וואו.... טארות...

בבקשה מה מתוקה ?

לא הבנתי את שאלתך.... אם את מתכוונת לפריסות ממוחשבות אזי ישנה הודעה של רשף אשר פרסמה אתרים שבהם פריסות ממוחשבות.

jusmin88

New member
אני לא מאמינה בפריסות מחושבות..

לדעתי זאת סתם שטות שמישהו המציא ... וזה בכלל לא אומר את האמת.. כבר ניסיתי את זה : שאלתי אותו : " האם אני מפגרת" והוא ענה לי כל מיני שטויות ... אז בגלל זה אני פונה אלייכם כדי שמישהו מכם יפרוס לי ... אני ממש מבקשת מכם ... זה חשוב לי יותר מהכל..

מחייכת.....

תרשי לי להשיב לך בבוטות מסוימת ? כששואלים ש אלה מפגרת מקבלים תשובה מפגרת.... :) את לא יכולה מתוקה לשאול את הקלפים שאלה "האם אני מפגרת". אין שאלה כזו ואין תשובה על כך... תסכימי איתי ? את גם לא יכולה לבחון את הקלפים האם התשובה שלהם שטותית או לאו. את צריכה להאמין. כשתאמיני ותשאלי מהנשמה והלב - ולא כדי להוכיח את הקלפים - תוכלי לקבל תשובה טובה. והאמת? גם אני לא מאמינה במיוחד בפריסות ממוחשבות אבל פעם משעמום ניסיתי את זה והופתעתי לטובה... כן בחיי. בכל אופן סקורפיה הרי השיבה לך כאן בעקבות פריסה שערכה לך... הלא כך?

פריסות ממוחשבות...

לדעתי פריסות ממוחשבות בלתי הגיוניות מהסיבה הפשוטה שהאנרגיות אינן מתמקדות בקלפים, אין פירוש נסיבתי, ובכלל, ממתי המחשב באמת יכול להבין את תחושות האדם?

hadaralon

New member
פריסות ממוחשבות

גם לדעתי פריסות ממוחשבות זה קשקוש ניסיתי פעם לבצע פריסה כללית ויצאה תחזית כל כך שחורה שפחדתי אפילו לקרוא את הסוף, מיותר לציין שהיא הייתה רחוקה מהמציאות (שהיה משהו בסגנון אובדן קשה וצער אינסופי צפויים בעתידך...) דרך אגב, יש לי קצת יותר מידע שטחי בתכנות ולמעשה הליך ההגרלה לא ממש אקראי, דוגמים את שעון מערכת המחשב שהתוכנית רצה עליה כדי לדמות אקראיות, אבל כל כמה זמן יוצאים רצפים דומים של מספרים. שבנוסף גם יכולים להיות קרובים מאוד אחד לשני (תלוי במרווח הדגימה) ואז חלק מהקלפים שיוצאים בפריסה עוקבים זה לזה (כמו שהמתכנת הגדיר את הסדר שלהם בווקטור). יש כמה אלגוריתמים שמנסים לעקוף את זה אבל הם לא ממש מוצלחים. זהו. אלון

uri_raz

New member
פריסות ממוחשבות

א. אפשר להשתמש ב seed יותר מתוחכם מדגימת השעון, לדוגמא להוסיף את כתובת ה IP של המחשב. ב. תמיד אפשר לייצר מספרים אקראיים אמיתיים בעזרת רכיבים כמו Zenner Diode, המתבססים על אפקטים ממכניקת הקוונטים. ג. שתיים מהקוראות המפורסמות בארץ קראו לי בקלפים (בשילוב כלים נוספים, כמו נומרולוגיה ותקשור) ופספסו בגדול - הצעת העבודה האטרקטיווית (משכורת של $20,000 לחודש) לא צלחה ואני רווק במקום להיות נשוי + ילד + וילה. [כדי לא להלבין פניהן ברבים אני לא אזכיר שמות, במיוחד לאור העובדה שהן משתתפות בפורומי מיסטיקה בפורטלים שונים.]

hadaralon

New member
ודרך אגב

לדעתי אף אחת מהטכניקות שציינת לא נמצאת בשימוש בשרתים שעליהם מורצות מרבית תוכניות הפריסה הממוחשבות. אז קבל חח על הידע הנרחב, אבל אנשים שפורסים לעצמם דרך הרשת צריכים לקחת בחשבון שמדובר בלא יותר מגימיק שבעלי אתרים מספקים לגולשים כדי למשוך אותם לאתר.

uri_raz

New member
בהמשך לדיון על פריסות ממוחשבות

השרת שעליו האתר שלי רץ לא היה מצוייד בחומרה המתאימה, אז הסתפקתי בטכניקות מהסוג של seed מקומבן משעון + כתובת IP + עוד כמה דברים. מה שכן, כשראיתי שהפריסות גדלו מרכיב שולי באתר (תחליף למי שאין לו קלפים זמינים באותו רגע) לחלק הארי בתנועה באתר שלי החלטתי שהגיע הזמן לסגור אותו. בנוגע להלבנת פני מיסטיקנים ברבים - העליתי את הנקודה כדי לאמר שגם קוראות מוכשרות בקלפים מפספסות לפעמים. לאחת יש רקורד מכובד מבכדי שאחשוב שהיא מפספסת בתדירות גבוהה, ועם השנייה עבדתי בירידים ואני יודע שהיא לא מפספסת כל שני וחמישי.

hadaralon

New member
סתם שאלה

אם אתה יודע לקרוא לעצמך בקלפים ברמה גבוהה ואני מתאר לעצמי שהתשובה חיובית, מדוע נזקקת למישהו אחר שיקרא לך ?

uri_raz

New member
לתשובה שלושה חלקים

הראשון הוא שלא תמיד ידעתי לקרוא לעצמי ברמה גבוהה, השני הוא שלא תמיד קל להיות אובייקטיבי כשאתה קורא לעצמך, והשלישי הוא שהייתי סקרן לראות את המפורסמות והגדולות בפעולה.

קראתי את חילופי הדברים ביניכם

ואני מוצאת עצמי מתחברת מאוד חזק לתגובה הזו של אורי. גם אני לא מצליחה לקרוא לעצמי ברמה גבוהה... כנראה הקושי להיות אוביקטיבית די לעצמי (זה חל גם כשאני קוראת או יותר נכון מנסה לקרוא לבעלי). ותמיד מסקרן לראות חברים למקצוע בפעולה ובעיקר אם הם מפורסמים וגדולים :)

למעלה