וואו מאמאסאן!!!!!
פעם ראשונה שלי בפורום, ומזל שגלשתי כמה עמודים אחורה כי רק ככה גיליתי שגם את אוספת צפרדעים! אני לא זוכרת מתי התחלתי לאסוף, זה כבר כל כך חלק מכל מקום שאני מגיעה אליו, לדאוג שיהיו לי שם צפרדעים!!! טוב, עכשיו גם הכינוי שלי פה בתפוז מובן יותר...
אני לא יודעת כמה צפרדעים יש לי, אבל האוסף שלי כולל בובות מחומרים שונים, נרות, ארנקים, שעון מעורר, פיג'מה, מדחום, כלי לגרעינים של זיתים שהיה של סבתא שלי ז"ל, שבשבת, מיניאטורה שהביאו לי במיוחד מאנגליה פחות מסנטימטר והיא אפילו קופצת!, בובת יד של קרמיט, ויטראז' שאמא שלי עשתה לי, מחזיק מפתחות שקיבלתי מחיילות שלי מתנת שחרור לפני כמה שנים, מחזיק מפתחות עם מנורה שקיבלתי מהבוס שלי מתנה לפני כמה חודשים, בולים, עגילים, טבעות, תליון שאמא שלי קנתה לי בכפר בצפון ארגנטינה כשביקרו אותי בפסח (אני פה בשליחות), אחת עם משאבה שקופצת כשלוחצים עליה שקניתי במרכז בואנוס איירס, מלא ספרי ילדים על צפרדעים (ספרי ילדים זה האוסף השני שלי...), קופסה חמודה מפלסטיק עם צפרדעים על קפיצ בפנים שמתי שפותחים אותה הן מקרקרות, שקיבלתי משותף לדירה כשפינינו את הדירה, כמה צפרדעים קטנות ממקסיקו שקיבלתי מאלה שהביאו לי את המיניאטורה מאנגליה ועוד אחת גדולה מאבן ירוקה שאבא שלי הביא לי משם, מדבקת הולוגרמה לסלולרי, ואולי יש עוד אבל אני בארגנטינה כבר כמה חודשים, רחוק מהאוסף שלי, אז אני לא זוכרת הכל. היו גם צפרדעים אמיתיות באקווריום, שאת חלקן היו לי כמה שנים אבל כל הסיפורים נגמרו בטרגדיה נוראית, אני אשאיר את זה לפעם אחרת... אל תצחקו עלי שאני כותבת בלי צ סופית, אין לי עברית ובמקלדת הוירטואלית פשוט אין... אני קופצ משמע אני מאושר.
פעם ראשונה שלי בפורום, ומזל שגלשתי כמה עמודים אחורה כי רק ככה גיליתי שגם את אוספת צפרדעים! אני לא זוכרת מתי התחלתי לאסוף, זה כבר כל כך חלק מכל מקום שאני מגיעה אליו, לדאוג שיהיו לי שם צפרדעים!!! טוב, עכשיו גם הכינוי שלי פה בתפוז מובן יותר...