וואו! JCM900

Aviraman

New member
וואו! JCM900

הייתי היום באולפני סראונד בשכונת צהלה בת"א עם הרכב, ניגנתי על הJCM 900 שם, פשוט תענוג!!! חתיכת מגבר!! חזק, עוצמתי, דרייב ממש כיפי ומארשלי :} ממש ממש התלהבתי ממנו. אם ה900 כל כך הרשים אותי, אני לא יכול לתאר לעצמי מה יהיה עם ה800. אגב, אולפן ממש מומלץ, יש בו ציוד ממש טוב (ההתלבטות הייתה קשה, או JCM 900 או ג'אז קורוס 120) נ.ב. צירפתי תמונה של המפלצת

Y036

New member
טוב כל אחד והדעה שלו

שמעתי ראש של JCM2000 עם בוקסה של 900, וציפיתי ליותר ממרשל. קיצר, תיקח את הג'אז קורוס פעם הבאה. קלין מצויין, ואצלי הראט משתלב בו אחלה.

Aviraman

New member
ניגנתי על המרשל עם ג'קהאמר

וזה נשמע בדיוק במקום. גם בלי הג'ק קיבלתי את הגיין המרשלי שציפיתי לו :]

Y036

New member
איזו בוקסה?

והJCM900 נחשבת לסדרה לא מוצלחת, לא יודע. אני לא ממש אהבתי

eran377

New member
שוב, הבוקסא היא לא הגורם המשפיע...

שאתה שומע מגבר, אתה תשמע את הראש יותר מאשר את הבוקסא... אם תשמע ראש אחד על כמה בוקסות שונות... ההבדל לא יהיה גדול. לעומת זאת כמה ראשים שונים על אותה בוקסא - שמיים וארץ.

eran377

New member
אם אתה לא רגיל למגבר מנורות

אני יכול להבין למה התלהבת
יש לדעתי מגברים יותר טובים מזה...

eran377

New member
כן, מה שהגר אמרה../images/Emo8.gif

המגבר שלי - JCM800 של מארשל. כמובן שיש עוד כמה מגברים שמאוד מאוד אהבתי: GENZ BENZ DIABLO VOX AC-30 Fender Twin Reverb (לדעתי המגבר עם הקלין הכי טוב שיש) חוץ מזה שמעתי המון עירבובים טובים של פריאמפ+פאוור בראקים שנשמעו לי נהדרים... מה שיש ליובל למשל.

Aviraman

New member
שמע, ניגנתי על מנורות

על האל דיאבלו שישים שיש אצל בודגוב פנדר דה וויל 60 באולפני העלייה מנורות 30 של לני ושל ווקס יכול להיות שהתלהבתי כי זה המגבל 100 וואט המנורות הראשון שאני מנגן עליו. בכל מקרה עם האקספלורר שלי הסאונד היה מבחינתי בשמיים :] אני מאמין שעשיתי בחירה נכונה שהחלטתי לנגן עליו במשך השעתיים ולא על הג'אז קורוס.

eran377

New member
על זה יש לי כמה דברים להגיד

קודם כל אני אישית חושב שהJCM900 והJCM2000 הם בושה וחרפה לעומת כמה מגברי מנורות אחרים של מארשל. הבוקסא של 900 כמו שאתה קורא לה, היא בעצם ה1960A שהיא הבוקסא "הסטנדרטית" של מארשל. בוקסא נהדרת עם 4 סליישנים של 75 וואט (4X12). אם התאכזבת מהשילוב של הראש עם הבוקסא - זה בגלל הראש ולא בגלל הבוקסא.

eran377

New member
אגב, אם תהיה שם שוב...

אני אשמח אם תוכל לצלם את המגבר מאחורה (אם הוא פתוח מאחורה). תודה מראש

eran377

New member
יותר לכיוון ה-2000$

או 10,000 ש"ח לפי המחירון של חלילית.

למעלה