם שמסתתר מהסביבה, עוטף את עצמו בארון כדי שחיצונית ייראו משהו אחר גם אני בארון למה אני לא חושש להגיע לטיול? כי את מי אראה שם? את אבא שלי? אמא שלי? אחי? אולי אראה מישהו שאני מכיר ואז מה זה אומר? שמה הוא עושה שם? בדיוק מה שאני עושה איזה אינטרס יהיה לו? אותו אינטרס שיהיה לי לשמור על פה סגור.

אופטימי, אם כבר הזכרתני...

אזי אנוכי הכי הכי דיסקרטי כאן מסיבות מובנות (ויש חברים ותיקים שמבינים בדיוק על מה אני מדבר) ודווקא אני זה שהצעתי מתחילה להקיים טיול (מעין מפגש עם החברים), ובאו שני הצעירים המקסימים, אליאור ואביאל, הרימו את הכפפה והטיול דרם עור וגידים. המטרה של הטיול היא להנות המחיים בדיוק כשם שמסגרות אחרות ניהנות, אין שום סיבה שזה לא ייצא לפועל. אתה בהחלט מוזמן, נדאג לך להסעה (ואם צריך וילון של אחמי"ם שלא יזהו אותך נתקין גם את זה...חחחחחח). זה לא מצעד ואין לנו כל כוונה לצאת עם שילוט באתרי הטיול, אנחנו כאחד האדם!!! בסה"כ - זה יכול להיות שני ימי כייף, הזדמנות להנפש מהלימודים, מהעבודה ומכל מסגרת רגילה אחרת ולצבור כוחות מחודשים (ולי עוד צפויים שלשה טיולים נוספים לצון בשבועיים שלאחר מכן). נכון שרבים מאיתנו לא מוצהרים, אבל אף אחד מבחוץ לא צריך לדעת שזו קבוצה ממיגזר זה או אחר. בילוי נעים לכל הבאים

פתאום קיבלתי

הסבר אחר למילה ``בארון``, אבל אני אחר מילות הערכה כלפיכם רק רוצה לומר שאצלי הארון הוא לא עצמי כי אני לא בורח מעצמי בכלל אבל אני לעולם לא ייצא משם כי גם לא נכנסתי אך אם אבוא לטיול כזה זה אומר להיחשף זה המציאות ולא משנה שכל הקבוצה כזו כי אני לא רוצה שאף אחד בעולם יחשוב או ידמיין שיש לי אי איזה משהו קטן של משיכה לבני מיני כי גם ככה זה לא בדיוק נכון ומי שקרא את הודעותיי יודע, אז מה משנה מי רואה אותי שם? וחוץ מזה שאני לא פרנואיד אבל בטוח לי שיש אנשים שלא נמשכים לזה ומבקרים כאן ואם אחד מהם יחשוב לבוא להציץ עלינו הלך עליי! בקיצור לא בא בחשבון! תלמדו שיש דעות גם שלא מסתדרות אתכם...

Nחמן

New member
אופטימי יקר וחביב!

כמו מצפה לגאולה גם אני מכבד אותך ואת דעתך אבל כמו כל הגולשים האחרים גם אני ב"ארון" ובכל זאת לא חושש לצאת לטיול. כמו שכתב אופיר: מה זה "בארון"? מפני מי אני מתחבא? אנחנו יוצאים קבוצת חבר'ה, שהכירו זה את זה בפורומים חברתיים, לטיול של כייף למשך יומיים. כל המשתתפים ידעו את שמי ואת זהותי. אז מה? מה החטא בטיול כזה? אף אחד לא מתכוון לנצל את הטיול לדברים אסורים. יש חוק בלתי כתוב, שכולם מבינים אותו, /שבכל המפגשים הקבוצתיים אנו דנים בדברים ענייניים. אין בזה שום איסור -לא מדאורייתא ולא מדרבנן. אהה! אולי יש איזה גולש סמוי... וכו' אז כפי שכתב אופיר, אף אחד לא יבוא לטיול כדיע לפגוע בזולתו. אין מצב כזה בעולם. גם חסידי "תולדות אהרן" יירקבו במאה שערים ולא יבזבזו את זמנם לריק. אז אם בכל זאת בסיכוי של אחד למיליון יבוא אחד להציץ, מה הוא יראה שם? יראה 30 חבר'ה לבושים במיטב הצניעות: מינימום מכנסיים קצרים וגופיה (או בגד ים כפי שמקובל גם בחופים למהדרין). אז מה האיסור בזה? גם אצלי בבית אני לבוש באופן דומה. תאמין לי, שהטיול הוא לא בשביל החבר'ה. הטיול הוא בשביל כולם כולל אותך. אתה יכול לבוא בלבוש חרדי כפי שאתה רגיל ללבוש בטיולים חרדיים ואף אחד לא יאמר עליך מלה רעה. אדרבא! תראה, אלו צדיקים ישנם כאן! הקפדה מלאה על שמירת תורה ומצוות בזמן הטיול: תפילות במניין (ואני יודע לפחות על שני כוהנים, שכנראה יברכו אותנו בתפילת שחרית), אוכל כשר למהדרין ועוד ועוד. אין לך ממה לחשוש. יש עוד אנשים רגישים במצבך. אני הוא אחד מהם. למזלי הספקתי להכיר כמעט את כל הגולשים הקבועים בפורום. אין לי חשש מאף אחד מהם. לא אחד התארח בביתי וב"ה שערה אחת משערות ראשי לא נפלה וגם לא תיפול. בוא לטיול! רוצים לראות אותך ביחד וגם אתה זקוק לזה. דווקא כאשר תכיר את החבר'ה שמאחורי המסך, תבין את הדברים, שכתבו כאן, ותרגיש הרבה יותר בטוח.

תודה רבה

על העידוד שלכם ועל הרצון העז שכל אחד ישתתף אבל צר לי לעדכן שזה לא בשבילי בכלל... ולא בגלל היתושים (שאגב באמת לא הבנתי מה זה אל טוש...) הייתי מאוד רוצה להכיר אותכם אבל אני יודע שלעולם זה לא יקרה בקבוצה. תודה שוב אין עליכם!

Nחמן

New member
חוזר שוב

מדובר בקבוצה מלוכדת, שבה (כמעט) כולם מכירים את כולם. נפגשנו פעמים רבות למנגל, להצגה, לשבתות משותפות, להרצאות, לפעילויות אחרות ועוד. לו היית מכיר את החבר'ה באופן אישי כפי שאני זכיתי להכיר, היית יודע, שיש לך עסק עם קבוצה איכותית בדרגה גבוהה ביותר. האמן לי, שהשתתפתי בעבר בפורומים אחרים. כלל אין מה להשוות ביניהם. אתה צריך להתגבר על עצמך לא בגלל הטיול אלא בגללך. לכן תוציא לך מהראש לא להיפגש בקבוצה. מהקבוצה הנוכחית לא קרה ולא יקרה רע לאף אחד. בעניין אל-טוש כבר כתבתי באחת מהודעותיי, שהאותיות תי"ו וטי"ת התחלפו ביניהם. הכותב התכוון ל"אל-תוש", שהוא תכשיר דוחה יתושים (להשיג בבתי המרקחת). בכל מקרה מאחל לך הצלחה בכל החלטה שתחליט ומקווה, שתתגבר על המחסום הפסיכולוגי. דווקא ההיכרות עם הקבוצה תנסוך בך עידוד רב בכל צעד שלא תעשה.

למעלה