וואו

Sefy

New member
The Director Edition was Excellent

They did alot of enhancing to the movie, and actually made it bearable to watch, although I still fast forward the Spock's travel in V'ger which annoys the living daylights out of me

wolf359

New member
אודיסיאה בחלל

במטרה באודיסיאה בחלל (ובספריו של ארתור סי קלארק) היא לא לקדם עליה אלא להציג טכנולוגיה ואורח חיים בעתיד. הסצינות הללו ארוכות פחד בשל סיבה זו וזה מה שהופך את הסרט לדגול (לאוהבי קלארק בלבד). אגב, זה הסרט היחידי שנצמד לכללי הטבע לפיהם לא שומעים את רעשי המנועים מן החלל אלא רק בתוך החללית, לא שומעים את הלמות הרגליים של האסטרונאוט כשהוא מהלך על גוף החללית. והכי חשוב, קרני הלייזר לא נראות בוואקום.

n i v1

New member
שירסן ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לא ואלים שאלה כזו- אם ספוק מת או התפוצץ, זה ממש לא אתי. את צריכה לדעת שגיבורים אף פעם לא מתים סתם, בטח אם הם הדמויות הכי מרכזיות , יד ימינו של אלהים בכבודו ובעצמו, בטח לא אחד כמו ספוק, שרק הוא יכול להגיד משפט כמו- I've been dead before, את חייבת להבין את המשמעויות של זה. אני מאחל לך עוד שנים ארוכות מאוד של צפייה בכל הסדרות. ואני לא יודע אם אמרתי לך את זה כבר, אבל ברוכה הבאה לעולמנו

Sefy

New member
I Agree! not a proper death for him

Funny thing is, i've read the book (he gets shoot in the back on the original script) and I cried, and when the movie came out, I knew they were gonna kill him, and my friend which came to the movie with me told me not to cry, but I did, and he hit me in the ribs
Either way, the death they gave Kirk was NOT an honourable death for a Hero of his proportions, after all Kirk has done for the Universe he should have atleast deserved a proper death, and not getting smashed by a bridge

Bajoran Preist

New member
אני לא מבין למה

אתה אומר שזה לא היה מוות "ראוי"... אם הוא היה מתפוצץ בתוך ספינה תוך הצלת המצב זה היה יותר טוב?

Sefy

New member
Yes

Cause he was doing something, and it was a mysterious death, proper for Kirk, not getting smashed by a bridge and being buried in the ground on some empty planet

Bajoran Preist

New member
אבל זאת כל האירוניה של החיים !

דווקא ככה, לכאורה בצורה סתמית, אבל בעצם לא.. וכמה אנשים זכו למות פעמיים, אה?

Sefy

New member
It's Pathetic and Misreable Ending

For Trek's Universe Greatest Hero, they should have atleast let him see the new Enterprise, I don't know, but smashing a bridge on James T Kirk is a humiliating way to kill him
Died twice ? Kirk died alot more then that, he cheated death so many times before, this was no way to kill him, which is why ever since he died, Trek's rating have dropped below average.​

Bajoran Preist

New member
אתה לא באמת מאמין

שהרייטינג היותר(נניח שהוא התחיל לרדת כבר אז) זה באמת בגלל שקירק מת, נכון?..

n i v1

New member
כאילו כזה

בשעה כמעט 10, הודעתי שיש עשר, אח"כ נכנסתי ושפכתי את הנשמה על הסרט הזה ואז פתאום אני רואה שרשור חדש לגמרי על זה שהסרט מדהים- אני קצת בשוק. לא שנעלבתי או משהו, אבל אתם יודעים איזה סרט זה לאחד שירשורים??? וחוצמזה, כנסו תקראו מה שכתבתי, הרי בשביל זה אני כותב, כאילו דא

n i v1

New member
אה ועוד משהו

אתם כל כך הולכים לאהוב את נמסיס..... סמכו עלי אני חושב שאם יש מרתון שצריך להתקיים בהחלט- זה מרתון הסרטים של הדור הבא. בלי צל של ספק, בלי צל של ספק

n i v1

New member
השעה מאוחרת, אני יודע, אבל

אני רוצה לתת לכם המלצה- אולי הפרק הכי נחמד בעונה השנייה- בלי ספק הפרק שבכי נהניתי ממנו- FIRST FLIGHT מלמדים שם המון הסטוריה. פרק נפלא

seti2

New member
זה עוד לא הסוף של קירק...

בספר The Return הבורג מקימים אותו לתחיה ובספר ההמשך(שאני לא זוכר איך קוראים לו) הוא נהיה קפטין בסטארפליט. מעניין אם יש קשר בין זה שבספר קירק קם לתחיה לבין זה שוויליאם שטנאר כתב את הספר...

ShiRSAN

New member
האמ..../images/Emo15.gif

אני עוד עומדת להתפוצץ מרוב שירים של פיפטי סנט שאני שומעת כל היום.. וזה באמת לא בסדר לשאול איך החבר מכוכב אחר מת.. ותודה למי שענה.. ואגב אני רק שיר, אבל אני מכורה ל"השבט" ולכן אני מתה על טאיסאן המדהימה, שביקרה בפרקים של אתמול להופעת אורח אחרי שהיא עברה לאוסטרליה והייתה מועמדת לשחקנית המשנה הטובה ביותר, אבל קיבלה רק מקום שני..:[ אה אגב, החבר שלנו שמת, הקדישו סרט שלם לחיפושים שלו, לא? כי משדרים את הסרט ביום שלישי בערוצי הסינמה..

Sefy

New member
לצערי הספרים לא שייכים להמשכיות ../images/Emo4.gif

אז אל תצפה לראות איזה הזכר שלהם בסרט, או שזה יעשה לסרט, אפילו אם המעריצים חושבים שהם ספרים נהדרים, ודרך מצויינת להחזיר קצת עלילה בהמשכיות למסע בין כוכבים עם שימוש בכל הסדרות! ובכל הסיפורים הלא סגורים

למעלה