זה טיפה מעצבן
כי מדובר "בסוג" של פרסומת סמויה(ויש לי יכולת לאמוד זאת סגנונית).יחד עם זאת נראה לי מוזר שיטרחו לפרסם כך טכניקה,הרי הם לא לוקחים על זה כסף וכדומה..

בכל אופן ,אני נכנסתי ללינק המדובר וממנו הגעתי ללינקים אחרים ושמהם הגעתי למסקנה שגם על הטכניקה הזאת(שבפני עצמה יכולה להיות טובה|)מעמיסים יותר מדי תיאוריות,שאת חלקן מעמיסים על חשבון השמצת מורים רוחניים אחרים ושיטות אחרות. הטיעונים דומים מאלה שהורגלנו להם בעבר משיטה אחרת,דהיינו,האחרים לוקחים כסף,משעבדים את האדם,מביאים אותו לכל מיני חוויות מפחידות מהתת מודע וכדומה ואילו אנו מאפשרים לאדם לעלות על מסלול מהיר ביותר על עבר ההארה מבלי כל הדברים הללו. לא נשמע לי טוב,דהיינו עוד ארגון שיש לו טכניקה ורעיונות והוא סבור שהאמת היא בידו וזה מה שהוא מעביר לתלמידיו(או למצער מה שחלק מתלמידיו מבינים מהעניין

מצד שני,זאת היא רק עניות תפיסתי ואני ידוע כעני העומד בשער ומוכיח, אז נכון שזה הופך אותי לקבצן,יחד עם זאת גם אלוהים הוא קבצן,עובדה היא,שהוא מקבץ גלויות ולכן כל התורה יש לה סימפטיה גדולה לקבצנים ולעניים..

אם כבר עני אז סיפור לשבת. יום אחד הארי הקדוש התפלל יחד עם תלמידיו מחוץ לעיר ולפתע אחזה בו חלחלה. "אוי ואבוי" הוא אומר,"אוטוטו הולך לעלות על העיר צפת ארבה שיכלה את כל המזון מהעיר ולא יהיה עוד מה לאכול ונרעב כולנו ללחם". "מה קרה?" שאלו התלמידים,"למה מתחוללת צרה שכזאת על ראשנו".? "כי בשמים יצאה הקול כי על היות תלמיד חכם אחד רעב ללחם בעיר ואין איש השם לב לשברו נידונו לדבר הזה,אלא אם כן נלך אל אותו תלמיד ונבקש ממנו שיפסיק לבכות כל היום ולהאשים את האחרים" "ההא" אמרו התלמידים ואז שלח הארי הקדוש את אחד מתלמידיו הבכירים(נדמה לי שזה היה רבי חיים ויטאל)אל תוך העיר אל בית התלמיד ההוא שידע מה שמו וכשהגיע שאל אותו: "תגיד,מה בדיוק הבעיה שלך,למה אתה בוכה עד שכבר שבשמיים עצמם כבר חייבים להתערב למענך"? "תראה מה קרה לי,נשברה לי קערת החרס שבה הייתי אוגר מים ומאיפה אקנה עכשיו אחד חדשה ואין ידי משגת לכך?" "לשתות מים חיים זה חשוב" אמר רבי חיים ויטאל,"אני אתן לך כסף לקנות קערת חרס חדשה,רק תעשה לי טובה,אל תבכה יותר מדי,כי חבל על כל טיפה"

רבי חיים ויטאל נתן לו את הכסף והארבה שכבר החל מגיע אל העיר עף לפתע לכיוון הים וטבע.ועל זה גם נאמר(או שלא): "מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה,אלא אם כן תצא בריזה קרה מהראש ותעשה זאת ללהבה"

טוב,אני לא יודע למה הסיפור הזה טוב,אבל שיהיה...