וואו מאמאסאן!!!!!

• פותח הנושא zfard
  • פורסם בתאריך

zfard

New member
וואו מאמאסאן!!!!!

פעם ראשונה שלי בפורום, ומזל שגלשתי כמה עמודים אחורה כי רק ככה גיליתי שגם את אוספת צפרדעים! אני לא זוכרת מתי התחלתי לאסוף, זה כבר כל כך חלק מכל מקום שאני מגיעה אליו, לדאוג שיהיו לי שם צפרדעים!!! טוב, עכשיו גם הכינוי שלי פה בתפוז מובן יותר...
אני לא יודעת כמה צפרדעים יש לי, אבל האוסף שלי כולל בובות מחומרים שונים, נרות, ארנקים, שעון מעורר, פיג'מה, מדחום, כלי לגרעינים של זיתים שהיה של סבתא שלי ז"ל, שבשבת, מיניאטורה שהביאו לי במיוחד מאנגליה פחות מסנטימטר והיא אפילו קופצת!, בובת יד של קרמיט, ויטראז' שאמא שלי עשתה לי, מחזיק מפתחות שקיבלתי מחיילות שלי מתנת שחרור לפני כמה שנים, מחזיק מפתחות עם מנורה שקיבלתי מהבוס שלי מתנה לפני כמה חודשים, בולים, עגילים, טבעות, תליון שאמא שלי קנתה לי בכפר בצפון ארגנטינה כשביקרו אותי בפסח (אני פה בשליחות), אחת עם משאבה שקופצת כשלוחצים עליה שקניתי במרכז בואנוס איירס, מלא ספרי ילדים על צפרדעים (ספרי ילדים זה האוסף השני שלי...), קופסה חמודה מפלסטיק עם צפרדעים על קפיצ בפנים שמתי שפותחים אותה הן מקרקרות, שקיבלתי משותף לדירה כשפינינו את הדירה, כמה צפרדעים קטנות ממקסיקו שקיבלתי מאלה שהביאו לי את המיניאטורה מאנגליה ועוד אחת גדולה מאבן ירוקה שאבא שלי הביא לי משם, מדבקת הולוגרמה לסלולרי, ואולי יש עוד אבל אני בארגנטינה כבר כמה חודשים, רחוק מהאוסף שלי, אז אני לא זוכרת הכל. היו גם צפרדעים אמיתיות באקווריום, שאת חלקן היו לי כמה שנים אבל כל הסיפורים נגמרו בטרגדיה נוראית, אני אשאיר את זה לפעם אחרת... אל תצחקו עלי שאני כותבת בלי צ סופית, אין לי עברית ובמקלדת הוירטואלית פשוט אין... אני קופצ משמע אני מאושר.

צפרד שלום!

כל הכבוד לך על ההשקעה במקלדת הוירטואלית. אני יודע כמה שזה מעצבן לכתוב איתה. את לא השניה, אלא השלישית שאוספת צפרדעים. אנחנו סופרים גם את אמא של בני, למרות שהיא לא משתתפת בפורום בני מדווח עליה מידי פעם. מה הסיכוי לראות קצת תמונות של האוסף? את מחזיקה הכל פה, או חלק אצלך בחו"ל? לדעתי את המשתתפת הכי רחוקה שלנו - אחרי יורם שמתכתב איתנו מלונדון. ברוכה הבאה, או כמו שאומר תמיר - מקווה שתתערי בפורום! (זהו, תמיר - גנבת לי, אז אני גונב לך).

ברוכה הבאה../images/Emo105.gif ממני../images/Emo54.gif

כמו שאת מבינה אני אספנית של חתולים, כמוך, בובות ומיניאטורות מחומרים שונים, וכל דבר חתולי.

תמיר1991

New member
פעם ראשונה ששכחתי...

מקווה שתתערי בפורום! ובהחלט נשמח לראות תמונות! תמיר.

zfard

New member
אני חושבת שלפה הבאתי איתי רק

אני חושבת שלפה הבאתי איתי רק את טבעת, את השעון המעורר, ואת שמעון ופריצי הקטן, ופה קניתי עוד כמה דברים וגם קצת קיבלתי. יכול להיות שיש לי תמונות, תכף אני אבדוק... שמעון הולך איתי עוד מתקופת השירות הצבאי, ופריצי הקטן הצטרף בהמשך, גם במהלך השירות. אני אספר לכם מי הם, למרות שזה הכי מצחיק כשזה ב"לייב". שמעון זה ארנק צפרדע. בתוך שמעון גרים הרבההההה חברים (פותחת את הריצ רצ) זה צפרדע (מוציאה צפרדע מעצ בלי פרצוף, יש שטוענים שזה חיה אחרת לא מזוהה אבל אני טוענת שזה צפרדע.קיבלתי אותו מתנה מאיזה חנות בירושלים פשוט כי הם לא ידעו איזה חיה הוא וזה תסבך אותם אז הם פשוט נתנו לי אותו ורווח להם) וקוראים לו... (שקט דרמטי) צפרדע. וזה פריצי הקטן. (מוציאה את פריצי) פריצי מאד אוהב שנותנים לו נשיקות בראש. (פריצי הוא ציפור מעצ שמתי שלוחצים לו על הראש הוא מצייצ). פריצי הוא נשיא אוסף הצפרדעים, למרות שהוא בכלל ציפור. ללמדנו לקבל את הזר והשונה שבתוכנו.

® רן

New member
ץ סופית נמצאת בצד ימין למטה של

המקלדת העברית, גם במקלדת האמיתית וגם בוירטואלית של תפוז.

zfard

New member
אני משתמשת במיקלדת וירטואלית אחרת,

אני משתמשת במיקלדת וירטואלית אחרת, אמנם יש לה כל מיני הגבלות אבל לפחות אפשר להקליד עם המקלדת עצמה, ולא עם העכבר אות אות.

בוסטר1

New member
ירוק עולה

ברוכה הבאה לפורופ אחלה פורום האוסף שלך גם ירוק ברובו כמו של ממאסן

cohen chaim1

New member
אם בצפרדעים עסקינן

נזכרתי שמצאתי לפני שנים תליון(קמע?) עשוי מכסף בצורת צפרדע, כשטיילתי בח'רבה באזור שלי. אינני יודע לתארך אותה,אבל ברור שהיא עתיקה.אביא אותה(מקווה לזכור)למפגש הבא שאוכל להגיע אליו.

בוסטר1

New member
צפרדעים או קרפדות

מעניין אותי לדעת למה צפרדעים (לא שיגרתי) יש סיפור מאחורי האוסף כדיברי אביו של נועם כולל אותך ממה סן

zfard

New member
הו לא!!! אך ורק צפרדעים!!!

קרפדות זה איכסה. סיבה לאוסף? אני קופצ משמע אני מאושר. אם יש צפרדע בסביבה זה עושה לי חמבלב. אגב, בהמשך לשרשור מלפני כמה עמודים, משהו אמיתי שנתקלתי בו לפני כמה שנים ברשת- אישה אחת לא זוכרת איפה נדמה לי אוסטרליה, שהיה לה אוסף צפרדעים גדול, נפטרה, והמשפחה שלה לא ידעה מה לעשות עם האוסף הגדול. אז שמו הודעה ברשת, לכתוב להם מייל עם הסבר למה לך מגיע לקבל את האוסף הגדול, וכותב המייל הכי משכנע קיבל את האוסף!

מאמאסאן

New member
בוסטר1 - נעלבתי

כתבתי כאן את כל הסאגה הצפרדעית שלי, כייצד זה התחיל, כייצד זה כמעט נגמר, ועוד חוויות. אתה מתרשל בהכנת שיעורי הבית, לא משנן את החומר, צטערת, אתה תישאר כיתה. בשעור הבא, יהיה מבחן.

בוסטר1

New member
ריגשית

את לא חייבת להעלב יותר פשוט להפנות אותי לסיפור חייך יש פה כול כך הרבה שרשורים שהלכתי לאיבוד ואני רק שבוע איתכם אז להשתמעעע

מאמאסאן

New member
בוסטר1- הסיפור מתחיל

אי שם, בשביעי ליוני, בתאריך הזה כתבתי, את סיפור האוסף שלי, ומאז, כמעט יום יום, תמצא מילה או שתיים, תחת השם, מאמאסאן. אשמח אם תקרא, ו....., לא מוותרת, יהיה מבחן. יום נעים, מאמאסאן

rachelea

New member
דוקא מוצא חן בעיני לסיים מילה ב"צ"

ומרוב רצון לתאר את המצוי באוסף שלך, אני מדמיינת שכמותו כפולה ממה שזכרת. ואגב, אמא של בני התחילה לאסוף גם
ים? ואני חשבתי שהיא אוספת צבים.

בּני

New member
סדר...

אמא שלי אוספת צפרדעים, אם אני לא טועה כבר בערך 6-7 שנים ויש לה כ-600 צפרדעים שונות...! באמת אני צריך לצלם פעם את המדפים המדהימים שהיא עשתה לתצוגה. הצבים, הם אוסף של אחותי... (גנים כבר אמרנו?) קצת פחות ערני מהצפרדעים אבל עדיין מגוון ויפה. (לשתיהן אין בעיה עם מתנות
). ומה אני אוסף אתם בטח זוכרים
ומי שלא מוזמן להתרענן בטבלת שלנו. לא לשכוח שכל מי שרוצה לצרף את עצמו לטבלה צריך לשלוח לי במסר את הפרטים שלו, לפי הפרטים המופיעים בטבלה. ובמקביל לשלוח לי שני תקליטים ישראלים כדמי טרחה

zfard

New member
עוד אנו מדברים...

אני גולשת מאינטרנט קפה, וכל הזמן עוברים פה ילדים שמוכרים דברים בגרושים, שזה בעיקר קיבוצ נדבות. ומה מכרו לי ברגע זה ממש בפעם הראשונה? צפרדעי שוקולד!!!

מאמאסאן

New member
צפרד יקרה - שלום לך

שמחה שחברת אלינו, לך ולאוסף, יש עכשו בית נוסף, והמון דודים ודודות, כולם נגועים ב" אספת," ויראלית. טוב, (עם שמץ קנאה), האוסף שלך כנראה הרבה יותר מפותח , אין ספק. אני הגעתי לכאן, בכוונה ברורה לספר על ההחלטה, שהאוסף נכנס להקפאה, חוברתי מיד על ידי צוות ההחייאה, לאינפוזיית דירבון, ומרץ. ומה שהתחיל בקול ענות חלושה, הפך לתרועה גדולה. אני כאן, נשארת, ומתוודה, אני פשוט נהנת, אוהבת להיות כאן. אני בטוחה, שגם את תהני. שנשתמע, מאמאמסאן

למעלה