וואו נזכרתי במשהו מדהים!!!!!!!!!

../images/Emo45.gifעזבותכם מפוקימונים

צוות רוקט

cold metal ass

New member
אחי , זה הגורל !!!

עכשיו אחרי שגילית , אתה האחד ! בחרת בגלולה האדומה כי היית צריך לבחור בה , לא כי רצית . זה נועד לקרות , עוד מגיל קטן אנחנו ידענו כי אתה הוא האחד . WELCOME TO THE מטריקס ( אין לי מושג איך רומים את זה באנגלית , את אני אחסוך מכם את השגיאות ) .

הוד11

New member
שמרי על דיסקרטיות טריניטי

מורפיאוס עדיין לא משוכנע שהוא האחד. עליו לעבור עשרות מבחנים ובינתיים על תחשפי את סודות המטריקס בפומבי!!!

nothingman1

New member
אחי מורפיאוס קטן עליי...

הוא צריך לעבור את המבחנים שלי אם כבר לעולם האמיתי הוא קורא ציון בזמן שאני לדג המסכן שלי קורא PJ

cold metal ass

New member
בעולם המטריקס שלנו

זה מספיק . תחשוב על זה , ההתעללות הקטנה שלך בדג שלך שנתת לו שם חסר משמשעות (אז) , וחסר ביטויי חיבה רק מראה לנו עד כמה זה נועד לקרות . אנחנו צופים בך מאז היותך קטן , וכבר מאז אני ידעתי . איש כלום שכמותך . אתה הישועה שלנו .!

nothingman1

New member
אני התעללתי בדג?!

סליחה, עם כל הכבוד, זה שהוא ניסה להתאבד פעמיים שהוא קפץ מהאקווריום שלו לכיור זה לא אומר שלא היה לו טוב אצלי או שעשיתי לו משהו! בטח ובטח שלא הייתי מכניס את הידיים שלי לאקווריום ומועך אותו...
את האורקל, נכון? הדריכי אותי בבקשה מה עליי לעשות כדי להושיע את העולם? ומי זה ההומו עם החליפה ומשקפי שמש שכל הזמן רודף אחריי?

cold metal ass

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אויי גרמת לי לצחוק .. שמע שאתה נותן לדג שלך שם כמו PJ שעכשיו יש לזה אולי משמעות כי אתה אוהב את הלהקה והכול אבל בכיתה ב' (זה היה בכיתה ב' כן ? ) אני לא מאמינה שהייתה לזה חשיבות אז , זה מעליב , איך אתה חושב שהדג שלך הרגיש שנתת לו שם כ"כ סתמי ? וד"א גם לי זה קרה שהדג שלי ניסה לקפוץ מהאקווריום , רק שהוא הצליח ומשום מה קפץ ישר לתוך האסלה , כפרה עליו , אני לימדתי אותו את כול מה שהוא יודע . וסליחה על הבורות אבל מי זה אורקל ?

nothingman1

New member
אורקל מהמטריקס! הדריכה את ניאו

זה לא שם סתמי בכלל קראתי לו על שם דבר שמאוד חשוב לי... בתור הנבחר העתיד היה מצוי אצלי בתת מודע איכשהו!

למעלה