והשיא הוא

• פותח הנושא natyh
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
והשיא הוא

102 תגובות על שאלה על כרטיס טיסה במחיר ... יקר משהו לאירופה אז קבלו ..... את הלהיט הבא ... היעד 150 תגובות .... לפחות .... קניתי כרטיס טיסה מחיפה לתל אביב כרטיס פתוח ב 1000 דולר + שהיה של שלוש שעות בתל אביב הכל כלול במחיר .
מה אתם אומרים מחיר טוב ....

jeshu

New member
אבל זה הרי לא בגלל הכרטיס או מחירו אלא,ההוא שחושב שהוא יודע הכל כשבעצם הוא מגלם בדיוק את ההפך מהמהות של הפורום הזה. אתה פראייר - יותר זול ברכבת.

jeshu

New member
היא אפילו יותר מזה אבל אני כרגע בביתי.ואפילו שרמת המחיה פםה היא מעל "סבבה" יש פה נוף יפה וחיות בר. רמת המחיה שלי שבוע שעבר,אגב,כוללת קניית זוג אופניים חדש ונחמד.כבר מזמן שלא היו לי אופניים ויש כאן כל כך הרבה שבילים. אני אוכל אוכל מצויין - שאת רובו אני מבשל בעצמי ומקורו בשוק של ב"ש בעיקר ובחנות של איזה הודי נחמד אחד בקרבת השוק ואיטליז נחמד בסביבה שם. נסיעות לרוב במטרופולין (כבר אין פה אגד),אבל לפעמים יוצא לסוע ברכב הקבוצתי. יש לי מלגת קיום,ושכר לימוד ושכר דירה (מעונות),כך שאין הרבה הוצאות והחיים נוחים,אם כי עשיר גדול בטח לא אצא מזה. ומה איתך ?

kogawa

New member
בו נעשה תרגיל שונה:

1000$ מחיפה לת"א מסביב לעולם! מי שיביא מחיר הנמוך ביותר או שיעמוד ביעד יזכה לכרטיס הלוך ושוב

HelloweeN

New member
פחחחחחחחחחח בזמן שאתה תתכלב

לך, או יותר נכון תנסה "לשרוד" מסע ה"נוודות" שלך, אני אשכור לי 4 נערות ערביות בנות 9 מרהט, ואכריח אותן לנפנף מעל ראשי עם עלה של עץ דקל! פחחחחחחחחחח לך לך תיסע על אופניים ותנגן בגיטרה לנדבות!

natyh

New member
שאלת ציוד

מה אתם אומרים : קודם כל האם בתל אביב מקבלים כסף חיפאי ? כמה כסף צריך לשלוש שעות בתל אביב ? ואיפה מחליפים דולרים ? צריך אוהל ? איפה יושנים שם ? יש אכסניות זולות ? , או אולי כדאי להיזרק על החוף ? יורד גשם ? שק שינה מספיק או אולי צריך אוהל אטום למיים ? מה מזג האויר בתל אביב בתחילת מאי ? לקחת גזיה ? בנזניה קולמניה כוהליה ? יתנו לי להעביר גזיה במטוס ? צריך ויזהנ לתל אביב ? איפה מוציאים ויזה ? פראייר אני ......
????? רכבת
? בזמן שאני יהיה לבד במטוס אתה תהיה עם עווד 30 איש בקרון ועל הריח מהשירותים ואנשים שנרדמים עליך בכסא אני כבר לא מדבר .... וההעויות שאנשים עושים לך בפנים .... לא עדיף מטוס ? בכלל בשבילי טיול זה מטוס בסבבה . מה אתם אומרים ?

itai80

New member
סבבה לגמרי במטוס

בכלל יש ים קוסיות במטוסים ובשביל מה אנחנו חיים אם לא בשביל לז..מצונזר. בחמש שקל, חמש ילדות בנות 14 מב"ש, תקנה להן חולצה והן עובדות כמו ז__מצונזר עם קילומטראז' של מונית מרצדס דיזל שעברה עשרה נהגים בקיץ התל אביבי הלח. אח"כ מדיטציה בשביל הרוחניות. באירופה תשלם על זה הרבה יותר, אני בטוח וגם יביאו לך איזו צועניה בלי שיניים שזה אומנם טוב לדברים מסויימים אבל אתם יודעים... טוב די, אני מתחיל להגעיל את עצמי.

itai80

New member
שווארמה ברהט 5 שקל

תחשוב כמה עולה שם אולסטאר או חולצה או פיז'ו 205?

jeshu

New member
הבנתי שיש ברהט תרמילאים שיודעים למצוא רכבים בלי לשלם עליהם כלל !

pako27

New member
וגם איזה אוהל של מישהו ככה שלא

צריך...אטום,קל\כבד...זול\יקר !

pako27

New member
מדברים על ציוד בפורום טיולים בארץ

מומלץ לקרוא מה חושבים ,מה הדעות וגם להגיע לאיזו מסקנה או 2 !!!

ב י ש ו ף

New member
תבואו לאילת ותנגנו בגיטרה

מבטיח לזרוק לכם שקל בכל פעם שתבואו מול החנות חחחחחחחחחחחחחח

sela v

New member
מה הכתובת של החנות?

אני מבטיח לבוא עם הגיטרה שלי.

ב י ש ו ף

New member
שדרות מרכז חופית

ליד החנות של כלי זמר תנגן שם....... לא ליד החנות שלי כי אני אצטרך להביא את חליפת האיומים.

sela v

New member
יש טיסות ישירות מאיסלנד לאילת?

אחרת אני לא אגיע בקרוב כנראה.

למעלה