וואו! איזה פרק!

BlueyedQT

New member
היה פרק יפה.. ../images/Emo13.gif

אהבתי את הקלוז אפ שעשו על בריאן בקטע האחרון שג´סטין ומייקל נכנסו..
איזה חמוד הוא היה שהוא ביקש סליחה..

סילביא

New member
אוף!

תסלחו לי אבל זה כבר ממש משעמם... כל ה"שונאת את ג´סטין" או "שונאת את מייקי"..ממש לא כייף...

מור 007

New member
לא...התכוונתי איך את אוהבת את בריאן

רשמת שאת אוהב את בריאן ככה...איך?

וואו! איזה פרק!

קודם כל אמט היה ממש חמוד!!!!!!!! והנאום ממש מרגש(כן,כן) מייקל בהתחלה התנהג ממש בגועל אבל אחר כך הוא חזר לעצמו,וטוב שכך!!!!! מ.. זהו... אני חושבת. פרק ממש יפה!

סילביא

New member
אוייייייייייי

מושלם ממש מושלם.. טוב כמעט....כי ג´סטין ובראיין היו כל הפרק עם יותר מדי בגדים עליהם.... אני מוכנה לראות את הפק הזה לעד כל פעם .. רק שלא יגיע הפרק הבא. ג´סטין היה כרגיל....מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גם בראיין היה מקסים, כל פעם שהוא מודה באהבה שלו אל ג´סטין הוא מדהים. אמט היה פשושון קטן אפילו טדי היה חמוד. ובצורה יוצאת דופן...מייקי היה נחמד מאוד. אבל ג´סטין .. אוי .. ג´סטין...... אתן חושבות שמוכרים איפשהו גברים סטרייטים שנראים כמוהו!?!?

Lolly pop3

New member
היה פרק מהמםםםםםםם!

איזה מתוק ג´סטין! אני חולה עליו! וגם בריאן! הוא התנהג כזה יפה אליהם בסוף....אוייייי איזה מדהים הוא! ואמט...אמט..איזה בוןבון! איזה מרגש היה הנאום! בקיצור פרק מדהים! (למרות שאם היה בו בריאן וג´סטין הוא היה הכי טופפפ!)

enya

New member
היה פרק ממש יפה ...

אני לא מאמינה שכבר הגענו לפרק עם הכנר ה****! טוב בכל אופן , היה כזה מוזר לראות את בריאן מבקש סליחה ! ומייקל וג´סטין היו כ"כ חמודים ביחד... בן סתם גרם לבריאן לקנא עוד יותר.... ואני מקוה שאמט יתגבר על ג´ורג´ ויחזור לעצמו אחרי הזכייה בזין הבדולח(חחח ... ) וזהו נראה לי... אז תתחילו להכין את עצמכם נפשית לפרק הבא...

קישקושה

New member
נכון!!

אני אישית ממש ממש אהבתי את מייקי בפרק הזה!! הוא היה ממש נחמד..

איזה פרק!!!

מ-ו-ש-ל-ם! ג´סטין היה מתוק כהרגלו, אמט...אמט היה כמו תמיד, וגם טד. החמור היה נחמד שלו כהרגלו, למרות שהיו כמה קטעים שהוא היה קרצייה, ובריאן...כמה שזה יישמע מוזר קצת הצדקתי את בריאן, לא יודעת למה...דב-דבר שוב שיחקה אותה האמא של כולם והטיפה לבריאן... ולינדסי-מה הקטע שהיא הסתכלה ככה על לידיה?! *לא מחכה לפרק הבא*

meirav1

New member
הפרק הזה היה טוב

אבל מסיבה אחרת בלבד בגלל שהיה ניתן לראות את ברייאן הישן המניאק שלא אכפת לו מאף אחד ... בסוף שהוא חזר להיות הסיסי שהוא נהיה זה כבר לא היה משהו .. אבל עדיין הוא מדהים רק שיחזור להיות כמו בעונה הראשונה...

מור 007

New member
נכוןןןןןןןןןן......

אני רוצה את בריאן מהעונה הראשונה, המניאק ששוכב עם כולם... ג´סטין אשם!

זה לא מוזר שאף אחד לא ניחם את אמט

חוץ מטד? לא מייקל, ג´סטין, בריאן(בהערות ציניות), לינדסי ומל?? הרי כולם הכירו את ג´ורג?

מור 007

New member
וואלה....לא חשבתי על זה...

הם היו דיי עסוקים בדברים שלהם...(ג´סטין ומייקי בקומיקס... לינדזי ומל בסטודיו הזה....ובריאן...שבריאן ינחם אותו? לא נראה לי...)...

למעלה