וואו

LillipooT

New member
וואו ../images/Emo70.gif

יש לי בשבילכם מלאאאא ספוילרים... ממ זה יקח לי שנה לתרגם! טוב לא נורא...
ים אני בשוק ממה שהולך פה בעונה... הנה כמה "ראשי פרקים". - נטשה ודוסון.. ביחד! - אודרי ופייסי נפרדים - אודרי וסי ג´י שוכבים! - אודרי בדיכאון, שיכורה כל הזמן - פייסי ואמה - אדי וגואי - אודרי נשארת לבד.. - דוסון נעצר ועכשיו נתחיל.........

LillipooT

New member
מוכנים ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

פרק 606 - פרק מיוחד להלווין.
לג´ק אכן יש חבר חדש.. המורה שלו - דיוויד :) בפרק הזה, במסיבה, הוא יוצג כידיד של סי.ג´י.. ג´ן תפרש את זה לא נכון: JACK: Hmm, Jen did you tell C.J. it was a costume party? JEN: I think so. I hope so. Why? JACK: Take a look for yourself. C.J.: You maybe coulda mentioned the costume part. JEN: Oh god, I´m so sorry. DAVID: I feel like such a dork. JEN: And you are? C.J.: Sorry, this is David. So, we´re gonna find some refreshments. You guys want anything? JEN: Oh my god, I am like fly paper for the homosexual community. JACK: Yeah. JEN: He´s obviosly gay. I shoul´ve known. JACK: Who, C.J.? JEN: Figures. I invite a guy to a party and he brings his boyfriend. JACK: What makes you so sure they´re a couple? JEN: Well, he didn´t introduce him as his friend. He said, "This is David." JACK: That doesn´t mean they´re dating, Jen. JEN: Whatever. I dont care. Even if he´s straight, this C.J. fellow is way too standoffish for me. When I make my intentions known, I want them to be acknowledged and reciprocated. In that order. Otherwise, get out of my way. JACK: I hear ya. I think we should delve deeper into this. I´ll take C.J. You take the alleged homosexual. Meet back here later.
אדי וג´ואי "תקועים" כבייביסיטרים לבת של פרופסור הדסון (הפרופסור שצחק על האימייל של ג´ואי). דיאלוג בין ג´ואי לבת: HARLEY: Can I give you some advice? JOEY: Sure. HARLEY: Eddie totally likes you. I can tell. The way he looks at you. I hope a boy like him looks at me that way someday. Don´t mess it up.
דוסון ונטשה שוכבים בפרק הזה!! וחוזרים להיות ביחד..
לעומתם, אודרי ופייסי נפרדים.

LillipooT

New member
פרק 607 - ../images/Emo58.gif

Ego Tripping at the Gates of Hell העניינים מסתבכים...
דוסון בכלל לא מופיע בפרק הזה, אפילו לא מזכירים אותו.
ג´ואי, שעסוקה בחיים שלה בלבד מגלה רק עכשיו שאודרי ופייסי נפרדו: AUDREY: Hello, mid-life crisis, thanks for watching. Jeez, Joey would it kill you to keep up? JOEY: I´m sorry I´ve been really - - wait, seriously, when did this happen? AUDREY: The horror that was Halloween. Whatever. I don´t want to talk about it. JOEY: Audrey, how could you not talk to me about something like this? I mean, I´ve been gone a lot, but a bathroom sidebar might have been in order. AUDREY: Whatever, I assumed you´d hear from Pacey in some how-life-has-been-since-you conversation. JOEY: No, of course not. Audrey, we live together! Just because I´ve been running around doesn´t mean I don´t have time for you. AUDREY: Yeah, listen, it would have been great to hear your ex-girlfriend wisdom at the time, but now I´m kinda done reliving it.
ג´ואי ואדי "מסתובבים" ביחד בפרק. אדי משוכנע שג´ואי היא ילדה "סנובית" ועשירה עם חברים עשירים כמו אודרי. אודרי לא אוהבת את אדי והיא אומרת את זה בפרוש, ג´ואי סולחת לה כי היא הייתה שיכורה. אדי כועס.
אדי וג´ואי משלימים בפרק ומסכימים לצאת ביחד
אודרי ואמה מופיעות בבר. אודרי שיכורה לגמריי. האגו של המתנפח כי היא רואה שהקהל נורא מתלהב. היא מורידה את החולצה והורסת את הפאב לגמרי. אמה מתרגזת וצועקת על אודרי. ג´ואי מתרגזת אבל כנראה סולחת שוב לאודרי בגלל שהיא הייתה שיכורה..
ג´ואי ואודרי מדברות בשירותים.. אודרי כועסת שלג´ואי אין זמן בשבילה: AUDREY: I feel like I don´t want to have a soulful exchange about how I´m bad and you´re good, if that´s what you mean. JOEY: That´s not where I was going. AUDREY: Like hell it wasn´t. You´ve mastered the art of holier than thou, Joey. Don´t give me a bunch of crap about how youd don´t need to drink or do drugs to have fun because I´ve given it some thought and hey, you know what, I´ve never seen you have fun in my life. Except when you did that little singing thing, and even then you were just imitating me.
יותר מאוחר, אודרי יושבת בצד וסי ג´י ניגש אליה והם מדברים על ה"שתייה" שלה. היא אורמת שזה בגלל שהיא מרגישה בודדה וחסרת חברים. לא ראוים שמשהו קורה בינהם אבל ג´ואי מגלה שאודרי לא נמצאת במיטה שלה בבוקר. בפרק הבא אנחנו מגלים איפה היא הייתה.
סי ג´י מספר לג´ן שהוא היה אלכוהוליסט. הוא אומר שהוא לא יוצא עם בנות כי הוא לא רוצה לסבך את חייו ובגלל שהוא פגע במישהי שהייתה ממש חשובה לו. הוא מזכיר כמה אודרי הייתה מדוכאת ואיך שהיא מזכירה לו את עצמו. היא מנסה לנשק אותו והוא דוחה אותה! הוא ראוה את אודרי ברחוב ממול, לא שיכורה אבל מעשנת. הוא נפרד מג´ן והולך לאודרי. כנראה שהשניים שוכבים שוב. אנחנו לא רואים את זה אבל נגלה את זה בפרק הבא!
ג´ק מגלה שסי ג´י לא מתעניין בג´ן אבל לא עושה דבר כדי לעצור את ג´ן. דיאלוג בין ג´ק והחבר החדש :) JACK: I am so sorry. DAVID: Don´t worry about it. Are you on your way? JACK: Not exactly, no. DAVID: Should I call the police maybe? Is there something you can´t say in front of the kidnappers? JACK: I´m coming, I promise. I just got sucked into this nightmare academic schmooze-fest. I just have to say like two more profound things and I´m out of here. I swear. DAVID: Hey, don´t worry about it. C.J.´s here and your friends have mastered the art of polite conversation. I´ll see you when I see you. JACK: Okay. Bye. Jack hangs up, feeling like all kinds of shit. But not so shitty that he doesn´t go back to rejoin Freeman. David hangs up and walks back towards Jen and C.J., a little more hurt than he let on. עכשיו קורה משהו מוזר שלא ממש הבנתי.. פייסי מספר לכמה אנשים בעבודה שלו שהוא נפרד מאודרי ושהוא לא מעוניין באף אחת אחרת כרגע. "ריץ´" שזה אמור להיות שם של מישהו\מישהי עושה מאמץ גדול כדי לשדך את פייסי ל.. זונה - דניס. פייסי "נופל" בפח ומגלה מי היא באמת רק אחרי שהוא "עולה למעלה" איתה. הוא יוצר מהחדר וצועק על "ריץ´". דיאלוג: DENISE: This isn´t your first time, is it? PACEY: (horrified) Am I that bad? DENISE: No, it´s just most guys don´t bother with the obligatory foreplay. Which is greatly appreciated and all, but I´m kind of a sure thing. Pacey smiles, a little shy that she´s just putting it out there like that. PACEY: Right-O. I shall do my best not to tend to your needs but I can´t promise you anything.
פייסי לא שכב עם דניס, הוא עוצר את זה בזמן!

LillipooT

New member
פרק 608 - ../images/Emo58.gif

Spiderwebs
No Doubt יופיעו בפרק הזה, החבורה הולכת לקונצרט שלהם.
טוד נותן לדוסון 10 כרטיסים להופעה. דוסון מוצא את ג´ן ונותן לה את הכרטיסים כדי שתמסור לכולם, כי הוא לא יכול להגיע. ג´ן, אודרי, ג´ק, דיויד (החבר החדש), פייסי, אמה, סי ג´י, ג´ואי ואדי מקבלים כרטיסים. מאוחר יותר טוד נותן לנטשה ולדוסון "ערב חופשי" והם הולכים גם.
ג´ואי ואודרי לא דברו מאז המריבה שהייתה להם בפרק הקודם...
לג´ן ופייסי יש סצינה ביחד, לפני שג´ן מגלה על סי ג´י ואודרי. אחרי השיחה, פייסי נגש לאודרי (
) והם מדברים. מסתבר שזאת הייתה שיחה שיזמה ג´ן, מאחר והיא ראוה ששניהם "FALLING OUT".
אין סצינות של דסון ופייסי מפרק 604 עד הפרק הזה.
ג´ואי ואדי לא יכולים להכנס להופעה בגלל שג´ואי שמה את הכרטיסים במעיל אחר. היא מבקשת מאדי שיקח אותה חזרה לחדר כדי לקחת אותם.
גם נטשה ודוסון לא צליחים להכנס להופעה.
יש סצינה של דוסון וגואי בפרק.. אבל זאת סצינה של דוסון\נטשה וגו´אי\אדי - הזוגות נפגשים. אדי וג´ואי הולכים באמצע ("מנדים אותם")
נטשה ודוסון מתנשקים שעה.
דוסון ונטשה נעצרים בגלל משהו שארע בהופעה.
יש סצינה שהולכת בערך ככה: ג´ן: YOU KNOW, FOR TWO PEOPLE WHO ARE NOT DATING, WE SURE DO HANG OUT A LOT." אדי: YEAH, I WANT TO TALK TO YOU ABOUT THAT." הוא מספר לג´ן שהוא לא מעוניין בה, אבל יש מישהי אחרת שהוא חושב עליה, אבל למישהי הזאת יש חבר. אחר כך סי ג´י מתחיל לדבר הרבה על אודרי ושואל את ג´ן שאלות עליה וג´ן מבינה שסי ג´י בעצם רוצה את אודרי..
באחת הסצינות של סי ג´י וג´ן אנחנו מגלים שהוא שכב עם אודרי..
פייסי קונה לאודרי חולצה של "נואו דאוט". היא מודה לו אבל אומרת שהוא לא היה צריך. הוא אומר שהוא רצה. אודרי נראית מדוכאת או מעוצבנת ופייסי מתחיל לדגדג אותה. היא "צועקת" עליו ואומרת לו שהוא לא יכול לדגדג אותה כשהיא לובשת עקבים! (כמה שהיא נהייתה מפונקקקקת) הוא מפסיק והם אומרים אחד לשני כמה הם התגעגעו יאדה יאדה, הם מתחבקים. ג´ן מפריעה באמצע ושולחת את פייסי חזרה לקונצרט, היא ואודרי מדברות. ג´ן אומרת שהיא יודעת עליה ועל סי ג´י. אודרי מנסה "לרכך" את העניינים אבל ג´ן מאוד מאוכזבת ממנה, לאחר שיחה קצרה היא הולכת מאודרי, עצבנית...
יש מריבה (מכות) בין פייסי לסי ג´י. "אגרופים יעופו באוויר". It seems as though none of the Creekers can get along.

LillipooT

New member
609 - 610 ../images/Emo58.gif

609 - Everything Put Together Falls Apart
ג´ק מפיק את הפרק
ג´ואי ואדי אמורים לשכב בפרק הזה.
פייסי ואמה מתנשקים.
דוסון ונטשה עדיין ביחד.. 610 - Black Christmas
הקריסמס יתרחש בקייפסיד, שם אדם "מיוחד" מהעבר חוזר בהפתעה. לא אנדי..
פייסי מנסה להרשים את כולם עם הכסף שקבל מהעבודה וקונה לכולם מתנות יקרות..
דאג יהיה בפרק הזה!
עוד דמות מהעבר תחזור, היא לא מחבבת את אדי..
דוסון וג´אי כנראה עדיין לא מדברים..
וספוילר שלא קשור.. אדי עדיין נמצא גם בפרק 612!

ד י י ז י

New member
יאאאאאאאאא!!! ../images/Emo58.gif

וואו!!!!!!!! אודרי סוף סוף הולכתתתתתת (אז מה אם היא לא באמת הולכת..) ולג´ק סוף סוף יהיה חבר!! יאיי!!! וסי ג´יי הזה נשמע מעצבן... ווואטס אם עם ג´ואי ודוסון? תשלימוווווו! ובקושי יש דוסון בפרקים באלה!! אה , והפרק שקר מפיק!!! (אני יודעת שכבר דברנו על זה , אבל מה בדיוק מפיק עושה?)

וואו!!!!!../images/Emo105.gif

תודה לי!!! ממש ג´ייסון קטנה...חחח :*) איזה ספויילרים יפים! למה פייסי ואודרי נפרדו??? :*( הם חמודים!!! אבל איזה מתוקים שהם יחזרו! והוא קנה לה חולצה של נאו דאוט! מתוק!!!! ובאמת לא יראו את דוסון הרבה העונה לפי מה שכתוב.... אה...לא הפסד גדול.. *נסקלת ע"י נמש,קרין וכל מעריצות דוסון למיניהן!* חחח גם ג´וש יפיק פרק! וגם ג´ימס! איזה חבורה של מוכשרים!!! מה עם הבנות? למה הן לא מפיקות? ודייז,למה את שמחה שאודרי הולכת (למרות שלא באמת...)??? אודרי חמודה!! ואם פייסי אוהב אותה אז גם אני! :*) ושוב,תודה לי!! את גדולה!

ד י י ז י

New member
יאאאאאאאאאאק , אודרי..

היא סתם מפונקת , אנוכית , דמות שהביאו שתהיה הקלילה מהחבורה , מעצבנת , לא מצחיקה ובקיצור - בלעעעעעעעעע!!! שונאתתתתת אותה!!

Dawson girl

New member
עצבים!!!

כן כן אני עצבנית!!! לא לא על לי... לא עליכם חלילה וחס (חחחח) אלא על הסדרה! למה רק הבנים מפיקים? כל שבריר שוביניזם מעצבן אותי פחד.... כלומר- מה, נראה להם שקייטי פחות מוכשרת בהפקה או בבימוי?... טוב עזבו אני מוזרה.... טל אני אכן סוקלת אותך בעגבניות... ברגע זה ממש! לא, סתם.... איך אני יכולה? ודייזי: למה את כל כך שונאת את אודרי?... למרות שאני חייבת להודות שהיא משתנה, ולא לטובה... ולי: כמו תמיד.... סחה על ההשקעה ותודה על הספוילרים!! אין כמוך..... ולכל התלמידים: בהצלחה במבחנים! רק לי יש או גם לכם? ביייי נמש אה וטל הולכת לקבל קלטת לוהטת!!!

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo36.gif

אנשים שימו
הנה הלינק לפרומו שממנו לקוחות התמונות למעלה.. פרק 606.
שמתם לב שאודרי מכה את פייסי?! היא נותנת לו סטירה! חח היא פשוט לא שפויה יותר. היא משוגעת גמרייייי

איזה......./images/Emo105.gif../images/Emo58.gif

רעה!!! למה היא נותנת לו סטירה???? ועוד שהוא נראה כל כך טוב?! מה היא השתגעה???!!! אובייסלי...

LillipooT

New member
ותגובות\הערות למה שכתבתם.. ../images/Emo13.gif

אני ג´ייסון קטנה
חחחח
באמת אחלה ספוילרים
אודרי..ממ.. תראו, בעונה הקודמת, החמישית, אני אהבתי אותה. חשבתי שהיא אחת התוספות הכי טובות לסדרה.. אבל בעונה הזאת.. השישית, היא פשוט מ-פ-ו-נ-ק-ת! היא חושבת שמגיע לה הכל. היא תמיד נכנסת לחדר עם חמש שקיות עם בגדים (שופינג תמיד הייה החיים שלה.. אבל עכשיו.......), היא נותנת לפייסי להרגיש שהוא נחות כי היא אומרת לו שהוא לא צריך לעבוד כי היא יכולה "לפרנס" את שניהם ולתת לו כל מה שהוא רוצה.. הוא אומר שהוא רוצה ל"עשות" משהו עם עצמו.. "ליצור" מעצמו משהו והיא פשוט אומרת "וואטאבר", גם לגו´אי היא מתייחסת ממש רע.. כל הקטע עם האימייל.. ג´ואי הרגישה ממש רע.. אודרי בתגובה "וואט דו יו וונט מי טו סי? סאקס טו בי יו!" וזה ממש לא נחמד מצידה. ואז אחר כך היא עוד כועסת שלג´ואי אין זמן בשבילה ועושה סטרפטיז והורסת את הבר. זאת לא אודרי החביבה שהכרנו! ממש לא! פשיו.. הייתי צריכה להוציא את זה כנראה
וטל...... ממ אני לא ממש אמרתי שאודרי ופייסי חוזרים להיות ביחד.. לפי מה שאני יודעת הם לא. גם עובדה שפרק אחרי (א שניים או משהו) הוא מתנשק עם אמה... אני ושבת שפשוט שניהם קצת "התפרקו" ופייסי עשה את המעשה הנכון ונגש אליה.. ממ מה עוד?
קרין........... פטרו אותך? מצטערת!

נפתח מועדון שונאי אודרי...

דייזי רשומה כבר... מי מצטרפת... היא נהייתה וואקו רצינית... שמישהו יפיל עליה פסנתר כבר !!! ביי...

כבר לפתוח מועדון......./images/Emo105.gif

עוד לפני שראינו את הפרקים ואת אודרי "החדשה"???? :*) אני חושבת שאנחנו נחכה עד שנראה את הפרקים ונחליט.... נכון לעכשיו,אני אוהבת את אודרי! (חוץ מהסטירה שהיא נתנה לפייסוש-לא יפה!)

Digi Lista

New member
גם אני מצטערת בשביל קרין!

הייתי מרביצה לאלה שפיטרו אותך!בעצם הייתי פשוט גורמת להם לרצות להתאבד(אני מסוגלת להתיש אנשים...)!אבל אני אופטימית בשבילך ורואה שאת במצב רוח טוב שאי אפשר לנחש ממנו שפיטרו אותך,תמשיכי בגישה הזאת ואני מקווה בשבילך שממש בקרוב תמצאי עבודה חדשה!
אני יודעת שזה לא נושא השרשור, אבל אני מסכימה עם מה שכתבתם(כתבתן...)פשוט היה לי יותר חשוב להגיד את מה שאמרתי לקרין.

למעלה