וואו
22

וואו ../images/Emo58.gif22

שלום לכולם, לא רציתי להכנס לכאן לפני שאני מסיים לראות את הסדרה על המחשב, פחדתי שמשטר הספוילרים כאן לא קשוח כמו בפורום עשרים וארבע ולא רציתי שיהרסו לי דברים. לפני שעה-שעתיים סיימתי לראות את הפרק האחרון בעונה, פרק 22. תשמעו, זאת סדרה מדהימה :) יצא לי לראות כמה מהפרקים הראשונים בתחילת Hot Xtra אבל לא עקבתי, ופשוט נזכרתי בזה לפני חודש-חודשיים והתחלתי לראות את הסדרה בקצב שלי, על המחשב. אני לא מבין למה תמיד צוחקים על UPN, דווקא אחלה רשת :) סיום יפה לסדרה וOMFG, זה אהרון וזה אשכרה מסתדר עם כל הרמזים מתחילת הסדרה, לא ציפיתי לזה. גם מצחיק לחשוב שכל המאמצים של משפחת קיין ושל קלרנס "Mr. Weed, or whatever your name is" נועדו כדי להגן על דנקן, כשבעצם לא הוא עשה את זה. וגם לחשוב שקית' בכל מקרה טעה כשהוא האשים את האב האבל והמסכן, ג'ייק קיין. רק דבר אחד לא לגמרי הבנתי - מה לעזאזל היתה הבעיה של אמא של ורוניקה, למה ורוניקה החליטה להעיף אותה מהבית עד שהיא חזרה, מה לעזאזל ליאן חשבה כשהיא לקחה את הפרס של קית' על מציאת דאנקן והאם ורוניקה רוצה לפצות על זה שדנקן הוא לא חצי אח שלה בזה שוואלאס יהפוך לחצי אח שלה? ומחשבה אחרונה לסיכום, אם למישהו יש מספיק כח לקרוא עד כאן - מי אתם חושבים שעמד בדלת בשניה האחרונה בסדרה? יש המון אפשרויות מעניינות, ואולי בתחילת העונה השניה הם יגלו מי זה היה בדרך כלשהי: -קית' ואלישיה: הכי חמוד וקיטשי, קצת לא סביר כי ורוניקה עדיין חבולה וכנראה מדובר באותו יום או קצת אחר כך, הסיכוי שקית' כבר חוזר הביתה קטן -קית' לבד: גם נחמד, אותה בעיה מקודם -דאנקן: לא קשור בגרוש אבל מי יודע, אולי עכשיו כשהם גילו שהם לא אחים והתעלומה נפתרה וכו' הם יחזרו להיות ביחד -לוגן: פסיכי קצת, וויבל והחבר'ה ממש עשו עבודה טובה בלהציל אותו? -וויבל: פסיכי הרבה. -ביוור: סימן שאני צריך ללכת לישון. לילה טוב לכולם, אני אדבר כאן יותר כשתתחיל עונה 2 אבל אני מניח שגם עכשיו יש על מה לדבר.. רוני :)
 

monika bing

New member
כמה תשובות (לא הכי טובות..)

או.קיי הבעיה של אמא של ורוניקה הייתה שהיא אלוכוהליסטית..(ככה רושמים את זה??).. לגביי למה ורוניקה גירשה את אמא שלה ...אז היא גירשה אותה כי היא גילתה שהיא ממשיכה לשתות אלכוהול ושיחררה את עצמה מהגמילה לפני הזמן... לגביי זה שליאן לקחה את הכסף לא הבנתי את הקטע זהז מה היא ממש כלבה שהיא לוקחת את הכסף של הבת שלה (בפעם השנייהה))!! ובנוגע לקטע של החצי אח אז היא לא מפצה פשוט היא יודעת שקית ואמא של וואלאס אוהבים אחד את השני ושקית נפרד ממנה רק בגלל שאמא שלה חזרה הביתה ועכשיו שהיא גירשה את אמא שלה אז היא קראה לאמא של וואלאס.. והדבר הכי חשוב: מי מאחורי הדלת!! תראה יש לי תאוריה אולי היא נחשבת לספויילר כי זה לפי רמזים אמיתיים מהפרק האחרון אז אני ירשום אותו למטה..שאם התחרטת ואתה לא רוצה לדעתת( לפי הכללים חחח ) אז תרדווו מקווה שעזרתי!! הוכחות לכך שזה באמת היה לוגן בדלת : 1. כשורוניקה קמה לפתוח את הדלת השעה היתה 3:07 שאם תהפכו את זה ..זה אומר Lo:E שזה הרשי תיבות של לוגן אקולס..! 2. הדפיקות בדלת - בהתחלה היה 5 שמסמן על כך שזה l-o-g-a-n ואז היה 7 דפיקות שזה E-c-h-o-l-l-s
 
תודה

או, הבנתי שהיא אלכוהוליסטית אבל עכשיו זה התחבר לי, עם זה שורוניקה באה להוציא שתיה מהמקרר וזה היה משקה חריף אני יודע שהיא לא מפצה לגבי החצי אח, סתם צחקתי
קראתי את הרמזים לגבי לוגן ואני נאלץ לא להסכים בכלל. זה אמנם יכול להיות נחמד אם זה הוא, אבל לחשוב שהשעה ומספר הנקישות באמת רומזים (במתכוון) לזהות מי שהגיע זה מגוחך בערך כמו להאמין להורוסקופים, שזה כבר דיון אחר. אם כבר, אפשר לפסול לפי אלימיניציה את זה שזה קית' כי הוא לא אמור להשתחרר כל כך מהר מבית החולים, אלישיה לבד לא תגיע, ואז אחרי עוד כמה פסילות נשארנו עם דנקן ולוגן, כשלדעתי ההגיוני יותר יהיה דווקא לוגן.
 

monika bing

New member
תראה זה אולי באמת

די מפגר שזה כאילו רומז אבל אתה חייב להודות שזה באמת נכון...! כאילו זה לא דברים שהמצאתי את הנקישות אפשר לבדוק...ואת השעה ..טוב רואים שזה נכון..אז אולי זה באמת הוא...לפחות אני מקווה!! (-:
 

irene17

New member
הרמזים

לפי דעתי הקטע עם הנקישות קצת מוגזם, אבל העניין עם השעה לא כ"כ כי זו לא שעה ממש רגילה, זה 3:07, אז השאלה היא האם זה בכוונה או במקרה. אני אישית מקווה שזה בכוונה כי זה רומז על לוגן, ואני פשוט לא מוכנה שזה יהיה דאנקן בדלת גם כי זה מעצבן שאחרי כל מה שהיא עשתה ללוגן היא תחכה דווקא לדאנקן, ולי אישית ממש לא בא לראות את דאנקן בסצינות עם ורוניקה. אז אני מתפללת לכמה שפחות סצינות של שניהם ביחד בעונה הבאה.
 

Miss Kitty

New member
בקשר לקית' וג'ייק..

קית' בעצם לא טעה. הוא טען שהוא בטוח שג'ייק מעורב בצורה כלשהי במוות של הבת שלו, והוא צדק, כי ג'ייק הרי חשב שדאנקן עשה את זה וטייח את העובדות..
 
נכון.

עוד תאוריה מופרעת שחשבתי עליה בשבת - לפי מה בעצם קבעו שאהרון אקולס רצח את לילי? אין להם שום הוכחות, אולי מלבד זה שהוא ניסה להרוג את ורוניקה ואת קית' כשהם מצאו את הקלטות שלו עם לילי. אבל בפועל, יודעים רק שהיה לו רומן עם לילי ושבאותו יום שהיא מצאה את הקלטות שהוא הקליט היא נרצחה. יותר מזה זה הכל ניחושים שמסתדרים טוב.
 

Dejiko nyo2

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifבקשר לדלת...../images/Emo58.gif

אנחנו יודעים בוודאות שזה או לוגן או דאנקן כי רוב תומאס [יוצר הסדרה..] אמר שמי שבדלת זה מישהו בהקשר רומנטי. ועוד למה זה לא יכול להיות קית', למה שהוא ידפוק בדלת? זה הבית שלו ... שפשוט יכנס @.@
 

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifזו הייתה אני... @.@

כתב לי בטעות ביוזר של חברה שלי...
 

smadarbi

New member
מי היה בדלת

אני בטוחה שזה לוגן או דנקן אני נורא רוצה שזה יהיה לוגן למרות שיותר הגיוני שזה יהיה דנקן בצורה שהסדרה הזו עובדת זה הולך ככה: יותר הגיוני שזה דנקן, ולכן זה יהיה לוגן
 
למעלה