והשיא הוא

• פותח הנושא natyh
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
נו מה נאמר ... ../images/Emo13.gif

תסבול בכיף ... אני מקוה שיש לך גזיה ואוהל .... איך המשא"ים שם ....
אתה עושה הרבה פטרולים .... חחח

natyh

New member
משא"זים כמובן

או איך נאמר זאת בסטייל הסיני פטרולי החלונות האדומים ...

sela v

New member
אני קורע תחת הנטל של סחיבת השימורים

ולא צריך מסאג'ים כי יש ג'אקוזי. בכלל נושא המרחצאות פה מאד מפותח ויש פה מים חמים טבעים לרוב.

itai80

New member
נראה לי שצריך לשנות

את שם השירשור הארוך לשירשור של רוח שטות. נראה לי שאני נגרר לזה.

itai80

New member
אחי, כבר עשיתי את זה

מת על העיר שלך, באמת כל חודשיים אני בא לצלול שם. אתה פשוט לא בפורום הנכון, לא תצליח לשכנע פה אף אחד כי התפיסה שלך פשוט מנוגדת לרעיון של הפורום. חשוב שתבין, זה לא שהיא לא בסדר, היא פשוט לא כמו שלנו. לך לא נראה הגיוני להתכלב, לי לא נראה הגיוני לטייל בחו"ל איך שאתה אוהב לטייל. אחי, גם אני מאמין שיש שתי הנאות הגדולות בחיים (אוכל ועוד אחת מצונזרת) מסכים ב 100% אבל זכותו של כל אחד לחיות את החיים כמו שהוא אוהב אם אני אוהב את השווארמה שלי עם הרבה חריף, לא תשכנע אותי בחיים שזה טעים בלי חריף בחיים (זה בכוונה פעמיים), לא משנה כמה תציג את העמדה שלך ותנסה לשכנע. אל תנסה להתנגד, תבין, ככה זה וזהו.

ב י ש ו ף

New member
אני גם אוהב שווארמה

וגם אוהב חריף לגבי השאר הטעות היא ללא ספק שלי שפניתי לפורום תרמילאים היה עדיף לנסות בחופשות בחו"ל. אבל תודה

itai80

New member
סבבה גבר, תהנה

ואל תיקח יותר מידי ברצינות דברים (לא אומר שלקחת או שהתכוונת לקחת פשוט אל תיקח)

natyh

New member
דוקא לא

היה שירשור מאד משעשע כפי שלא היה כאן מזמן . בענין הודו מצטער לא יודע לא מכיר לא הייתי אבל ...
אם תחליט לעשות טיול בסבבה, וללמוד קפואירה בברזיל + לשכור ג'יפ או לקנות אופנוע ולחצות נהרות סוערים בעמקי הג'ונגלים , כל התמיכה שתידרש לה עלי ... בנושא מידע לפחות . הודו מצטער לא ההתמחות שלי .

ב י ש ו ף

New member
התחת הברזילאי משובח

כמו שמספרים??????????? הפשע שם גבוהה אני צריך להתחפש להומלס........ סוף סוף אני אגיע למצב של טל

natyh

New member
הכל משובח

מדינה משובחת בשר משובח קרנבל משובח ו ה... משובח ביותר .

jeshu

New member
חברי הפורום בקצב הזה אנחנו לא נגיע ל-150 הודעות טפשיות כמו שנכתב בהודעה הפותחת. אני מבקש מכם להשקיע יותר !

natyh

New member
אבל בשירשור השני יש 139כבר

וזה די קרוב לשיא המבוקש ...
בא נראה אולי פשוט כדאי לשנות את שם הפורום לתרמילאים וסקס או אולי סקס הישרדות או סקס באוהל , או אולי סקס באוהל עם גזיה או אולי בבית מלון ..... וההמשך יהיה סקס בתרמיל ומחוצה לו ....
בכל מקרה פתחתי שירשור בענין ציוד גם בקומונה שלי שדי הזנחתי אותה מאז שנפתחו השירשורים המצחיק האלו כאן , וכבר יש הודעות מענינות למהו הציוד החשוב ביותר למסע הישרדות .... ופשוט אשאל מה דעתכם ....
בקצב הזה נראה לי שהקומונה גם תשנ את שמה להישרדות והחיים הטובים בהודו , וימונה מנהל חדש , רמז האיש מאילת , ומפגין כישרון ענק בייצור ענין ובנית שירשורים ארוכים . ייתכן גם שהקומונה כולה תעבור להתגורר באורח זמני למספר שנים בדרמסאלה בהודו מטעמי תקציב וכאן נכנסת השאלה כמה עולה משא"ז שם ? אח שלי יש לך אולי ג'יפ לכמה חודשים בצבע לבן ?

jeshu

New member
תתגיס לכוח שמירת שלום כלשהו והאו"ם כבר יספק לך ג'יפ לבן.

ashmash

New member
חחחחח

אין תרבות בחיפה ות"א. לך לעשות מדיטציה בבאר שבע. חחחחח. יש שם רוחניות, אפשר להתחזק. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אני לא פראייר. בחיפה ובת"א, המחירים ממש יקרים ותצטרך לקבץ נדבות. בבאר שבע, תוכל לחיות כמו מלך, עם מקומיים שישרתו אותך, כך שבמחירים נמוכים תוכל לחיות כמו מהרג'ה. חחחחחחחחחחחחחח. אני אדם רוחני. בבאר שבע יש נופים. לא כל הזבל הזה שיש לכם בחיפה ותל אביב, שתחיו בו כמו חוראנים. חחחחחחחחח. לי יש סטייל. חחחחחחחח אין בכוונת הודעה זו לזלזל בבאר שבע. אחלה עיר.

למעלה