וואו

באנות!

יש לי מסנג'ר
הגיע הזמן
[email protected] בא לכן להוסיף אותי? אני מאוד אשמח
היה דווקא נחמד אתמול בערב. בד"כ אני כל כך שונאת ארוחות בחגים, כ זה תמיד עם אנשים שאני לא מרגישה נוח איתם. השנה זה היה עם סבא וסבתא שלי ועם הדודים-בני דודים שלא ראיתי לפחות 10 שנים. היה בסדר, סבא וסבתא שלי היו כרגיל אחלה
עם הדודים שלי הסתדרתי, אבל בני הדודים שלי, דאמט! אני כזה בנאדם מפחיד? אמנם אני הכי גדולה, בכיתה י"א, אבל אחד מהם בט' והשני בז', שזה לא הפרש כזה גדול (זה שבט' קטן ממני בשנה וחצי בסה"כ). לא משנה כמה אני אנסה לדבר איתם, אני לא אצליח.. הכריחו אותי ללבוש ג'ינס חדש
אני לא אוהבת ללבוש בגדים חדשים, אבל אני קונה יותר מידי, ככה שאני סותרת את עצמי
ואיזה ויכוחים היו על החולצה שלי! אמא שלי רצתה שאני אלבש איזה גופיה שלובשים למועדונים, דווקא יפה, אבל הי, זה כולה המשפחה! ו..קיבלתי את הדיוידי של סיינפלד, העונות הראשונה והשנייה
מכורה שכמוני
עדיין לא ברור לי אם אבא שלי קנה את זה לי או לעצמו
לשנינו
אוה, והיה משהו מצחיק!
היה הודו, התרנגולת הע-נ-ק-י-ת הזו
בד"כ אוכלים ביום הראשון את החזה, כי אח"כ הוא לא טעים, אבל אמא וסבא שלךי החליטו שהם ברברים
הם אכלו את הפולקעס של ההודו, כל אחד בגודל של נבוט לא קטן. היה כל כך מצחיק לראות אותם מחסלים את זה כמו שאוכלים פולקעס של עוף, בידיים
זה היה ענק! רציתי לספר
איך היה החג שלכן?

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאני מדברת איתך במסנג'ר.../images/Emo2.gif

שנה שעברה קיבלתי את העונה ה-10 של חברים.
חברים יותר טוב מסיינפלד.

ינקיפנק

New member
הצלחתי!!!!!!!!!יש!!!!!!!!!!

תיקנתי את המחשבבבבבבב!! הידדד...שבוע ללא דולי...הזוועה... הצלחתייייייי!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif^.^

היינו אצל סבאסבתא אתמול.היה כיף. D: והלכתי עם הג'ינס החדש שלי ואמא שלי לא הפסיקה לשאול "אז איך הג'ינס החדש של דנה?" וקיבלתי מסבאסבתא קופסאת תכשיטים יפה
ובתוכה שרשרת עם פרחים
. ומדודה ודו ובני דודים שלי
קיבלתי לקים: לק שקוף פשוט.הלקים המסובכים יותר הם בצבע ירוק,כחול ולבן,הנה ההסבר על הסיבוך שלהם
: זה גם מברשת,אבל היא דקה דקה. וגם[!]כמו מין עט כזה ואפשר לצייר עם זה[אבל זה עט לק
] בקיצור, אני יכולה לצייר כל דבר על הציפורניים שלי בלי בעיה וזה מגניב.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאממ..

הוא מהוניגמן דבר ראשון, מתחרב,ארוך[מכסה כמעט את כל הנעל] נמוך, כהה,עם שני כיסים רגילים שיוצאים מהמקום ושני כיסים גדולים באמצע[אחד בכל צד],עם פסים של שפשוף ועוד קטע של שפשוף.בערך. אה רגע
לא לזה התכוונת
אז אמ..הג'ינס החדש ממש נוח,תודה ששאלת. D:

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifחברה שלי,

התחילה להתכתב עם פרופסור לפיזיקיה אסטורנומית.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאני אשאל. D:

בעצם,אני לא מכירה אותה,אז אולי עדיף שלא.
ואם כבר מדברים על נוק אאוט, גם השלישי טעים. אבא שלי לקח ביס והחזיר לפריזר[הוא אוכל את הארטיק במשך כמה ימים וככה חוסך בקלוריות],אז טעמתי אותו. למרות שהאחרים יותר טעימים.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifעזרו לי!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אין שעוו"ה, וזה דחוף
אני צריכה פלטה שחורה טובה עם 6-7 גוונים או יותר. הצילוני בבקשה

למעלה