וואו.... טארות...

jusmin88

New member
וואו.... טארות...

הי לכולם... אני אומנם לא יודעת לקרא בטארות ..אבל אני נורא מאמינה בכח שלהם.... רק יש לי שאלה .. אני חדשה כאן ורציתי לדעת עם באינטרנט מישהו יכול לקרא לי בקלפים...

jusmin88

New member
קראתי קצת.. והבנתי ...

הילה המנהלת עונה על השאלות אז הינה שלי : האם כדאי לי לצפות לאהבה מצד אהבת ליבי ? ( אהבת ליבי היא דוד יעקובו- ת. לידה : 22.11.88) ת. לידה : 2.6.88 שמי קטיה גליידה

jusmin88

New member
ותודה ....

אוליי גם האם הוא מרגיש כלפיי משהו וכדאי לי להתעמץ יותר כדי למשוך תצומת לב ... המצב שלנו כזה ף פעם אני והוא היינו קרובים יותר אבל מאז יום הולדתו מאוד התרחקנו ... אנחנו בקושי מדברים ..שלחתי לו מכתב באילום שם ועדיין אין תשובה .. אנחנו באותו בית ספר וחברה שלו שכנראה הוא מאוד אהב זרקה אותו בכיפורים ....

שלום לך.

הפורום הזה הינו פורום ללימוד ההויה של הטארות ולאו דווקא לביצוע פריסות אישיות למשתתפים. אם אכן מתבצעות פריסות הן עבור בני 18 ומעלה. אני מזמינה אותך לעיין בהודעת המנהלת. בברכת חג שמח, הילה :)

hadaralon

New member
שאלה לגבי הודעת המנהלת

היי הילה, לא שזה משנה לי אישית, אבל למה את מוכנה לפתוח בקלפים רק לבני 18 ומעלה האם לבני 18 ומטה הפריסות לא נחשבות או לא אמינות מספיק ? אלון

שאלה קשה וטובה גם יחד :)

כשלקחתי על עצמי את ניהול הפורום היה לי כמעין "חזון". כיצד אני רוצה שהפורום ייראה. ברור היה לי שאין לי רצון שהפורום יהא בעיקר שאלות ותשובות (חברה יקרה כינתה זאת "הכה את המומחה"). הכוונה שלי - כפי שניסחתי בהודעה - היא לפורום אשר יהווה כר דיונים פורה לכל שוחרי קלפי הטארות באשר הם. הכוונה היא לדיונים, לימוד, ביצוע פריסות ולימוד מהן וכדומה. מן הסתם ישנם גולשים אשר יבקשו לעצמם עזרה בשאלה כזו או אחרת אשר מטרידה אותם (שאלות מהותיות כפי שכיניתי זאת). הגבלתי את הגיל במטרה שלא תהא כאן הצפה חוזרת ונשנית - מנסיון העבר שלי - של שאלות "מתי יהיה לי חבר" "האם אצליח במבחן" וכדומה. מבחינתי האישית שאלות אלו אינן מהותיות. הן אינן שאלות הרות גורל אשר מחייבות ידע בבחינת מה יהיה. הקלפים מבחינתי האישית הם יועצים. מנווטים. הם אינם מנבאים ולא זאת מטרתם. שוב... מנסיון העבר שלי - אם נערה בת 15 תפנה אלי בשאלה מהותית וקשה אשר תיגע בי אני אעשה את הכל כדי לעזור לה. אבל זו אני ואני בלבד. כמובן ששאר החברים בפורום אשר יודעים את רזי קלפי הטארות מבקשים להשיב על שאלות הם יותר ממוזמנים לעשות זאת. מקווה שהסברתי עצמי נכון בברכת חג פורים שמח הילה.

jusmin88

New member
אני מאוד מעריכה את זה אבל..

הגיל לדעתי לא מצביע על כך שחשיבות השאלות לא גורלית.. למשל אם היית במצב שלי היית חושבת שהשאלה שלי היא יותר חשובה מהאחרות .. אבל לכל אדם יש רצונות שונים ובעיות אישיות במידת חומרה שונות .. והשאלה שלי היא לגבי ניווט .. לא ביקשתי גילוי עתידות .. תראי בשאלה שלי ניסיתי לתמצת את מה שקרה אבל כנראה אני צריכה להרכיב מאוד כי זה ממש על קצה המזלג .. אני מאוד מאמינה לכוחם של הטארות .. אומנם בחנויות לא מרשים לי לקנות אותם אני אוהבת לקרא עליהם והייתי מאוד רוצה שתפתחי בקלפים בשבילי .. כי המצב שלי מביא עוד מעט להתמותתות נפשית.. ואני צריכה לדעת תשובה מדוייקת ...ובגלל אמונתי בקלפים ובקריאות שונות ( כמו בקפה ובאבנים) אני פונה לפורום שלכם בבקשה גדולה ... או אוליי קטנה שתחרגי ממנהגייך לגביי כי אני ממש נואשת .. תודה רבה רבה על ההתיחסות ... והייתי מאוד רוצה גם במהלך הזמן ללמוד טארות בכל דרך אפשרית ... קטי.

הצעה

ממליצה לך לפרוסס לעצמך באחד מהאתרים המצורפים בהודעתי על פריסות ממוחשבות בהמשך דף זה (או שזה עבר לדף השני), ונעזור לך לנתח את הפריסה.

jusmin88

New member
הייתי רוצה מאוד ...

אבל רק עם תתנ\י לי את האתרים כי אני לא רואה אותם ....

jusmin88

New member
בבקשה הילה !!!!

אני נואשת ... וגם לא ממש הבנתי איפה אני צריכה לשלוח ??

scorpia

New member
הי יסמין...

כל מה שעליך לעשות עם חברך הוא.... להיות חברה שלו ולצידו בעת צרה!!! אם האקסית שלו זרקה אותו בכיפורים... אמנם עבר המון זמן, ולא מצא אף אחת אחרת, אז סביר להניח שהוא אינו מעוניין כרגע במישהי. אני מציעה לך לנסות ולהיות ידידה שלו, אוזן קשבת... ואולי בהמשך יתפתחו העניינים.

jusmin88

New member
תודה !!! ועוד משהו ..

תראי אם יכולתי הייתי נשארת ידידה שלו אבל אנחנו לא ממש מדברים ... והוא לא ממש כבר רוצה להיות איתי כמו פעם :( לכן אין לי שום דרך להיות איתו .. אנחנו כאילו בעולמות שונים.. אים אני לא אתחיל לדבר הוא אפילו לא יגיד לי היי... ועוד משהו .. מה שכרגע אמרת היה מה שהטארות אמרו לך או מה שאת חושבת ?

scorpia

New member
אה, זה....

נעזרתי בשיטת האיי צ'ינג (תורת חיזוי סינית עתיקה) ובטארוט כדי לענות לך!!! ודיעה אישית שלי, אם הוא לא יוזם דבר איתך... אז מה את בכלל מתאמצת? תאגרי אנרגיות למישהו שכן יתייחס אליך.

scorpia

New member
אבל...

אם את כל כך רוצה אותו, הגשתי לך המלצה... take it or leave it

jusmin88

New member
וואו... תודה ..

ת'אמת זאת הייתה גם התחושה שלי :) תודה רבה רבה לכל מי שעזר לי :)) אני מודה לכולכם מקרב לב ...ומקווה שתשארו להיות כל כך נחמדים כמו עכשיו :) ועוד שאלה ... מה הם הקלפים הסיניים שהזכרת קודם.. יש לי רונות בבית ואני לא ממש יודעת איך להשתמש בהם נכון ... תוכלו להסביר לי ? תודה מראש :)

hadaralon

New member
אי צ'ינג

אי צ'ינג זה לא קלפים סיניים. זו טכניקת ניבוי סינית המבוססת על סדרה של 64 הקסגרמות שכל אחת מהן מורכבת מששה קווים, שכל אחד מהם יכול להיות קטוע או שלם. לכל קו מטילים בנפרד 3 מטבעות ומה שיוצא ברוב המטבעות קובע את הקו. כך 6 פעמים. לכל הקסגרמה יש משמעות אחרת ואת ההקסגרמה שהתקבלה מנתחים לצורך קבלת התשובה לשאלה.

scorpia

New member
תיכנסי לאתר...

www.mis-t.co.il יש שם הסברים על אבני הרונים

למעלה