וואו! בריזה קרה!

EarthWind

New member
וואו! בריזה קרה!

זה ממש מדהים! יש אתר כזה באינטרנט שנותן לך להרגיש בריזה קרה יוצאת מהראש, ממש בצורה מוחשית.. הם קוראים לזה סהג'ה יוגה.. תנסו ותגידו לי אם גם אתם מרגישים את זה.. ממש יוצא דופן.. www.sahajayoga.com/experienceitnow

david32SY

New member
אהה

טוב אני זמן מה בפורום פסיבית...לא יודע כמעט ולא ניסיתי שום דבר...זה אחד הדברים היחידים שניסיתי...אבל אני מחפש את הדבר האמיתי את האמת לא יודע הרגשתי טיפה יותר טוב ובקושי קרירות אבל בהחלת שינוי אני עובר טיפה על האתר ... נשמע די טוב (די כמו שאני חשבתי שהאמת תהיה) למשל תראו את זה : http://www.sahajayoga.com/seekersguide/default.asp את זה ממש אהבתי...שווה לקרוא את הכל : http://www.sahajayoga.com/propheciesfulfillments/default.asp זה משפט יפה: "YOU ARE NOT THIS BODY YOU ARE NOT THIS MIND YOU ARE THE SPIRIT... THIS IS THE GREATEST TRUTH." תמיד הרגשתי שהגוף זה לא הכול...תחשבו על זה לבד: אתה נולד...חי את החיים שלך ומת ...במוות כול מה ש"הרווחת" בחיים שלך יורד לתימהון...זה כמו משחק כזה שאתה תמיד מפסיד בו.איך אתה מנצח? רק אם אתה מרוויח משהו מהחיים שלך (לא משהו חומרי...כי אותו אתה מפסיד...משהו שיקדם אותך איכשהו בחיים הבאים, הרבה האמינו שעולים לאיזה עולם חדש חלקם ניסו לקחת איתם דברים מסויימים אבל הכול נשאר פה...)אבל איך אתה יכול להרוויח מהחיים שלך אם אתה חושב שאתה זה הגוף??הרי הגוף נרקב ונעלם , המוח בכול החיים עובד רק על איזה 5% אז חייב להיות משהו אחר...לא רק זה אלא שגם המוח לא יכול לעבוד כאשר הוא מנותק מהלב והלב כן יכול לעבוד בלי המוח (לזמן מוגבל כמובן) מה שאני מנסה להגיד זה שלפי הרבה אמונות הרוח נמצא בלב...ככה גם עם סהג'ה יוגה אם תוכל להרוויח מככה שאתה עושה משהו עם הרוח שלך...מתפתח בעזרת אז אתה מרוויח משהו לחיים הבאים... אני אישית הולך לנסות ולהמשיך עם זה...נראה אם זה יניב תוצאות...מקווה שכן

אהההההה ../images/Emo13.gif

משפט מעניין ציטטת מתוך השלושה (גוף, מיינד, רוח) מיהו זה שמנסה למצוא רווח בכל דבר?

תהיה מוכן לספר

מה זה SY בשם הכינוי שלך?

david32SY

New member
בטח

סיפור ארוך האמת...כמו ה32 (לא אני לא בן 32): הכול התחיל כשפתחתי לראשונה חשבון אימייל בנענע...כך הגיעה ה32 (יש את המכונה הזאת שמוסיפה לךמספרים ואותיות לשם אם הוא תפוס (בוא נגיד "דוד" תפוס אז הא נותנת לך אפשרויות כמו "דוד123" "דודגכ" וכו' וכו'...רז אימצתי לי את זה כשם...באתי לפתוח מסנגר אבל מה איכשהו השם הזה בדיוק תפוס אז עוד פעם היו לי את האפשרויות אבל בחרתי לשנות את השם SY אצלי היה ל"סופר יהודה" ... מורה לגדנ"ע שהיה הולך כמו צב ומבטיח לנו שנעבור 10 קילומטר ביום... (הרעיון לסופר יהודה בא באחד משיעוריו המשעממים ביותר (בהם הוא כמעט ולא דיבר....דרך אגב השם בא גם במכוניות שאני מצייר כחברה .... דווקא הסמל יצא יפה אני חושב) האמת אני חושב שזה בעיקר מוחינו (המיינד) מכיוון שמוח שולט בגוף ובמוח יש את הרצונות שלנו (רוצה להתעשר, רוצה לקנות בית חדש, רוצה ללכת לשם, רוצה לעשות את זה וכו') אז כנראה שזה המוח כי הגוף בעצם צריך רק אוכל,מים וטיפול שוטף (לנקות אותו...)

בדיוק

אז מי מנסה להרוויח מיוגה או מדיטציה או כל דבר אחר שנחשב "רוחני"? אותו אחד שמנסה תמיד להרוויח... זה גם אותו אחד שפוחד מהמוות ורוצה להבטיח לעצמו בתחבולות שכליות שיש איזה המשך ויש איזה נקודות ויזה או קופונים שאפשר לגזור אחרי המוות
תגיד, אתמול זאת היתה הפעם הראשונה שנכנסת לאתר ההוא של היוגה? איך הולך בינתיים?

david32SY

New member
בינתיים בסדר...אפילו טוב

זה לא למה שהתכוונתי...כשאמרתי להרוויח מרוחניות התכוונתי ללעלות ברמה כולשהי...הבן אדם שמנסה להרוויח (לא רוחנית) לא מאמין בשום דבר ולא מנסה "להרוויח" משהו רוחני, לבודהה למשל לא היה כמעט שום רכוש אבל הוא התקדם רוחנית (להתקדם זאת מילה יותר מתאימה מלהרוויח) מה שאני אומר זה שהאדם החומרי לא מעוניין ברוחניות בדרך כלל (זה לא דבר חדש) כי כול מה שמעניין אותו זה להרוויח כסף, להתקדם במעמדו בחברה החומרנית שלנו. לא יודע מה שאני מרגיש שאדם הרוצה להתקדם רוחנית פחות רוצה להתקדם חומרנית ולפעמים הוא נכשל להתקדם רוחנית בגלל שהוא חומרני , תסכים איתי על זה...אני לא אומר שכול הרוחניים עניים או משהו אלא שהם פחות מעוניינים בדברים חומרניים. למשל הגברת הזאתי שהקימה את סהג'ה יוגה אומרת : Either you lead a life which is luxurious on the material level or you lead a luxurious life of God's blessings - one of the two you have to choose, the time has come לגבי עצמי...בינתיים אני מרגיש טוב...אני הולך להקשיב למה שהגברת אומרת http://www.sahajayoga.org/video_excerpts.asp ונראה אחרי זה מה קורה

eyola

New member
כן! לא משנה מה..

אני אקח מה שיש היו ימים שחיפשתי אחרי כאלו בטירוף למה אתה לא מודיע שהם אצלך!?!?!?!?!

drall

New member
תרגלתי כמה פעמים

והתרגול היה מוצלח מאוד. זאת דרך יחודית , אני חושב , לשלב תפילה עם האינפוזים של הגוף האנרגטי. לגבי התקדמות , זה דבר שקשה להעריך , אבל ההתנסות הייתה מצויינת. אני עושה את התרגיל הזה כשאני ממש יושב בתוך הים.

למעלה