וואו נזכרתי במשהו מדהים!!!!!!!!!

nothingman1

New member
וואו נזכרתי במשהו מדהים!!!!!!!!!

בכיתה ב' כשהייתי במועדונית והיה לנו חוג טבע וקיבלתי שם דג קטן והיה לי אותו במשך שנתיים-שלוש עכשיו נזכרתי שקראתי לו PJ (פי ג'יי)!!!!! כאילו סתם לקחתי שתי אותיות ותראו מה יצא אני ג'אם-הד אמיתי...

הוד11

New member
אחי אתה שרוט באופן חיובי מאוד

זה מה שנקרא האירוניה של החיים, ואכן אתה ג'אם הד אמיתי לאללה.

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifחחחחחחחח,וואיי קברת אותי!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פי ג'י?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא הפוקימון הזה?! XDDDDDDDDDDDD דיי אני מתה!!!!

nothingman1

New member
אם כבר הזכרת פוקימון...

את צריכה לראות את אוסף קלפי הפוקימון שלי... חבל שהייתי כל כך טיפש ולא אירגנתי את החפיסה שלי כמו שצריך ועפתי בשלב השלישי בתחרות הארצית לפני 4 שנים

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואוו. אתה יותר פאדחן ממני XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הרגת אותי
---------- בצפרררררר!! האהא@#%$@$&#%* שמיש'ו ירה בי. אנלא רוצה ללכת.
..

cold metal ass

New member
חחחחחחח

אוי איך שנאתי את הסדרה הזאת , היא השתלטה על כל מי שאני הכרתי ביסודי , כולם הפכו להיות כמו זומבים בכול מה שקשור הו , כול השאר היו סתם מכוערים כולל פיצ'קו שעלה לי על העצבים שלי אחרי זמן קצר .

cold metal ass

New member
../images/Emo46.gifאההההה ..

מה זה ההודעה הזאת ? נמחקו לי פה דברים . דאמ ! קיצר רציתי להגיד שאהבתי את זה שנראה כמו ביצה כזאת , הוא היה עגול כזה וחמוד , נראה לי קראו לו טוגפי או משהו כזה . ובאמת כל השאר היו מעצבנים .

J92

New member
../images/Emo54.gifיש לי בובה

מדברת שלו. כן. חוזרת למתים איפה פינת השבוע האמ?

cold metal ass

New member
בובה מדברת ../images/Emo13.gif

זה צריך להיות חמוד . רגע , הוא דיבר שם בכלל ?

nothingman1

New member
פיקאצ'ו הוא הפוקימון השנוא עליי

עוד מגיל 12 אני הולך תמיד נגד הזרם...
הוא דפוק וכולם אומרים שהוא חמוד,אני שונא אותו...

הוד11

New member
אני לא סבלתי אף פוקימון

האמתי שראיתי את הסדרה אבל הפוקימונים עצמם עצבנו אותי. ואכן את פיקצ'ו הכי שנאתי אבל בגלל דבר מטומטם. חשבתי שהוא יותר מידי מפונק כי הוא לא רוצה להיכנס לפוכדור
(איזה אייקון מגניב אהה)

nothingman1

New member
אף פוקימון?!

קשה להאמין... אני שונא רק את האלה שאמורים להיות "חמודים" אבל הם סתם חלשלושים קח פוקימונים כמו מיוטו, אלאקאזם, טירניטר, גרידוס... תותחים אלה!

למעלה