והרי הודעה

מסכימה איתך ומזכירה למר גונג דזה

שהסורבה הזכר שנשאר קשיח נמס בסופו של דבר, ולא תמיד בתוך הפה. אני אישית, לא נוגעת בסורה פסיפלורה.

קפת

New member
אתם כולכם גורמים לי גועל

מכחישי סורבה אתם, כולכם. זה מה שאתם.

ואני מודיע לה"ה אודי ובוגו

שאני לא חייב להם כלום. זה שבוגו מעדיפה סורבה זכר וגלידה נקבה, וזה שאודי חושב שמרעילים אותו רק מצביע על כך שאין לשניכם שמץ הבנה במעדן הזה ששמו סורבה. ואילו לקפת אני מזכיר צהריים של סורבה מופלא שזללתי וזללתי ולא הפסקתי להנות ממנו.

איך נוצר הסורבה הראשון

האדם הקדמון איציק ואשתו הקדמונית נורית חגגו יום נישואין. בבוקר איציק הקדמון אמר לנורית הקדמונית: "כפרה, בא לי להפניק אותך, בואי נצא מהמערה האפלולית ונלך לאכול ביצי ממותה אצל נלו במערה מצדו השני של היער. "יאללה", אמרה נורית, הברישה את שיער ראשה (גבה, זרועותיה ושפמה), עטתה את עור האנטילופה שהוא קנה לה לחגים והם יצאו לדרך. רק מה, איציק היה מה זה גרוע בניווטים, עם כל זה שהוא היה צייד. הם הלכו והלכו ביער בדיוק, אבל ב ד י ו ק לכיוון ההפוך. הם תעו ביער יום, עברו עוד יומיים, שבוע, שבועיים. לאיציק כבר צמחו יבלות ברגליים, האנטילופה של נורית כבר נשחקה כליל והם ירדו במשקל והיו נורא רעבים. עבר חודש, עברו חודשיים, הסתיו חלף והגיע החורף. השלג הלבן כבר כיסה את האדמה וחוץ מכמה ארמדילואים צנומים שאיציק הצליח לתפוס פה ושם לא היה להם מה לאכול. חוצמיזה שהקשקשים של הארמדילו נתקעו להם בשיניים ועשו דלקת חניכיים. היה קשה. היחסים ביניהם הדרדרו, הם כבר לגמרי שכחו מנלו, מביצי ממותה וגם מסקס טוב. בוקר אחד, קר במיוחד, הם צעדו על גדת נהר ועברו ליד שיחים עם פירות סגלגלים קטנים. "אוכמניות!" הריע איציק. הוא רץ אל השיח וניער אותו בכוח. המון אוכמניות עסיסיות התגלגלו על השלג. נורית ואיציק אכלו בתיאבון, נהנים מהפרוקטוז ומהאנטיאוקסידנטים שבאוכמניות, עסיס ניגר על פניהם השעירות. שבעים, מאושרים ומפויסים הם עשו אהבה על מצע השלג. אחרי שקמו להמשיך בדרך, אוכמניות מעוכות נותרו שם, בלולות בשלג ובפלומת גופו של איציק. אדם קדמון צרפתי בשם פרנסוא שעבר במקום ראה את העיסה הסגולה הקפואה, טעם ורשם פטנט. איציק ונורית עד היום לא יודעים שעשו הסטוריה, פרנסואה החל למכור סורבה (גם מענבים, אבל רק בקיץ) אצל נלו, כקינוח לביצי ממותה על מצע אספסת, ולאנטילופות שלום.

בוגו דארלינג, דאבל ואגינה זו רק קפת

בוקובזה. נו לפחות עוררנו את מיצי היצירה הפנטזיונרית שלך, גם זה משהו. מי בכלל נכנס לנלו?

חבל שא' לא פה

לי עצמי גונג, יש זיכרון אחר. זה לא היה צהריים, זה היה ערב ואני גררתי איתי את א' בהבטחות שווא של :"תבוא, יהיה כייף. וגם טעים". א', כמוני, נאלץ לאכול מהזוועה הזו שהיתה רובה ככולה עשויה מדובדבנים. אני לעולם לא אשכח את הבעות התימהון, האכזבה, העצב והצער שעלו על פניו של א', כולם ביחד וכל אחד לחוד. אני הבטחתי לו "טעים" והאמון הבסיסי שהיה בינינו הופר לעולמי עולמים. מאז, א' לא אוהב אותי יותר.

קפת

New member
מפגרת

זה בכלל לא היה אותו אירוע. וכפי שזכור לי, זו את שאכלת את הסורבה ואפילו הסכמת לתוספת. וזה שא' לא אוהב אותך, זה די בצדק: מי יכול לאהוב רכיכה חסרת אסרטיביות שלא יודעת להגיד לא? אולי איציק הניאנדרטל יכול, אבל א' הוא מטרוסקסואל מודרני. עם ג'יפי אס.

טיפשה

אני יודעת שזה לא אותו אירוע, אני דיברתי על ה"אירוע" שלי. נראה לך שאני אכלתי תוספת? אני הנחתי את הצלחת בחיקו של א' והנחתי לו להתמודד עם הדבר הזה שמזכיר רגל קרושה, רק בצבע אדום. גם אותך הוא לא אוהב מאז. שתדעי.

אודי בייבי הקנאה מעבירה אותך

על דעתך לגמרי. לו הייתץ מתאמצת קצת יותר, אז אולי גונג היה בא איתך לאורגיית הסורבה, אבל את לא ממש מחבבת את גונג, מעולם לא ממש שמת עליו, אז דומי. ובכלל תמשיכי עם גלידה. יש לי כמה הצעות מרגשות לסקס מסעיר עם גלידה. תבקשי יפה בפרטי ואגלה לך מה לעשות.

בשם אודין והאלים הנורבגים כולם

או שאני לא כותבת מספיק ברור, או שאתה לוקה *בהבנת הנקרא (מה שסביר יותר להניח). על איזו קנאה אתה מדבר ומה הקשר לזה שאני מחבבת אותך או לא? תנסה לקרוא שוב את מה שכתבתי ואולי תבין שהיה לי ניסיון מר (תרתי) עם הסורבה של הקפט, בלי שום קשר אליך "וואט סו אבר". לגבי ההצעה שלך ל"סקס מסעיר עם גלידה", תודה, אבל לא צריך. אני לא עושה סקס מסעיר עם גלידות, אבל אני כן עושה סקס מסעיר עם א'. כדאי לך לנסות את "זה" פעם עם אנשים, הם הרבה יותר מסעירים מגלידות. * לא, כי אני שונאת להשאיר קצוות פתוחים.

את פחדנית גדולה, אין ספק

מה מעניין אותי בכלל הניסיון הקפוא שלך אצל קפט עם הסורבה. מה אכפת לי מ-א' שלך והקסק שלך אתו, מסעיר-לא מסעיר. אבל אני כאן, ואת מקנאה.* * כיף להרגיז נשים חסודות.

אין כמו הקלדה עיוורת- קסק ../images/Emo8.gif

לא אתקן, זה נראה לי חביב לאללה.* *בוגו - חופשי את מותרת לחגוג על הקסק.

ג'י

זה לא כאילו שאני ואחותי בוגו מכחישות את השואה או משו כזה. כולה סורבה, שגם היא שואה בפני עצמה - אמנם שואה קולינרית, אבל בכ"ז שואה. לפחות הסורבה שאת הכנת.

גב' רווחים

אז בני תשחורת עושים לך את זה?! מהו בן התשחורת האידיאלי בעינייך? מאיפה את יודעת שפרוטו איננו אחד מאלה שאף פעם לא לובשים מכנסיים קצרים בשיעורי התעמלות, מאלה שמסמיקים-מחווירים כשבחורה מסתכלת לכיוון שלהם? מאלה שמצעד פצעונים על פניהם למרות ה"רואקוטן"? מה 'ני אגיד לך, לפני שמתלהבים ומתרווחים עוד קצת על ספת הפיתוי** האדמדמה, תבררי עם מי יש לך עסק, לא?! *^ יש ספק שאני מקנא? אבל זה לא קשור למציאות העגומה.

לא רק שאתה לא בכיוון,

זו גם דרך ללא מוצא. ורק התעוררתי, אז אני אוסיף את זה להודעה הזו: מפאת קיצוצים בתקציב הרווחה בשנים האחרונות, נבצרת ממני הגעה מרובה לאותם מקומות נפלאים, אבל כן יצא לי לערוך ביקור ב"רפאל" לאחרונה, וזו המסעדה הטובה בארץ. אפילו יש להם סורבה מכל המינים. אפילו כמה שעדיין לא החליטו.

א י ל ה

New member
אכן

כבר הודיתי. עושים לי את זה נו. אני מתאפקת לא להגדיל פערים ולא לרדת מתחת לרמת גיוס, אבל זה לא קל לי. כל יום כל יום אני מאבדת בן תשחורת יפה ברחוב. ולגבי פרוטו ברור שאין ביכולתי לדעת. לפחות לא כרגע. אבל בדיוק בשביל זה נתנה לנו הקב"ה דמיון. בשביל להשלים חסרים וזיואליים. ובאשר לשאלתך, בן התשחורת האידיאלי בעיניי חייב תמיד להישאר כ-8-9 שנים צעיר ממני. עדיף שיהיה שחור ואם אפשר שיער ארוך, אז אני אודה. שריריות זה פלוס וגם שפתיים משורטטות היטב. זה כבר פלוס פלוס*. הא רגע... מה קורה לי? כזה כבר יש לי פה. בחיי, אני יש לי מזל שחבללזמן. ומה איתך, גונג, מהו בן התשחורת האידיאלי בעיניך שלך? * כן, אמרתי פלוס. לא פאלוס. סוטות.

למעלה