וואו! איזה פרק!

סילביא

New member
כי

זה כאילו שעבר עבר זמן, עברו איזה כמה ימים מאז מות ג´ורג´...אז הם כבר ניחמו אותו בטח

Sheepe D

New member
אני בכיתי...../images/Emo7.gif

טוב לא ממש בכיתי אלא הזלתי כמה דמעות גדולות ורטובות בקטע שאמט בא לקחת את הדברים שלו ואת הכלבה הזאתי נתנה לו את הסוודר, ועוד איך שהיא התנהגה אליו... גררר... פשוט בא לי לשזף את גרונה! תודו שבראין השתנה מאוד... זה ממש יפה לראות אותו ככה! האו פשוט נשמה! אה ויש לי שאלה פיצפונת,(לא ראיתי את העונה הראשונה ובכלל ראיתי לפחות עד עכשיו איזה 14 פרקים ולא יותר...) מי הייתה לידס? מה היא האקסית של מאלני? ומה זה הייה שלינדזי הסתכלה ככה עליה בסוף?...

רינת4

New member
תראי, המבט שלה היה ../images/Emo58.gif

מין סימן לבאות.. אני חושבת שזה קורה בפרק הבא, אבל לינדסי ומלאני מנסות שלישיה עם לידה... זה אמנם לא ייראה להן בסוף אבל המבט היה כדי להראות שכנראה גם לינדסי נמשכת ללידה,וכנראה בגלל זה היא כל כך מקנאה בלידה ומלאני...

Sheepe D

New member
אוייש

לא נעים... פשוט לא נעים.. טוב לפחות הן ינסו ובסופו של דבר לא יחשבו שזוה רעיון טוב... וכמובן שלינדסי נמשכת אליה, מי לא...חח...

lolly1

New member
הייתי צריכה לרשום כבר אתמול

אבל אחי עמד לי מעל הראש וחיכה..... אז אני חושבת שהיה פרק ממממשש יפה!!! במיוחד בגלל שהוא לפני ...אתן יודעות... ואני לא יודעת איך אני אראה את הפרקים משבת והלאה.... יעל..תעזרי לי.. אם מישהי מהבנות שיש לי את הטלפון שלהן יקבלו שיחה אנונימית עם קול של מישהי בוכה..תדעו-זו אני..
ועכשיו לפרק: דבי-את באמת סופר אמא!! מייקי-היה חמוד דווקא חמוד....באופי!! שהוא אמר לגסטין שבריאן אוהב אותו..ממש אהבתי.. בריאן-סוף סוף אתה מקנא ומודה בזה!! ההתנצלות הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה!! גסטין-איזה ממי.....(אני אומרת את זה עכשיו כי מפרק הבא..ממש לא תשמעו את זה ממני..).. לינדזי- שובבה קטנה... לידה-ממש חמודה!! נורא אוהבת אותה....ו- sugarlips??...

למעלה