רוני אורבך
New member
וואו ../images/Emo58.gif22
שלום לכולם, לא רציתי להכנס לכאן לפני שאני מסיים לראות את הסדרה על המחשב, פחדתי שמשטר הספוילרים כאן לא קשוח כמו בפורום עשרים וארבע ולא רציתי שיהרסו לי דברים. לפני שעה-שעתיים סיימתי לראות את הפרק האחרון בעונה, פרק 22. תשמעו, זאת סדרה מדהימה
יצא לי לראות כמה מהפרקים הראשונים בתחילת Hot Xtra אבל לא עקבתי, ופשוט נזכרתי בזה לפני חודש-חודשיים והתחלתי לראות את הסדרה בקצב שלי, על המחשב. אני לא מבין למה תמיד צוחקים על UPN, דווקא אחלה רשת
סיום יפה לסדרה וOMFG, זה אהרון וזה אשכרה מסתדר עם כל הרמזים מתחילת הסדרה, לא ציפיתי לזה. גם מצחיק לחשוב שכל המאמצים של משפחת קיין ושל קלרנס "Mr. Weed, or whatever your name is" נועדו כדי להגן על דנקן, כשבעצם לא הוא עשה את זה. וגם לחשוב שקית' בכל מקרה טעה כשהוא האשים את האב האבל והמסכן, ג'ייק קיין. רק דבר אחד לא לגמרי הבנתי - מה לעזאזל היתה הבעיה של אמא של ורוניקה, למה ורוניקה החליטה להעיף אותה מהבית עד שהיא חזרה, מה לעזאזל ליאן חשבה כשהיא לקחה את הפרס של קית' על מציאת דאנקן והאם ורוניקה רוצה לפצות על זה שדנקן הוא לא חצי אח שלה בזה שוואלאס יהפוך לחצי אח שלה? ומחשבה אחרונה לסיכום, אם למישהו יש מספיק כח לקרוא עד כאן - מי אתם חושבים שעמד בדלת בשניה האחרונה בסדרה? יש המון אפשרויות מעניינות, ואולי בתחילת העונה השניה הם יגלו מי זה היה בדרך כלשהי: -קית' ואלישיה: הכי חמוד וקיטשי, קצת לא סביר כי ורוניקה עדיין חבולה וכנראה מדובר באותו יום או קצת אחר כך, הסיכוי שקית' כבר חוזר הביתה קטן -קית' לבד: גם נחמד, אותה בעיה מקודם -דאנקן: לא קשור בגרוש אבל מי יודע, אולי עכשיו כשהם גילו שהם לא אחים והתעלומה נפתרה וכו' הם יחזרו להיות ביחד -לוגן: פסיכי קצת, וויבל והחבר'ה ממש עשו עבודה טובה בלהציל אותו? -וויבל: פסיכי הרבה. -ביוור: סימן שאני צריך ללכת לישון. לילה טוב לכולם, אני אדבר כאן יותר כשתתחיל עונה 2 אבל אני מניח שגם עכשיו יש על מה לדבר.. רוני 
שלום לכולם, לא רציתי להכנס לכאן לפני שאני מסיים לראות את הסדרה על המחשב, פחדתי שמשטר הספוילרים כאן לא קשוח כמו בפורום עשרים וארבע ולא רציתי שיהרסו לי דברים. לפני שעה-שעתיים סיימתי לראות את הפרק האחרון בעונה, פרק 22. תשמעו, זאת סדרה מדהימה